HTC Magic, Unboxing + ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC Magic, το μοντέλο που φέρνει η Cosmote. Το HTC Magic φοράει λειτουργικό σύστημα Android (όχι ελληνικά) και μπορείτε να στείλετε SMS και email με ελληνικούς χαρακτήρες αν κατεβάσετε τη δωρεάν σχετική εφαρμογή. Δείτε τα βίντεο με το unboxing και την ποιότητα που τραβάει η κάμερα καθώς επίσης και 14 φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση 2016×1344 pixels (3,2 Megapixel).

HTC Magic
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM7201A 528 Mhz
Μνήμη: 192MB RAM, 512MB ROM
Κάρτα Μνήμης: Micro SD
Οθόνη: Αφής 3.2 ίντσες, 320×480 pixels (HVGA), 65Κ χρώματα
Λειτουργικό: Google Android OS
Κάμερα: 3.2 Megapixel με autofocus
Διασύνδεση: Bluetooth v2.0, MicroUSB, HSDPA 7.2 mbps, Wi-Fi, Built in GPS,
Διαστάσεις: 117.7x55x13.7 χλστ.
Βάρος: 118.5 γρ.
Μπαταρία: 1340 mAh, 420 ώρες αναμονή, 7-30 ώρες ομιλία
Έξτρα: G-Sensor, Trackball

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 21:06

Σχόλια

  • Πιστεύω πολύ στο Android και νομίζω θα είναι το next best thing μετά το iPhone OS. Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι που η HTC έφτιαξε μέχρι και την συσκευασία iPhone-like. Τόσο μεγάλο impact έχει κάνει το iPhone που μέχρι και την συσκευασία αντιγράφουν :-)

  • Μα φυσικά και έχει κάνει impact το iPhone. Από τη συσκευασία όπως πολύ καλά λες έως και το πως απαντάς σε εισερχόμενη κλήση (σέρνοντας αριστερά το δάχτυλο πάνω στην οθόνη), αρκετοί καταναλωτές iPhone like ζητάνε.

  • den mporw ...ime apo kipro..kai 4axo na vro htc magic kai kanenas den to exi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    exoun mono hero kafe alla den m aresi ti na kanw ?????? mou aresi poli to magic

  • antonis, και εδώ το καφέ Hero έχουμε.
    Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

  • κωστα,εσυ θα συνεστηνες το magic σε καποιον που θελει να αλλαξει το κινητο του και απο το SE W995 να αγορασει το magic?δν εχω δουλεψει android....δν γνωριζω τπτ γ αυτα.τ μονο touch π ειχα ηταν τ nokia 5800 κ δν ξερω πως θα μου φανει το magic....θα μπορουσες λοιπον να μ προτεινεις ενα κινητο εωσ τα 350Ε? ευχαριστω εκ των προτερων. . .

    Υ.Γ εξαιρετικη η δουλεια τ web σου....ειναι τρομερα χρησιμη. . .

  • tzampa, ναι στο προτείνω 305 ευρώ από Vodafone. Θα το ευχαριστηθείς, είναι μια καλή αρχή για τον κόσμο του Android. Είναι εύκολο στη χρήση και θα βρεις πολλά δωρεάν applications στο Android Market.

  • Κωστα,
    καταρχην,σε ευχαριστω παρα πολυ γ τν απαντηση σου.θα ηθελα να σε ρωτησω κ κατι τελευταιο...μεταξυ του vivaz κ του magic εσυ ποιο θα μου συνεστηνες...?

  • Hmmm, είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι! Το Magic έχει παλιώσει λίγο :S
    Τι να σου πω, δεν ξέρω! Να πάρεις το Vivaz? Θα σου λείψουν όμως οι εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές του Android Market... δεν μπορώ να τα συγκρίνω, πραγματικά...

  • hmmm,εσυ ποιο θα μου προτεινες για ν αγωρασω...ανεξαρτητα των δυο αυτων συσκευων στα χρηματα που σου ειπα παραπανω(εως και 400Ε)?

  • κωστα,το ειδα το χ6 κ δν μ εντυπωσιασε...ειχα το 5800 κ μου φανηκε ιδιο.το vivaz φαινεται ενδιαφερον....αλλα να σε ρωτησω ρ συ κατι...το magic δν το προτινεις λογο παλαιοτητας?ή γτ δν ειναι ευχρηστο ή κατι τετοιο?

  • Το Magic είναι πάρα πολύ εύχρηστο, όπως όλα τα Android κινητά. Ρώτησε όμως, του έχουν βάλει ελληνικό μενού? Όταν κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι, δεν είχε.

  • εχει ελληνικο μενου σιγουρα.οταν παιρνεις το κινητο σου και κανεις το unbox στο πρωτο boot
    σου βγαζει εαν θες ελληνικα ή αγγλικα.Εγω προτεινω MAGIC γιατιι η τιμη του εχει πεσει πολυ.
    Στη vodafone εχει 305 ευρω!!!

  • Καλο το Magic αλλα δεν το προτιμησα για 3 κυριους λογους..

    -Δεν εχεις 2η καμερα,
    -Δεν εχει ραδιοφωνο,
    -Δεν εχει φλας η καμερα.

  • Εχει ελληνικα.τ τσεκαρα κ εγώ...για εμενα προσωπικα δν ειναι τα must σε ενα κινητο τ ραδιοφωνο κ η 2η καμερα...γ τ λεφτα τ ομως ακουγεται εξαιρετικό.τ κακο ειναι πως εχω επιδοτηση στν γερμανο κ αναγκαστικα,αν αποφασισω,θ πρεπει να τ παρω απο εκει...:-(

  • Παρε το legend..Nα γνωρισεις και το Android που ειναι οτι πιο φρεσκο κυκλοφορει..

  • Πηγα σημερα στο πλαισιο....τους ρωτησα εαν υπαρχει γιατι στα προσπεκτους δεν το εχουν κ μου απαντησαν πως δεν το ξερουν καν!!!

  • Μπωρει καποιοσ σασ παρακαλω να ενημερωσει για την αξεια του?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.