HTC, οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop

Μαζί με τα Nexus 6 και Nexus 9 tablet η Google ανακοίνωσε εχθές και την νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος που τελικά ονόμασε Android Lollipop. Η Motorola ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε ποιες από τις συσκευές της θα αναβαθμίσει και στη συνέχεια πήρε σειρά η HTC η ποία όταν ανακοινώθηκε το Android L τον Ιούνιο υποσχέθηκε να το δώσει 90 μέρες αφού το πάρει στα χέρια της.

Μετά την ανακοίνωση του Android Lollipop πολλοί χρήστες άρχισαν να τη ρωτούν στο Twitter σχετικά με τα σχέδιά της για τα updates σε Android 5.0.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι:
• το HTC One M7 θα πάρει Android 5.0 Lollipop update σε 90 μέρες (αφού το πάρει από τη Google)
• το HTC One M8 θα πάρει Android 5.0 Lollipop update σε 90 μέρες
• το HTC One mini θα πάρει Android 5.0 Lollipop update αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς
• το HTC One mini 2 θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop και περιμένουμε επίσης να ανακοινωθεί το πότε

Αυτές είναι οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σίγουρα αλλά περιμένουμε από την HTC να δώσει την επίσημη λίστα η οποία λογικά θα συμπεριλαμβάνει κι άλλες συσκευές όπως για παράδειγμα το HTC Desire Eye ή το HTC One Max.

htc update to android lollipop, HTC, οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop

htc update to android lollipop, HTC, οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jason Blackeye

Να ενημερώσω ότι από της 4 Ιουλίου η OnePlus έχει ανακοινώσει στα μέλη της ότι θα δώσει Android Lollipop από τη μέρα που θα κυκλοφορήσει το τελικό build της έκδοσης μετά από 3 μήνες (90 ημέρες).

Οπότε μάλλον η ανακοίνωση της HTC είναι λίγο πίσω :p :p

Σχετικό Link:
https://forums.oneplus.net/threads/regarding-android-l.49957/

A.N.

Μάλλον λοιπόν θα είναι πολυ ποιο γρήγορα στα htc απο το τριμηνο που θα κάνει για το oneplusone

Darth

κλασσικά οτιδήποτε πλην της ναυαρχίδας στο έλεος του θεού…………. το ίδιο και άλλες εταιρείες πλην της Lenovo (motorolla division)

Φίλιππος

@Jason Blackeye
Να σε ενημερώσω με τη σειρά μου, ότι αν παρακολουθούσες τα τεκταινόμενα θα ήξερες ήδη ότι η HTC είχε κάνει παρόμοια ανακοίνωση τουλάχιστον από τον Μάιο!!!
@Darth
Από πότε το One Mini και το One Mini 2 είναι ναυαρχίδες;;; Μάλλον έχω χάσει επεισόδια!!!

ΜΠΡΑΒΟ στην HTC που τελικά έβαλε μυαλό στο θέμα των αναβαθμίσεων τα τελευταία χρόνια! HTC One Mini, mid range συσκευή η οποία θα λάβει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις (Jelly Bean, Kit-Kat και τώρα Lollipop). Μακάρι να είχε κάνει το ίδιο και στο παρελθόν για υπέροχες κατά τ’άλλα συσκευές όπως τα Desire, Desire S και One S που είχα.

Jason Blackeye

@Φίλλιπος
Δε παρακολουθώ τόσο έντονα τι ανακοίνωση που κάνει η κάθε εταιρεία ξεχωριστά απλά το είπα με βάση αυτή την ενημέρωση που έδωσε το Techblog.gr . Τώρα τι γίνεται παραμέσα αυτό το ξέρει ο κάθε HTC χρήστης.

Darth

@Φίλιππος είπα οτι ειναι? λει οτι το m7 και m8 θα αναβαθμιστούν και τα mini……….. κάποτε (ισος και αν)

Φίλιππος

@Darth
Επειδή μάλλον ξέχασα να διαβάζω ελληνικά, ίσως να έχεις δίκιο!!!!!!!!
Αλλά επειδή λες “ίσως και αν” και απ’ότι κατάλαβα δεν πιστεύεις ότι θα αναβαθμιστούν, και επειδή είμαι και τζογαδόρος, αν θέλεις σου βάζω ένα στοιχηματάκι! 5 κατοστάρικα στην HTC από μένα ότι θα τα αναβαθμίσει! Εδώ σε θέλω….εκτός κι αν κράζεις απλά για να κράξεις!

Dimitris

Μέσα. 4 δισεκατομμύρια ευρώ από μένα ότι δεν θα αναβαθμιστουν

Αλέξανδρος

Η LG ειπε τιποτα για το G3,G2 ?

Φίλιππος

@ Dimitris
Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ έχω να πετάξω 500€ και μπορώ να βάλω ένα στοίχημα για τη πλάκα μου, ειδικά όταν είναι στανταράκι όπως τώρα, ενώ εσύ παίζει να μην έχεις ούτε σεντ στη τσέπη. Οπότε εξυπνάδες στα φιλαράκια σου.
@ Αλέξανδρος η LG κλασικά αργεί λίγο αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα παρατήσει τα συγκεκριμένα. Πάντως για το G2 δεν θα στοιχημάτιζα! LG είναι αυτή!

Darth

ότι θα αναβαθμιστεί θα αναβαθμιστεί μάλλον, το πότε…. αυτό είναι άλλο θέμα

Dimitris

Φιλιππος μάζεψε την μην την πατησεις. Μήπως θα με αγοράζεις εμένα και όλη μου την οικογένεια; Αυτό έχεις σύνολο, 500 ευρώ να πεταξεις

Φίλιππος

@Dimitris αν κρίνω απ’το τρόπο που μιλάς που φανερώνει πολλά, παίζει να μπορώ να αγοράσω και ολόκληρο το σόι σου….και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Τζάμπα μάγκας του πληκτρολογίου και στη πραγματικότητα κότα! Κλασικό φαινόμενο μίζερου νεοέλληνα.

@Darth το θέμα είναι ότι θα αναβαθμιστεί! Τώρα αν θα κάνει αντί για 90, 120 ή 150 μέρες δεν νομίζω ότι χαλάει τον εκάστοτε κάτοχο της συσκευής! Δεν είναι όλοι tech freak ώστε να θέλουν άμεσα ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί! 😉

dimitris

Ανθρωπος ο οποίος λέει ότι έχει να πετάξει έστω και ένα ευρώ πόσο μάλλον 500 την σημερινή εποχή που ζούμε ειναι μάλλον νεόπλουτους ελληναρας η 20 χρόνων φοιτητής εθισμενος στο τζόγο. Εγώ είμαι 29 χρόνων και έχω 4 επιχειρήσεις δυο καφέ ένα εμπορικό και ένα παροχής υπηρεσιών και όχι δε μου λείπουν 500 ούτε θέλω extra 500 ευρώ δε θα γίνω πιο πλούσιος. Ειναι φυσικά το τελευταίο μήνυμα που στέλνω σ αυτό το θέμα. Αγορινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.