HTC Desire 8, Νέα εικόνα teaser λίγο πριν το MWC

Από τη μακρινή κίνα έρχεται η επόμενη εικόνα για το HTC Desire 8. Η HTC ανέβασε στο Weibo εικόνα, από το προωθητικό υλικό του επόμενου mid-range smartphone της. Επιβεβαιώνοντας έτσι, παλαιότερη διαρροή που είχε γίνει πριν περίπου μία εβδομάδα από την δημοσιογραφική ομάδα του Engadget.

Η HTC προσπαθώντας να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της καθώς πλησιάζει όλο και πιο πολύ το MWC, ανέβασε μία νέα εικόνα του HTC Desire 8 σε μία σκούρα μπλε απόχρωση. Ενδιαφέρον προκαλεί πως ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κάποια απόχρωση του μαύρου, που ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση της αργότερα μαζί με άλλες αποχρώσεις.

Η Ταϊβανέζικη εταιρία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή γενικότερες πληροφορίες, καθώς τις κρατάει για την παρουσίαση του κινητού στο MWC της Βαρκελώνης.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Φεβρουαρίου 2014 21:08

Σχόλια

  • πολυ ομορφο κινητο νομιζω θα 13mp καμερα μακαρι να εχει αξιοπρεπη οθονη και επεξεργαστη και μια καλη τιμη για να το δουμε σοβαρα.

  • To σχεδιαστικό τμήμα της HTC είναι πολύ πονηρό. Ότι έκανε με το HTC One κάνει τώρα με αυτό. Κρύβει με 2χρωμίες τα μεγάλα bezels.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.