HTC Desire 200, Στη Vodafone με τιμή 179 ευρώ

Το HTC Desire 200 κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone με τιμή 179 ευρώ 199 ευρώ. Το Desire 200 ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες και έρχεται με οθόνη αφής 3.5 ίντσες ανάλυσης 480×320 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S1 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel. Τρέχει Android 4.0 ICS με HTCSense 4.0.

HTC Desire 200 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC Desire 200 Vodafone 199 ευρώ, HTC Desire 200, Στη Vodafone με τιμή 179 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Ειναι “λιγο” ακριβο η εμενα μου φαινεται ετσι;

giorgos

αααα καλα εκει στην HTC το εχουν χασει τελειως….

Giannis Charp

Τώρα σοβαρά,εχεί 200€ αυτό το πράμα!!!

Nikos21

Στα 100 ευρω θα ηταν μια χαρα!
ακου 200 χαχαχαχαχα
μα το htc desire c που ειναι καλυτερο εχει καπου στα 140

marios

Πλέον από htc και δή desire συσκεύες, δεν περιμένω κάτι καλύτερο.

Πολύ ακριβή για το τίποτα.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τα σπασμενα των μετοχων εμεις θα τα πληρωσουμε?
Βλεπω την HTC να ακολουθα την Panasonic συντομα.

Nickolas

Ναι όντως πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. Με 200 ευρώ τώρα πια παίρνεις διπύρηνα και μιλάω για τα μεγάλα καταστήματα, πόσο μάλλον στα online.
Βέβαια στη χώρα μας μια ζωή όλα πιο ακριβά. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα το lumia 620 το δίνουν εκτός συμβολαίου 99 δολάρια και εδώ ξεκινάει από τα 180 ευρώ, τρέχα γύρευε.

Ιωαννης

Η Htc δεν θα γίνει ποτέ panasonic γιατί πολύ απλά η panasonic ποτέ δεν έβγαλε ένα μοντέλο σαν το ONE το οποίο είναι κορυφαίο,και μόνο το g2-z1 από κινητά και όχι phablets είναι καλύτερα μόνο και μόνο λόγο επεξεργαστή..
όσο αναφορά αυτό,απλά περιττό το συγκεκριμένο,η Htc δεν μπορεί να ανακάμψει με τέτοια μοντέλα

θάνος

ποιο ειναι τα καλυτερα κινητα μεχρι 200 ευρω κατα την γνωμη σας; (και απο σκρουτζομαγαζα)

dimitris

Η HTC μου φαινεται οτι ζει στον δικό της κόσμο σε οτι αφορα τα entry level μοντέλα της και κυρίως την τιμή τους… 2013 εχουμε και λανσάρει κινητό με 4.0 ICS το οποίο πλεον είναι 2 χρονών… Πραγματικά τι σκεφτονται??? Ουτε 100€ δεν αξιζει οπως ειπώθικε πιο πανω…. Ελεος…

ste

ενταξει… ελπιζω εκει στην htc να μην αναρωτιουνται γτ το πανε για κλεισιμο το μαγαζακι…. ics??? ειναι δυνατον? και τιμη 179 ευρω για αυτα τα χαρακτηριστικα? (στην Γερμανια, γιατι εδω θα ερθει σιγουρα καμια εικοσαρια παραπανω)…

vassilis

Παιδιά εγώ δεν μπορώ να το βρω πάντως στο site της Vodafone

kostas doha

πλακα εχουν και η βοντα και η ειτς-τι-σι……….marketing για σεμιναριο…..συλλαλητηρια…ειστε και οι κροτοι…………..χαχαχα

vangtsog

ICS(4.0) σήμερα και ενώ έχει ανακοινωθεί η ΚΙΤΚΑΤ(4,4)…..!!!!!!

vangtsog

Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και τα vodafone smart τρέχουν jelly bean(4.1), η htc από που το ξέθαψε αυτό το μοντέλο ένας Θεός μόνο ξέρει!!!

