HTC M8, Wallpaper αποκαλύπτει ότι η οθόνη είναι Full HD 1080p

Συνεχίζονται οι “επιβεβαιώσεις” ότι η οθόνη της νέας ναυαρχίδας της HTC για το 2014 θα έχει ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels και όχι Quad HD 1440×2560 όπως αναμένεται να είναι των ανταγωνιστών. Αυτό εν ολίγοις αυτό σημαίνει ότι η οθόνη θα “υπολείπεται” του ανταγωνισμού πολύ όμως ανασαίνουν με ανακούφηση γιατι η μπαταρία του θα διαρκεί περισσότερο.

Εσείς γενικά θα θέλατε smartphones με οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels ή παραμένετε ευχαριστημένοι με τις Full HD;

Update: Προστέθηκε και δεύτερο wallpaper.
HTC M8 1080p wallpaper, HTC M8, Wallpaper αποκαλύπτει ότι η οθόνη είναι Full HD 1080p

HTC M8 1080p wallpaper, HTC M8, Wallpaper αποκαλύπτει ότι η οθόνη είναι Full HD 1080p

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την 720p.δούλεψα και fhd κινητά και ειδικά στις 5″ δεν είδα κάτι παραπάνω που να με κάνει να πω wow fhd ανάλυση!! Αντίθετα η ανάλυση wvga/qhd υστερεί σε σχέση με μια 720p

Manos

@chris αν κ συμφωνω οτι 720π ειμαστε καλα, στην πορεια το αφοδευσες λιγο το θεμα….

tiamat

και εγω βλεπω με καλο ματι τα 1080p οσο οι μπαταριες ειναι ανεπαρκεις ,αλλα απο την αλλη μερια αυτο σημαινει οτι η htc λογω της πολυ δυσκολης οικονομικης καταστασης που βρισκεται, το κανει αυτο για οικονομια, αρα και ο επεξεργαστης θα ειναι ο snapdragon 800 και οχι ο καινουριος 805 (παλι για να κανει οικονομια…) και αρα το νεο htc one ουσιαστικα θα ειναι η πιο μουφα και αδυναμη απο ολες τις ναυαρχηδες των εταιρειων που θα δουμε το 2014..

κριμα. παει για κλεισιμο

Nio

Τα ιδια λεγαμε κ για τις FHD… Οτι κ να κανουν οι εταιρειες καλοδεχουμενο…
Αν ειναι να αφησει την FHD ας εχει μεγαλυτερη αυτονομια αλλιως αν εχει λιγο καλυτερη απο τα αλλα τι να το κανουμε???
Σε λιγο δεν θα ξεχωριζουμε την πραγματικοτητα απο την οθονη…….
https://www.youtube.com/watch?v=i7N7YMRf3eI
Παρτε εδω μια γευση του τι θα πει Japan prank……
Με την βοηθεια της LG

Γίαννης

κι εμενα με καλυπτει μια 720p. σε τοσο μικρες οθονες δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα πιστευω. ειναι κ το θεμα της μπαταριας.και αν ριχνει κ το κοστος ακομα καλυτερα

Antonis

Και γω προτιμω full hd, το θεωρω λιγο ανωφελο το quad hd σε τετοιο μεγεθος οθονης, σε tablet ευχαριστως. Κατι ακυρο, ο snapdragon 800 η ο 805 ειναι πιο φιλικος στην μπαταρια?

HTCFanatic

Πολύ ικανοποιητική η FHD.δεν υπάρχει λόγος για QUAD HD εκτός και αν θες να φωρτιζεις το κινητό 3 φορές τη μέρα.λογικά θα ειναι σε καλύτερη τιμή από το s5 η οτιδήποτε άλλο ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Nikos

Full hd μπραβο ατην htc μακαρι να ακολουθησει και η lg

AntonisCh

Εμένα μου αρκούν τα 720p που έχει το xperia sp!
Περιμένω 4.3 …….

stamatis21

Το ιδιο ακριβως λεγατε κ για τις fhd κ μονο 720 p τωρα σχεδον ολοι εχουν κινητα με fhd.επισης ολοι λεγατε για τις μπαταριες για τις fhd κ μετα βγηκε η lg με το g2 κ εδειξε οτι με fhd μπορει να εχει κ αποδειχτηκε οτι ειναι το μοναδικο κινητο στον κοσμο με αυτη την αυτονομια με τετοια οθονη.αρα ολους τους εκανε βλακες που πιστευαν το αντιθετο.αρα πλεον περιμενω το g3 γιαυτο δεν παιρνω ακομα g2 για να δω οτι θα παρουσιασει 2κ με ακομα καλυτερη αυτονομια κ θα βαλει σε ολους γιαλια

