HTC: Περισσότερα smartphones με το design του One A9

Λόγω των οικονομικών αποτελεσμάτων, η HTC δεν μπορεί να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και αποφάσισε να αλλάξει πορεία στα smartphones που λανσάρει. Ανακοίνωσε πρόσφατα τo HTC One A9, το οποίο χαρακτηρίζει ως το καλύτερο κινητό της εδώ και χρόνια, δέχτηκε έντονη κριτική ότι αντέγραψε την Apple, αλλά η ίδια τονίζει ότι εξέλιξε το δικό της design.

H HTC, διά στόματος του προέδρου της HTC North Asia, ανακοίνωσε ότι το HTC One A9 ήταν μόνο η αρχή και ότι στο εξής και η σειρά One M (ναυαρχίδες) και τα Desire (entry-level, upper mid-range) θα ακολουθήσουν την σχεδιαστική γραμμή του A9, το οποίο είναι η εξέλιξη του HTC One.

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στα υλικά κατασκευής, όπου στο HTC One A9 έχουμε την χρήση αλουμινίου. Φανταζόμαστε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει παντού μέταλλο.

Με το HTC One M9 η εταιρεία δεν κατάφερε να πείσει και η Cher Wang μοιάζει να αλλάζει τακτική προσπαθώντας να εντοπίσει τι είναι πιο δημοφιλές στο κοινό (στην προκειμένη περίπτωση το design) και ελπίζει να τα καταφέρει. Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο τρίμηνο η HTC παρουσίασε καθαρές απώλειες σχεδόν 138 εκ. δολάρια και πτώση εσόδων από 1.29 δισ. δολάρια στα 658 εκ. δολάρια.

Λέτε να τα καταφέρει;

HTC: Περισσότερα smartphones με το design του One A9, HTC: Περισσότερα smartphones με το design του One A9

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Με αντιγραφη ενος πετυχημενου προιοντος κανενας δεν καταφερε να πετυχει . Συχγαρητηρια σε εταιριες οπως η lg που δεν αντιγραφουνε και κρατανε την δικη τους ταυτοτητα .

Mary

+1 στον rose συμφωνώ απολυτα

Ekimolaos

Η διαφορά στο κοινό του techblog και στο κοινό των υπολοίπων site εκτός Ελλάδος, αλλά και YouTubers, είναι χαοτική… Δείτε εδώ πχ τους rose & Mary. Και είναι κρίμα πραγματικά, γιατί ο Κώστας, και γενικά όλη η ομάδα του techblog, προσπαθούν να ενημερώσουν το ελληνικό κοινό για τεχνολογία, και -κατά την γνώμη μου- το technlog το κάνει καλύτερα από κάθε άλλο site στην Ελλάδα (για μένα δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός βασικά, αλλά μην γινόμαστε και εριστικοί). Και έχουν ένα κοινό κλειστόμυαλο κατά πλειοψηφία… Έξω, που δεν είναι ελληνάρες ο κόσμος, ο fanboy-σμός είναι η μειοψηφία στα θέματα τεχνολογίας, ενώ εδώ είναι η πλειοψηφία. Και είναι κρίμα, όχι για το techblog, δεν χάνουν κάτι έτσι τα παιδιά, αλλά για εσάς τους ίδιους. Και για τους υπόλοιπους που δεν είμαστε ελληνάρες, γιατί πονάνε τα μάτια μας, αλλά πιο πολύ για σας… Το internet είναι free για όλους, με λίγη διασταύρωση πηγών μπορείτε να μάθετε πολλά, αλλά επιλέγετε να είστε κολλημένοι. Έλεος πια δηλαδή μ’αυτήν την χώρα… Τι να πω, καλά να περνάτε παιδιά και καλή χολή ρίξ’τε μου, αλλά δεν πρόκειται να τα διαβάσω καν. Αλλά σαν ελληνάρες, ας είναι και άδικος κόπος, θα την ρίξετε την χολή σας, γιατί θίχτηκε ο… Συνέχεια »

παπαροκάς tiamat

Η wang θα στειλει το σαπιοκαραβο την htc στα βράχια και θα την βυθισει σαν τον τιτανικο! Ειναι απλα επικίνδυνη η γυναικα αυτη!! Θα την ζήλευε ακομα και ο ελοπας στις τακτικες καταστροφής!

Gvirginia

@Ekimolaos Με κάποιες πολύ λίγες εξαιρέσεις, το κοινό εδώ είναι μια χαρά. Το ότι λες ότι “έξω ο fanboy-ισμός είναι μειοψηφία” δε το καταλαβαίνω. Σε πάρα μα πάρα πολλά sites υπάρχουν δεκάκις χειρότερα fanboys από αυτά που βλέπεις εδώ και με χειρότερες προσβολές…

Δες για παράδειγμα το wccftech όταν βγάζει θέμα για Nvidia ή AMD / το vg247 όταν βγάζει θέμα PS4 ή Xbox One. Θα πεις “Παναγίτσες είναι οι Ελληνάρες του Techblog”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured HTC

CES 2023 – Vive XR Elite: Η HTC αποκάλυψε τo headset μικτής πραγματικότητας

Ζυγίζει περίπου 630 γραμμάρια και είναι πιο εύκολο να μεταφερθεί από ότι οι ανταγωνιστές του, καθώς αποσυναρμολογείται εύκολα η μπαταρία αλλά και οι φακοί.

Smartphones featured HTC

HTC: Καθυστερεί το νέο flagship

Το νέο flagship smartphone της HTC αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο, ωστόσο από ότι φαίνεται θα καθυστερήσει.

Smartphones HTC MWC 2022

HTC: Ανακοινώνει flagship Android smartphone τον Απρίλιο

H HTC ετοιμάζεται να φέρει ένα flagship Android smartphone Android ήδη από τον επόμενο μήνα.

Gear HTC

HTC Vive Flow: VR με χειρισμό από Android smartphone

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η επίσημη διάθεση του HTC Vive Flow, του νέου all in one κράνους Virtual Reality.