HTC Desire 310, Η low-end πρόταση της HTC

Μετά τις ανακοινώσεις των HTC Desire 816 και HTC Desire 610 στο MWC της Βαρκελώνης πριν από μερικές ημέρες, σειρά πήρε το “μικρό” της παρέας, το HTC Desire 310 που αποτελεί την low-end πρόταση της εταιρίας και τον αντικαταστάτη του HTC Desire 300.

Το HTC Desire 310, “φοράει” τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz (ενδεχομένως πρόκειται για τον MediaTek MT6582), 4.5 ίντσες οθόνη με άγνωστη μέχρις στιγμής ανάλυση και τεχνολογία. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα των 5 Megapixel.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για την έκδοση Android που “τρέχει” αλλά από τις εικόνες που διέθεσε η HTC, πιστεύουμε πως είναι κάποια έκδοση του Jelly Bean φυσικά με το Sense UI της εταιρίας. To HTC Desire 310 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, στην γενέτειρα της εταιρίας την Ταϊβάν.

Τέλος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κόκκινο, άσπρο, σε βαθύ μωβ με βάση την εικόνα της HTC, υποθέτουμε πως θα κυκλοφορήσει και στο κλασσικό μαύρο χρώμα.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 12:03

Σχόλια

  • Κρίμα και βιάστηκα να πω στον πατέρα μου να πάρει το galaxy ace 3. Το οποίο είναι καλό κινητό αλλά έχει πολύ μικρή οθόνη για τον πατέρα μου.

  • Μου θυμίζει το παλιο μου Wildfire S.Ομορφο τηλεφωνο κριμα που δεν εχει Flash....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.