HTC: Eπιστρέφει στα smartphones μετά από δύο χρόνια απουσίας;

, HTC: Eπιστρέφει στα smartphones μετά από δύο χρόνια απουσίας;

Η HTC κάποτε ήταν από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευαστών στο χώρο του Android, προσφέροντας χαρακτηριστικά και ποιότητα όσο λίγοι άλλοι κατασκευαστές. Στην πάροδο του χρόνου όμως, η εταιρεία δε μπόρεσε να προσαρμοστεί, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει χαθεί εντελώς.

Σύμφωνα με την Κινέζικη ιστοσελίδα MyDrivers, η HTC ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χώρο των smartphones και μάλιστα με αρκετά μοντέλα. Για αρχή, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη σειρά 4G κινητών Desire 20, με το κορυφαίο μοντέλο να έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα renders, στο πίσω μέρος του Desire 20 Pro θα υπάρχει τετραπλό σύστημα κάμερας, με τη selfie να φιλοξενείται στην οπή στα αριστερά της οθόνης.

Το Desire 20 Pro φαίνεται να έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά, με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος να βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Η δεύτερη συσκευή, που θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και θα έχει υποστήριξη δικτύων 5G, οπότε υποθέτουμε ότι στο εσωτερικό της θα βρίσκεται ο Snapdragon 865.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές, αν και όσο πλησιάζει ο καιρός θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Η 5G ναυαρχίδα της HTC αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Ταϊβάν, αν και λογικά θα τη δούμε και σε άλλες αγορές. Πιστεύετε ότι η HTC μπορεί να ανατρέψει τα στατιστικά και να επιστρέψει δυναμικά στο χώρο των smartphones;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

ισως για να ξανα μπει στα κινητα να χρειαζεται να φτιαξει ενα κινητο μεχρι 250 τιμη αλλα καλο στα χαρακτηριστικα..οπως η xiaomi κανει παταγο με τα redmi note ετσι και εκεινη με κατι αντιστοιχο..εκτος αν κανει ναυαρχιδα σε τιμη κατω των 700 για να την προτιμησει ο κοσμος..αν εχει πανω απο 800 τοτε βλεπω να ξανα κανει 2 χρονια για να βγαλει κινητο! με τα one ηταν απο τα πιο premium τηλεφωνα της αγορας αλλα ο κοσμος πλεον προτιμει πιστευω κινητα μεχρι 250-300..(υπαρχουν εννοειται και αυτοι που δινουν 1000+ αλλα πιστευω ειναι μεγαλη διαφορα στο ποσοστο!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.