Nikos21

Ρε κωστα ενταξει εισαι απαραδεκτος δεν ξαναμπαινω techblog!
Δηλαδη ποση προπαγανδα εναντιον αυτου του κινητου θα κανεις πια?
Μας λες 200 για να το κραξουμε ολοι!
Ενω η τιμη ειναι 179, αλλα τωρα παει η ζημια εχει γινει, το χαντακωσες και θα παει ακλαφτο τωρα, να μου το θυμηθεις!
Ας ελεγες το 179 απο την αρχη, και εμεις 10 10 θα τα αγοραζαμε,
Μπραβο στην htc αυτη ειναι σωστη τιμολογιακη πολιτικη!

Doxakis

πολύ καλό κινητό για το 2009..

tiamat

nikos21 ελεος…
το δαιμονα του τυπογραφειου που κατα καιρους εχει οδηγησει τα μεγαλυτερα εντυπα σε ορθογραφικα λαθη δε το εχεις μαλλον ακουστα. ναι εδω δεν ειναι εντυπο γραπτο αλλα λαθη εξακολουθουν να μπορουν να γινουν κατα τη πληκτρολογηση… κανε μας τη χαρη λοιπον με τις υπερβολες σου…

το κινητακι μοιαζει να’ναι καλο παρεπιπτοντως, η htc χρειαζεται παρουσια σε ολες τις κατηγοριες κινητων για να ανακαμψει. καλο το one και το butterfly s αλλα δε φτανουν….

υγ.αν εκανες humor σου ζητω συγνωμη,δε το καταλαβα το πνευμα σου για να ειμαι ειλικρινης

dionisis

χειρότερα specs από το htc desire hd το οποίο δεν πήρε ούτε 4.0.4 τι να πω
πρώην κάτοχος HTC

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ιωαννη
Η Panasonic καποτε ειχε βγαλει ενα απο τα καλυτερα κινητα αν οχι το καλυτερο, το GD 87. Απο τα πρωτα που ειχαν ενσωματομενη καμερα και πολυφωνικους ηχους…πριν το Νokia 7650. Eτσι και η HTC μπορει καλλιστα με τετοια νοοτροποια και επιχειρ. σχεδιασμο να καταληξει στα αζητητα…Ηδη εχουν μεγαλο προβλημα στο χρηματιστηριο. Αυτο το κινητο δεν αξιζει πανω απο 150!

runner

Προσοχη προσοχη ακολουθει διαφημιση. 😛

Το neo v που εχει μεγαλυτερη αναλυση, μπροστινη καμερα, led flash, ειχε 200€ πριν …2 χρονια. Και τωρα αυτο θα πουληθει προς 179; αχαχαχαχαχαχα

Αλλα ξερουν τι κανουν. Τετοια κινητα δεν προκειται να πωληθουν ποτε με μετρητα παρα μονο σε επιδοτησεις συμβολαιων. Θα σου πει το καταστημα σου δινω τοση επιδοτηση και παιρνεις αυτο το τηλ δωρεαν. Εσυ και καλα θα εχεις παρει επιδοτηση 179€ αλλα στην πραγματικοτητα θα ειναι του κατοσταρικου. Εικονικες επιδοτησεις.

gamer

πολυ καλο κινητο….το εχω ενα μηνα και δουλευει αψογα.

foxman

Εγώ πάντως το πήρα από την Vodafone τώρα στις εκπτώσεις 65 ευρώ και είναι τέλειο για τα λεφτά του.

Και ποιοτικό, στιβαρή κατασκευή και άριστο ήχο.Την δουλειά του την κάνει σούπερ, δηλαδή τηλέφωνα, μηνύματα, ράδιο κι κάπου κάπου wifi. Δύο γεμάτες μέρες άνετα τις βγάζει χωρίς να είμαι με τον φορτιστή στο χέρι…

stroumf

Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω και εγώ με 65€ νομίζω θα είναι μια αξιοπρεπης αγορα.
τι λέτε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.