HTC Omega, Με Windows Phone Mango και οθόνη 3.8 ίντσες

Κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη “φωτογραφία” που απεικονίζει το HTC Omega το οποίο ότι φημολογείται ότι θα είναι το πρώτο smartphone με Windows Phone Mango που θα παρουσιάσει η HTC στο Λονδίνο την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. To κινητό θα έχει οθόνη 3.8 ιντσών και μπροστινή κάμερα.

Σύμφωνα με σχεδόν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Techblog, τα μοντέλα που θα παρουσιάσει η HTC στο event της στο Λονδίνο, θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην έκθεση IFA στο Βερολίνο και θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά 😉

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Αυγούστου 2011 17:28

Σχόλια

  • Ναι έχεις δίκιο! Το τσέκαρα τώρα! Τα είχα ανάποδα στο μυαλό μου. Τόσα κινητά περνάνε από τα χέρια μου :)

  • Είναι μία ανάμιξη HTC Flyer, 7 Trophy και 7 Mozart. I Like! :) +1 Έχει και το HTC Watch βλέπω... Μακάρι να κυκλοφορήσει στο Marketplace (το Watch).
    Αν παρατηρήσατε έχει και το νέο σήμα του WP. Τετράγωνο. Στη φωτογραφία δεν φοράει το Mango. Παρατηρήστε το Tile του People. Δεν έχει το χαρακτηριστικό μεγάλο κουτάκι που αποτελείται από 4 μικρότερα πάνω αριστερά. Αν παρατηρήσετε τη κάμερα, θα δείτε ότι έχει μεγάλο φακό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει πάρα πολύ καλή κάμερα. Ή κορυφαία 5/8 MP ή 12.
    Ήδη το αγάπησα αυτό το κινητό.

  • αν δεν έχει καλή τιμή για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι σίγουρα OMEGA στις πωλήσεις!!! :p

  • ρε παιδια σε συγκριση με τα android αξιζει να παει καποιος σε windows? παλιοτερα ειχα windows 6.5 και τωρα ειμαι σε android αλλα τα windows λιγο που ασχοληθηκα τα ειδα πολυ smooth. εσεις τι λετε?

  • george εγω πιστευω οτι ακομα και με την εκδοση mango τα windows phone 7 υστερουν αρκετα σε καποια θεματα. Στα android βρισκεις παιχνιδια, διαφορετικους browsers, video players αλλα και ελληνικες εφαρμογες (πχ για δρομολογια τρενων), που δε θα βρεις στα windows. Επισης adobe flash 10.3 και παραμετροποιησεις σχεδον παντου χωρις κλειδωματα αλλα iphone (που εχουν τα windows)
    Αρα windows phone 7 πιστευω σε 1 χρονο απο τωρα ισως να αξιζει, που με τη βοηθεια της nokia θα εχει ενα πιο mainsteam λειτουργικο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.