HTC Desire 20 Pro: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

, HTC Desire 20 Pro: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Η επιστροφή της HTC στην αγορά των smartphone δεν είναι και από τα μεγαλύτερα μυστικά που έχει κρατήσει η εταιρεία. Ήδη γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ενώ έχουμε δει και πως θα μοιάζει εμφανισιακά από τα αντίστοιχα σχέδια.

Μάλιστα, ήδη έχουμε και την πρώτη, live φωτογραφία, που επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό της συσκευής, μέσω του γνωστού Evleaks. Μέσω της εν λόγω φωτογραφίας, βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη στα αριστερά της πλάτης, με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος να βρίσκεται ψηλά στο κέντρο, αλλά και το λογότυπο της HTC λίγο πιο κάτω.

Από μπροστά, δε μπορούμε να διακρίνουμε τα bezel της συσκευής με κλειστή οθόνη, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα η οπή που θα βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης για τη selfie κάμερα. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το καπάκι της συσκευής, καθώς μοιάζει σαν carbon σε γκρι περίπου απόχρωση, κάτι που δε μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Από την άλλη, μπορεί απλά να είναι κάποια special έκδοση όντως με carbon και η συσκευή να κυκλοφορήσει σε πιο φυσιολογικές αποχρώσεις.

Ήδη γνωρίζομε πως το Desire 20 Pro πρόκειται για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας, με Snapdragon 660 ή 665 και 6GB μνήμης RAM. Επίσης, θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει με Android 10, αφού ήδη η εταιρεία μετράει σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την αγορά των smartphone.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.