HTC Desire S ανακοινώνεται την Τρίτη [αποκλειστικές πληροφορίες]

HTC Desire S, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Οθόνη 3,7 ίντσες SLCD, επεξεργαστής 1GHz, μνήμη RAM 768MB, κάμερα 8 Megapixel, μπροστινή κάμερα για βίντεοκλήσεις, μεταλλικό σασί σε μαύρο χρώμα, σχεδιασμός που μοιάζει με το Desire HD (το ακουστικό μπροστά είναι ίδιο), χωρίς το οπτικό mouse, με πλήκτρα αφής όχι hard buttons και Android 2.3 out of the box.

Φωτογραφία δεν έχουμε, έχουμε όμως τις πληροφορίες.
Έτσι λοιπόν από HTC είναι σχεδόν σίγουρο ότι περιμένουμε το tablet HTC Flyer με οθόνη 7 ιντσών, το νέο HTC Widlfire S και κάτι μου λέει ακόμα ένα ή δύο smartphones όχι καλύτερα σε τεχνικά χαρακτηριστικά από το Desire HD.

, HTC Desire S ανακοινώνεται την Τρίτη [αποκλειστικές πληροφορίες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Πιστεύω πως βιάστηκα πολύ. Δεν έπρεπε να πάρω το Desire HD. Θα ήθελα το Samsung Galaxy S2. (Αν είχε και το HTC Sence… Το καινούριο!)

niki

Για παμεεεεε…..Πολυ ωραια νεα!!!
Μπραβο Κωστα!

Nikos

Καλά νέα αυτά μια και αυξάνεται η πιθανότητα να πάρει και το λευκό μου Desire το android 2.3 🙂
Καλά το κινητό πετάει και με 2.2 αλλά είναι ωραίο να κανείς official updates και να έχεις την εταιρεία από πίσω για υποστήριξη.

Spiros

Να παρουν την τρισαθλια τους s-lcd και να την βαλουν εκει που ξερουν πως καταντησες ετσι ρε htc να πλασαρεις εξαιρετικα τηλεφωνα ( με αθλια αυτονομια ) με μια τρισαθλια οθονη και υποστηριξη 262000 χρωματων εν ετη 2011 ελεοοοος ρε ακομα και η sony εφτιαξε δικη τους τεχνολογια απο λεδ εσυ τιποτα τι να πω απογοητευομαι .

Ξερουμε αν το hd θα εχει και αυτο τεχνολογιας s-lcd ?

Spiros

λαθος δικο μου το ξερω για το απλο το ειχα και το εδωσα για το desire hd2 ηθελα να ρωτησω

Nikos

Amoled οθόνες πλέον δεν υπαρχουν, οι περισσότερες οθόνες είναι s-lcd. Εξάλλου, η Sony με την Samsung βγάζουν τις s-lcd. Η κάθε έχει τα καλά και τα καλά της, οπότε είναι προσωπικό θέμα πια προτιμάς. Παρόλα αυτά, η HTC είναι μια εταιρεία με ποιοτικά κινητά, καλό software και καλή υποστήριξη μετά την αγορά.

Spiros

Καλα αυτο για την ποιοτητα ειναι υπο αμφισβητηση … η ανοησια που κανανε στο hd με τα καπακια ειναι απλα απαραδεκτη οπως απαραδεκτη ειναι και η αυτονομια απο εποχη diamond 1 μεχρι και το hd παντα ειχα προβλημα με την αυτονομια στα τηλεφωνα της .

Οσο για τις αμολεδ το γνωριζω οτι η σαμμυ πλεον δεν τις δινει σε κανενα αλλο καθως εχει περιορισμενη παραγωγη αλλα καλιστα θα μπορουσε να φτιαξει μια καινουργιας τεχνολογιας οθονη οχι αυτες τις αθλιες s-lcd δηλαδη η νοκια πως το εκανε ? η sony ? .
Μπορει ανετα να κανει κατι τετοιο φτιαχνει τηλεφωνα απο τοτε που εβγαιναν τα qtek .

——————————————————————————————————————-

Αρα Κωστα δεν θα υιοθετήσει τα διπυρηνα η htc ? τουλαχιστον οχι ακομα ε ?