Panos

1080p, τελεια αναλυση οθονης για το κινητο.
Αν ηθελα 4Κ θα επαιρνα 60αρα τηλεοραση οχι 5ιντσο smartphone.
Μην ξεφευγουμε παιδια απ’ την πραγματικοτητα.

stamatis21

Κ πριν ολοι κραζατε τις fhd χωρις νατις εχετε δει κ λεγατε 720p.τωρα που εχετε με 1080p ολοι λετε τελεια οθονη κ τετοια.κ ακομα δεν εχετε τις 2κ;κ βγαζετε συμπερασμα.απο τωρα οτι δεν αξιζουν κ τετοια.κ του χρονου τετοια εποχη θα λετε σουπερ οι 2κ επειδη θα εχετε.ναμαστε αντικειμενικοι κ.οχι υποκειμενικοι κ οτι εχουμε τωρα αυτο να λεμε οτι ειναι καλυτερο.ημαρτον.ας βγει να το δουμε κ μετα σχολιαστε.δηλ ακομα δεν βγηκε γιαννη τον βαφτισαμε που λεει κ μια παροιμια.

stamatis21

Ολοι λεγατε που ειχατε 720p οτι μονο αυτες αξιζουν κ.οχι οι 1080p.τωρα που βγηκαν οι 1080p κ τις εχουν οι περισ.αυτες ειναι τωρα οι καλυτερες.δηλ δεν βγηκε ακομα οι2κ κ τις κραζετε.του χρονου θα λεμε οτι τελικα ειναι σουπερ οι 2κ.ημαρτον.να μην λετε οτι ειναι καλυτερο οτι εχετε τωρα.δηλ οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

σπυρος

Δεν μπορούμε να ξέρουμε όντως αν πάει για κλείσιμο η όχι όπως επίσης δεν γνωρίζουμε γτ έβαλε 1080p οθονη αντί για 2k…θα δείξει μόλις βγουν και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές ποιός θα ειναι καλύτερος στην πραξη!!! Επίσης για το θέμα της ανάλυσης προσωπικα θα ήμουν καλυμμένος με μια 720p σε αυτές τις διαγωνιους… τα 2k τα θεωρώ ασήμαντα προς το παρόν σε τέτοιες οθόνες… σε monitor θα φαινόταν η διαφορά…

αλεξανδρος

ρε κωστη… 2 ορθογραφικα

HTCFanatic

Παιδιά,να είστε ρεαλιστές.ποιος ο λόγος να πάρεις τηλέφωνο 2κ?αν προσέξατε η HTC βάζει πιο λογικά specs για πιο λογικές τιμές.Ακόμη και τα χρωματιστά τηλέφωνα που φημολογητε θα βγάλει θα ειναι φτηνά αλλά δυνατα

Nikos21

και για αυτους που υποστηριζουν τις qhd οθονες και εγω ειμαι υπερ οταν ια εχουμε λυσει το θεμα λαγκαρισματος και Μπαταριας!!!!

οταν στον snap 800 του g2 βαλεις qhd οθονη η αποδοση δεν θα ειναι τοσο smooth,
και φυσικα η μπαταρια δεν θα εχει τα απιστευτα αποτελεσματα του g2!

Αν προτιματε χειροτερη εμπειρια χρησης για να λετε οτι εχετε qhd παω πασο

sosimple

Καπου διαβαζα οτι ,ασχετως τι πιστεύει ο πολυς κοσμος, ειναι πολυ μικρη η διαφορα επιδοσεων, μπαταριας απο hd σε full hd. Ειδικα με νεους επεξεργαστες που βγαζουν τετοιο σημα στην καρτα γραφικών που εχουν, για πλακα.. Και αν κρινω απο την αυτονομια των προηγ απο τα σημερινα κινητα/ναυαρχιδες, μαλλον εχουν δικιο.. Παντως ουτε και εγω θεωρω πλεονέκτημα οτιδηποτε πανω απο full hd σε 5-6 ιντσες. Δε πρόκειται να δεις διαφορα που να χτυπιεσαι. Με μια μικρη επιφύλαξη στις amoled pentile που ακριβως επειδη εχει 33% λιγοτερα υποπιξελ δεν ειναι πληρως full hd αρα ισως εχει μια μικρη βελτιωση. Επισης παραγνωρίζουμε οτι οι νεες οθονες συχνα εχουν βελτιώσεις σε ολους τους τομεις. Καλυτερο λευκο, μαυρο, φωτεινοτητα. Οποτε αν και η υψηλοτερη αναλυση μπορει να ειναι αχρηστη, θα τις προτιμησουμε για ολα τα υπολοιπα.. Η htc βαζοντας μια παλαια οθονη δε ξερω ποσο καλα θα κανει. Σιγουρα παντως θα χασει, μιας και οι περισσότεροι δεν ξερουν και πολλα και κοιτάζοντάς τα spec θα το απορρίψουν. .

