HTC J Butterfly, επίσημα ένα αδιάβροχο και λιγότερο κομψό One M8 [Ιαπωνία]

Η Ιαπωνική KDDI ανακοίνωσε μια νέα έκδοση της ναυαρχίδας της HTC, η οποία ονομάζεται HTC J Butterfly. Η νέα έκδοση βασίζεται στο HTC One M8 αλλά υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές μεταξύ των δυο. Όπως συνηθίζεται στην Ιαπωνία, το HTC J Butterfly είναι αδιάβροχο.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε από τα παρακάτω renders είναι ότι η αλουμινένια κατασκευή έχει αντικατασταθεί από πλαστικό. Επίσης για χάρη της αδιαβροχοποίησης τα δυο μπροστινά BoomSound ηχεία έχουν αντικατασταθεί από ηχεία που δεν είναι BoomSound. Η συσκευή έχει 13-megapixel “Duo effect” εξωτερική κάμερα.

Η οθόνη είναι 5 ιντσών 1080p, έχει quad-core Snapdragon 801 chip, 2GB RAM, 5-megapixel μπροστινή κάμερα και υποστήριξη για LTE-Advanced ταχύτητες έως και 150 MBits (downstream). Η μπαταρία είναι στα 2700 mAh.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνική αγορά μέσα στον Αύγουστο και μάλλον δεν θα το δούμε στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Σχόλια

  • κατι δλδ μεταξυ One M8 και Οne E8 (το οποιο παρεπτιπτοντως...ποτε υπολογιζουμε να το δουμε?)

  • Ισως ηρθε ο καιρος οπου πρεπει να σταματησει να βαζει ηχεια στη μπροστινη οψη του τηλεφωνου μπας και αρχισουν να βλεπονται τα κινητα της...

  • πρωτοπορεί η HTC για άλλη μια φορά με αυτά τα απίστευτα λεπτά bezels.ακόμη και του G3 φαντάζουν τεράστια μπροστά στα μηδαμινά bezels του HTC...Μπράβοοοοοοο

  • Ρε είστε καλά; συγκρίνεται αυτό το Κινητό το οποίο έχει 2 Ηχεία και είναι αδιάβροχο με το 5.5 ιντσών G3 που δεν έχει ούτε 2 ηχεία ούτε είναι αδιάβροχο;;Σωστή σύγκριση θα ήταν με ένα Ζ2.

  • Όντως πάνω και κάτω έχει τιτάνια bezels ας βάζαν τα ηχεια αριστερα-δεξια και ας το παχαιναν λίγο αντί να το φαρδυνουν! Τα χρώματα είναι ένα +

  • @Manos.d το ακούσαμε και αυτό για το σχεδιασμό

    θα ήθελα να δώ την κάμερα και τις επιδόσεις της. Τα περιθώρια επάνω και κάτω δεν μπορώ να πω ότι με τρέλαναν...

  • Αυτά τα bezel παίζει να ξεπερνάνε για πλάκα τη σονυ αλλά δεν είμαι και σίγουρος! Αυτό το κινητό είναι σε μέγεθος 5.5 ιντσών άνετα!

  • Sorry φιλε αλλα συμφωνω. Δεν μου αρεσει το design της HTC στη σειρα αυτη και ολως περιεργως δεν μου αρεσε η αλουμινενια αισθηση στο χερι με τιποτα. Η υφη βασικα. Λες και εποιανα κανα αποτυχημενο fissler. Το περιμενα πιο κυριλε.

    Δεκα φορες γυαλι-αλουμινιο στο πλαι.

  • Jiji προφανώς, γιατι οταν σου έρχετε το τσουνάμι μές την μούρη αυτο που κοιτάς να σώσεις ειναι το κινητο!

  • Αυτά τα μπεζελονια ούτε κάν με σοναρα δε συγκρίνονται, παίζουν σε επίπεδο iPhone.

  • Sot11
    Αυτο ακριβως, ολα οσα στολιζουν την ζωη μας πλεον εχουν μεγαλυτερη αξια απο την ιδια την ζωη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.