HTC Evo 3D ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC Evo 3D το πρώτο smartphone της HTC με οθόνη 3D 4.3 ίντσες ανάλυσης 960×540 pixels και κάμερα με δυνατότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών 3D. Το Evo 3D έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz και Android 2.3 Gingerbread. Δείτε το βίντεο.

Διευκρινίσεις:
– Το κινητό δεν έχει θύρα micro HDMI, λογικά αυτό γίνεται με κάποιον αντάπτορα, δεν γνωρίζω όμως αν συμπεριλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία πώλησης.
– Το κινητό δέχεται τις κανονικές κάρτες SIM, εγώ έχω βάλει τη δική μου micro SIM με αντάπτορα.
– Το κινητό κοστίζει 699 ευρώ.

HTC Evo 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels, video 720p (2D), video 720p (3D)
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1730 mAh
Διαστάσεις: 126x65x12.05 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.




Επεξεργάστηκε την 3 Σεπτεμβρίου 2011 19:33

Σχόλια

  • Πολύ καλή παρουσίαση!!!!!! pk όχι, δεν παίρνει μόνο micro SIM παίρνει και την κανονική!

  • πολλά τα λεφτά ρε παιδιά!! και για πλαστικό?
    Εντάξει υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες στα πλαστικά αλλά πάλι πλαστικά ρε παιδιά. και 700 ευρώ?

  • Απο οσο γνωριζω εχει κανονικα hdmi αλλα χρησιμοποιει την micro usb θυρα οποτε δεν χρειαζεται να υπαρχει μια ξεωριστη θυρα για φορτιση.

  • Kώστα εσύ που δοκίμασες both, τί λες; Galaxy S2 ή EVO 3D; Το S2 μου κάνει πιο smooth σε όλα...

  • Εάν είναι κάπιος διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό το οποίο σε 4-5 μήνες θα θεωρείτε ξεπερασμένο θα του πρότεινα να περιμένει καθώς η νέα γενιά θα φέρει αρκετές αναβαθμίσεις όπως HD ανάλυση ,τετραπυρινο επεξεργαστή , NFC, BT 4.0, 12 MP κάμερα ΚΑΙ άνω ΚΑΙ ίσως κάτι παρόμοιο με το Μotorola Atrix ( Lapdock) .Ας μην ξεχάσουμε όμως ΚΑΙ την νέα έκδοση Android Ice Cream Sandwich.

  • Παιδιά ΔΕΝ έχει θύρα micro HMDI (στο βίντεο μπορεί και να μπερδεύτηκα και να είπα την micro USB - micro HDMI!), δεν γνωρίζω αν υπάρχει αντάπτορας που να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αντάπτορες υπάρχουν στην αγορά, δεν γνωρίζω αν υπάρχει μέσα στη συσκευασία του Evo 3D. Μου δώσανε για δοκιμή μόνο τη συσκευή και ένα φορτιστή.

    Στα τεχνικά χαρακτηριστικά διαβάζω ότι βγάζει έξοδο micro HDMI, αλλά προφανώς αυτό θα γίνεται με κάποιο αντάπτορα.

    Κανονικές SIM δέχεται όπως όλα τα κινητά! Έγώ έχω βάλει τη δική μου micro SIM με αντάπτορα.

    Αυτή τη στιγμή είμαι στο αεροδρόμιο του Μονάχου και ετοιμαζομαι να πετάξω για Βερολίνο για την έκθεση IFA 2011. Δεν μπορώ να απαντήσω μονολεκτικά πιο είναι καλύτερο. Όταν με το καλό επιστρέψω θα ετοιμάσω άμεσα την βίντεο κόντρα Optimus 3D με Evo 3D και προχωράμε... :)

  • Καλό ταξίδι Κώστα. Σε περιμένουμε με ακόμα πιο πολλά τεχνολογικά νέα! Καλά να περάσεις στον "παράδεισο" που λέγεται IFA!!!!!

  • Κωστα απο οτι βλέπω εχει μεγαλύτερη μπαταρία απο το Sensation που εχω. Καπου διαβασα οτι η μπαταρια του EVO κουπωνει πανω στο Sensation. Ισχυει ? Ωραιο hands-on by the way!

  • Καλο ταξιδι Κωστα!Αψογη η παρουσιαση οπως παντα αλλωστε!Αντε δωστο μου και δωρο σημερα που εχω και γενεθλια!!!