P@NOS

Εγω ρε παιδιά δεν πιστεύω οτι θα έχουν και τόσο τραγική διαφορα στην κατανάλωση, ναι μεν οι 2Κ οθόνες θα έχουν περισσότερα pixels απο τις FHD αλλά ταυτόχρονα και ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ pixels..
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα επι του θέματος ας μας πει..

patentas

@P@NOS
Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση για την τροφοδοσία του backpanel (της φωτινότητας της οθόνης δηλαδή) επειδή το μέγεθος είναι το ίδιο, αλλά σε ότι αφορά τα pixel και τον επεξεργαστή όπου υπήρχε ανάγκη για την απεικόνιση 5% ή 15% σε επεξεργαστική ισχή πλέον θέλει +50%, δηλαδή 7,5% ή 23% και πάει λέγοντας. Στα παιχνίδια τώρα που έτσι και αλλιώς είναι τέρμα ο επεξεργαστής η κατανάλωση θα είναι σχεδόν η ίδια αλλά μπορεί να κολανε μερικά που θα έχουν καλά γραφικα! Η ανάλυση είναι τεράστια και αν παίζουνε σε native.. άστα..

patentas

@Νίκος21 συμφωνώ!
@sosimple μια παρατήρηση.. επειδή θα είναι fhd σημαίνει οτι θα είναι παλια??? Οχι βέβαια. Δηλαδή αν η samsung βγάλει την νέα 42″ σειρά 8000 σε fhd θα είναι παλια (το Panel) επειδή δεν είναι 2k hd?
Η γνώμη μου εμένα είναι να μείνουνε στο fhd. Είδα και το g2 που έχει και 5,2″ και η οθόνη είναι τέλεια!! δεν χρειάζεται κατι παραπάνω.

eemix

5” FHD, λίγο ισχυρότερος επεξεργαστής (αν και δε χρειάζεται) λόγω εξέλιξης και ανταγωνισμού, ίδια ή αν μπορούν βελτιωμένα ηχεία και κυρίως τουλάχιστον 8mp ultra στην κάμερα και θα έχουν σοβαρές ελπίδες επιβιωσης.
Η οθόνη ορθώς δεν είναι προτερεότητά τους, αν ισχύουν οι φήμες, η κάμερα όμως δεν επιδέχεται παραχωρήσεις αν θέλουν να παίξουν μπάλα με LG & SAMSUNG.
Προσωπικά έχω το ΟΝΕ, είμαι μια χαρά, θα περιμένω το HTC ONE TWO THREE.

Matt

Για όσους αναφέρεστε ή καλύτερα καταφερεστε εναντίον της HTC για το γεγονός ότι δεν θα βάλει τον Snapdragon 805 στο Μ8 ξεχάσατε ότι το νέο τσιπακι της Qualcomm θα κυκλοφορήσει από τον Μάιο. Εκτός και αν έρθει τον Απρίλιο με το Galaxy S5. Οπότε η HTC αναγκάζεται να χρησιμοποιησει τον 800.
Αν η ίδια αποφασίσει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Μ8 για χάρη του νέου 805 τότε ίσως γίνει πραγματικότητα το όνειρο των περισσότερων εδώ. Όμως η ιστορία έχει δείξει ότι η HTC δεν θα το κάνει διότι είναι creature of habbit.
Επίσης, αν καθυστερούσε την κυκλοφορία του Μ8 και το λάνσαρε κόντρα στο S5 μάλλον θα πατωνε στις πωλήσεις λόγω των νέων features που θα προσφέρει το δεύτερο. Ειδικά, στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα η HTC νομίζω ότι σε ένα μήνα ήδη θα κυκλοφορεί το Μ8. Πρέπει επειγόντως να αυξήσει τα έσοδα της γιατί βλέπω να χρεοκοπεί και αυτή και θα είναι κρίμα.
Πάντως, ο SD800 είναι απίστευτα γρήγορος. Έχω το Nexus 5 και έχω πάθει πλάκα με την ιπποδύναμη. Δεν ξέρω αν θα είναι τόσο αισθητή η διαφορά με τον SD805 σε τελική ανάλυση. Για μένα δεν είναι σημείο αναφοράς, διότι ήδη ο 800 είναι σφαίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.