SpirosK

Χαιρετώ την παρέα , γειά σου Κώστα άρχοντα 🙂 δεν υπάρχει μέρα που ο Κώστας να μην μας ενημερώνει με 100% πραγματικά γεγονότα , όχι copy paste από άλλα site . Μπράβο Κώστα !!!!

Παιδιά ψήνομαι να πάω σε HTC αν το Galaxy S2 που το περιμένω σήμερα να παρουσιαστεί δεν έχει τον Cortex A9 2-cores και 1GB ram …….περιμένω και απο τον Κώστα αν ξέρει γιατί δε νομίζω η sammy να μην βάλει δικό της επεξεργαστή στην ναυαρχίδα της και 512 ram …………..

Τέλος πάντων Κώστα συνέχισε την καλή δουλειά και άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν…….

και όλα αυτά απο μένα τον SpiroK από ΚΕΡΚΥΡΑ , 16 ετών , μαθητή Α λυκείου και κολλημένο φίλο του TECHBLOG.gr

Τέλος , όπως λές και συ τα λέμε……bye bye….. 🙂

Spiros

@SpirosK

Συνονοματε θα εχει σιγουρα τον Οριονα aka exynos aka cortex a9 επιφυλασομαι για την ραμ ομως

SpirosK

και γώ αυτό λέω αν βάλει 512 ram πάει δεν θα περιμένουμε αναβαθμίσεις μετα……android 2.4 κλπ

Panagiotis G.

εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να σκάω 600 ευρώ κάθε φορά που βγαίνει μία μικρή αναβάθμιση στο android. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προκειται να ξαναπάρω android. Επίσης η ενσωματωμένη μνημη είναι για κλάματα. Εξαφανίζεται χωρίς καν να το καταλάβεις και ας έχει βάλει τις εφαρμογές στην SD card

jimv26

” Αυτό που έχω σαν πληροφορία σήμερα είναι ότι το Desire θα αποκτήσει πρόσβαση στο HTCSense.co. Μακάρι την ερχόμενη Τρίτη μαζί με τα κινητά η HTC να ανακοινώσει λεπτομέριες για τις αναβαθμίσεις Desire και Desire HD σε Android 2.3.”

Αυτά είναι!!:-D Μακάρι να δούμε κ την αναβάθμιση..

lazaros efthimiadis

Κωστα εαν ειναι οπως τα λες,και για να λες εσυ κατι ξερεις,να μεινει το desire hd ναυαρχιδα της htc θα ειναι απαραδεκτη να μην του δωσει την 2.3 ιδιως τωρα που απεσυρε την 2.2.1 που παρουσιασε πολλα προβληματα το desire hd με αυτην (το κινητο εφταιγε οχι η 2.2.1),ασε που σε εναμιση μηνα θα εχουμε την 2.4 και τοτε θα ειναι διπλα απαραδεκτη.ο μονος λπγος που ηταν μπροστα ηταν η ποιοτητα που την ,,,,καθαρισε και πια δεν την εχει(βλεπε τριγμοι,καπακια,μπαταριες) και το αμεσο των αναβαθμισεων και της υποστηριξης στις συσκευες της.ακομα βγαζει αναβαθμισεις για το touch pro 2 που εχω,ελπιζω να μην αλλαξει τακτικη γιατι θα τους φαει το μαυρο σκοταδι,εννοω στο θεμα των πωλησεων φυσικα.

fred

s-lcd,οχι ρε!!μακαρι να δουμε στο desire 2.3, τουλαχιστον..!!

kwstac

Αυτό που έχω σαν πληροφορία σήμερα είναι ότι το Desire θα αποκτήσει πρόσβαση στο HTCSense.co. Μακάρι την ερχόμενη Τρίτη μαζί με τα κινητά η HTC να ανακοινώσει λεπτομέριες για τις αναβαθμίσεις Desire και Desire HD σε Android 2.3.»

Κωστα αυτο πρακτικα τι σημαινει?…θα παρει το καινουργιο sense?… η οτι θα μπορουμε να ελεγχουμε το κινητο εξ αποστασεως απο το site?…κατι τετοιο θυμαμαι οτι λεγοταν για το καινουργιο sense. Ευχαριστω.

p.s. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλη δουλεια!…συνεχισε ετσι…περιμενουμε ολες τις εξελιξεις απο το event!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.