  • παιδιά αυτο το κινητό θέλει να τα κάνει όλα αλλά στο τέλος αποτυγχάνει,ας το αιτιολογήσω
    1)1,2ghz dual core-το S2 ακόμη και το Optimus 3d το νικάνε λόγω της αρχιτεκτονικης του νέου Cortex A9
    2)QHD-ναι έχει qhd οθόνη όπως το Sensation αλλά το Atrix επειδή έχει 4inch όθονη η τελική ανάλυση είναι καλύτερη
    3)3D-στο Optimus 3D έχεις παιχνίδια,εφαρμογές,αλλαγές στο 3D depth σε εικόνες και βίντεο,συνεχείς υποστίριξη της Gameloft αλλά και όπως έχω πει σε προηγουμενο comment το lg έχει FPU

    και όλα αυτα σε μια τιμή των 700 euros άρα αν θέλετε
    ποιότητα:Sensation
    ταχύτητα:Galaxy S2,Optimus 3D
    3D:Optimus 3D
    χαμηλή τιμή:Optimus 2x
    το ΕVO 3D είναι σαν αυτά τα παιδιά στο σχολείο που διάβαζαν όλη μέρα και στην τελική έβγαζαν 16-17 και έβαζαν τα κλάματα,έτσι το ΕVO 3D διαβάζει όλη μέρα και δεν καταφέρνει τίποτα

  • Εγω ενα πραγμα παρατηρησα: Οτι ολοι γκρινιαζουνε (μαζι κι εσυ Κωστα,δεν γλυτωνεις! :) ) για τα πλαστικα της Samsung, ενω για την HTC που οπως ειδαμε στο βιντεο εφυγε κομματι απο το καπακι, τσιμουδια!

    Κατα τα αλλα, 700ε για ενα κινητο αρχιτεκτονικης Cortex....A8,5 ειναι ενα πολυ ομορφο αστειο.

  • Με 700 κατοστάρικα και 4,3 4,5 οθόνη μπαίνουν πλέον στα χωράφια τον ταμπλετ την στιγμή που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο αυτά!!!

  • Με 700 κατοσταρικα φιλε lorentzo παιρνεις ενα mitsubishi evo μεταχειρισμενο και εχεις και λεφτα και για το evo 3D :P καλο χρυσο το evo αλλα τα λαφτα αυτα δεν τα δινα ουτε μ αιτηση στον οηε

  • Το Optimus 3D φαίνεται καλύτερο όμως μετά την εμπειρία μου με το Optimus One εγώ δεν θα ξαναπάρω LG...
    Αντιθέτως η HTC μπορεί να είναι πιο ακριβή αλλά έχει άλλη ποιότητα κατασκευής!

  • ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι......το htc inspire είναι πιο καινούργιο από το evo 3d και το sensation??? επειδή κάπου είδα ότι έχει 2.2 android......η κάνω λάθος???? αν είναι πιο καινούργιο ξέρουμε αν και πότε θα έρθει Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει????

  • Πέραν της (ελαφρώς) μεγαλύτερης ανάλυσης και το 1 gb ram (και τα 512 αρκετά θα ήταν), το κινητό αυτό είναι υποδεέστερο του lg optimus 3d.

    Αν δούμε και την κατά πολύ αυξημένη τιμή του (skroutz-430 ευρώ το lg 3d, ελληνικής αντιπροσωπίας), τότε μάλον θυμίζει κάτι από apple η htc (τουλάχιστον σε εμένα).

    Αν δεν θέλετε 3d, τότε η αμέσως πιο συμφέρουσα λύση είναι το lg optimus 2x.

  • εχουν περασει δυο συσκευες lg απο τα χερια μου και απογοητευτηκα σε σημειο που αποφασισα να μη ξαναπαρω τιποτα απο αυτη την εταιρια. μου σπασανε τα νευρα να τρεχω για σερβις στον εξ. αντιπροσωπο.. η htc μπορει να ειναι πιο ακριβη, αλλα οι συσκευες τις ειναι ποιοτικοτατες και απροβληματιστες

  • Μια ερωτηση.Απο μνημη εσωτερικη για εφαρμογες ποσο ακριβως εχει?Στο βιντεο εγραφε αν δεν κανω λαθος 800mb περιπου και ειχε ελευθερη 110mb με μετρια χρηση.Θα εχουμε παλι τα προβληματα του desire?Δηλαδη με μελοντικες αναβαθμισεις δεν θα μπορεις να βαλεις τιποτα?

  • Καλησπερα.. μπορει το λειτουργικο του να γινει αναβαθμιση στην εκδοση 4.0 ICS ???

  • Καλησπερα.. στην Ελλαδα μπορω να χρησιμοποιησω ενα τετοιο που υποστηριζει cdma network?

  • m@ster: γίνεται να μπεί ICS, τα παιδια του XDA έκανα αρκετά θαύματα απο τότε που πόσταρες , και έχει βγεί και επίσημο, κάτι πήρε το μάτι μου οτι κάποιος coocker ετοιμάζει JB

    kostas_t: έχω δει να περνάνε EU Radio τα παιδια του XDA(ευλογημένα να είναι πραγματικά!) αλλα δεν ξέρω τι ποσοστό επιτυχίας έχει, βέβαια μην περιμένεις και θαύματα

  • Εγω παιδιά το έχω το κινητο είναι παρα πολυ ωραίο γρήγορο και παιχνιδιαρικο με πολλές έννοιες. Παντος εγω επιδη δοκιμαζω και φλασαρω συχνά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Είναι καλύτερο απο το lg. Και απο το s2 τα είχα όλα και τα συγκρινα. Τέλος να πω ότι έδωσα iPhone 3GS και πήρα το γίγαντα. Επεισεις του έχω 3000 μπαταρία οπότε δεν έχω θέμα μπαταρίας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.