HTC Desire Eye: Αναβάθμιση έκπληξη σε Android Marshmallow

Τον Σεπτέμβριο η HTC έδωσε μια λίστα με τα smartphones που θα αναβάθμιζε σε Android Marshmallow. Τελικά όπως φαίνεται το HTC One M8 δεν θα είναι το μόνο smartphone της HTC από το 2014 που θα πάει στην τελευταία έκδοση του OS της Google.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του (μέχρι τώρα αξιόπιστου) HTC ROM developer @LlabTooFeR, επιβεβαιώθηκε ότι το HTC Desire Eye θα αναβαθμιστεί μέσα στη χρονιά σε Android 6.0.1 με Sense 7.0.

To HTC Desire Eye ανακοινώθηκε επίσημα προς τα τέλη του 2014 με Android 4.4 KitKat και στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Android Lollipop με Sense 6.0 UI. Το Marshmallow, μεταξύ άλλων περιμένουμε να φέρει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας χάρη στο Doze mode, Now on Tap (επιπλέον πληροφορίες με βάση αυτά που δείχνει η οθόνη σου εκείνη τη στιγμή), αλλαγές στα app permissions και άλλα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του update, αλλά σίγουρα για τους κατόχους του HTC Desire Eye είναι πολύ καλά νέα, τα οποία βέβαια περιμένουμε να ανακοινώσει και η HTC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2016 9:17

Σχόλια

  • @ kalagas τώρα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, ήταν μια αρχική λίστα που δεν ήταν βέβαιο ποια θα αναβαθμιστούν τελικά

  • και που δεν έχω δεί ελληνικό review πουθενά.
    snapdragon 801
    2 ram
    radio with RDS
    sd card
    13 mp πίσω μπρός και με dual led flash
    Gorilla Glass 3
    2400mah
    αδιάβροχο
    και θα πάρει marshmallow με Sense 7.0.

    Και ρωτάω γιατί δεν έχει γίνει review και αδικήθηκε τόσο;

  • @ChrisG Υπάρχει ελληνικό review από τις 27/1/2015, δε λέω το όνομα της σελίδας για λόγους "διαφήμισης" κτλ..

  • το γκουγκλάρισες ή στο youtube;σε ξένα πάντως μέσα υπάρχει σε πάρα πολλά.με προηγούμενο android και το κινητο θερίζει κυριολεκτικά.ίχνος από κόλλημα δεν υπάρχει.

  • Μπράβο στην HTC. Μόλις ανέβηκε ένα επίπεδο στην εκτίμησή μου. Ας επιστρέψει με καμιά καλή ναυαρχίδα και θα την τιμήσω. Πρέπει πλέον να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σαν συνειδητοί καταναλωτές. Αγορές μόνο από εταιρίες που υποστηρίζουν την συσκευή τους μετά την αγορά για δύο χρόνια τουλάχιστον. Στους άλλους μαύρο να συμμορφωθούν.

  • @ChrisG Μου το βγάζει ως πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση "HTC desire eye review greek". Πάντως δεν έχει βίντεο, μόνο κείμενο και εικόνες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.