HTC One 2014, Αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του HTC One 2014 πλησιάζει, και έτσι η HTC ξεκίνησε από σήμερα την αντίστροφη μέτρηση για το event. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Μαρτίου στις 17:00, θα είναι διαθέσιμη μέσω live streaming έτσι ώστε να μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε απευθείας από τον browser μας.

Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη μάθει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του νέου HTC One 2014, όμως ποιός ξέρει, ίσως να μας επιφυλάσσονται ακόμα εκπλήξεις!

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 15:17

Σχόλια

  • Μηπως στην taiwan ειναι παλαιοημερολογιτες γιατι νομιζω η 25 μαρτιου εχει φτασει ηδη εκει και τα χουμε μαθε ολα

  • Εγώ πραγματικά λυπάμαι αυτόν που θα το παρουσιάσει... θα βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία να παρουσιαζει κατι που το ξέρουν όλοι.

  • Παιδια δεν εχουμε δει εξωνυχιστικα τις λειτουργιες του ηρεμηστε θα εχουμε να δουμε πραγματα και ας εχουμε δει τα περισσοτερα!εγω ανυπομονω

  • Και το ΟΝΕ που έχουμε όλοι μας τώρα
    συνεχίζει κανονικά τις αναβαθμίσεις. :)

    Κάτι θα μας εκπλήξει θεωρώ με το καινούριο.
    Είδωμεν μεχρι την 25/3

  • Και σκεψου ξερω γω οτι ολα αυτα τα ρουμορς ειναι ενα ψευτικο κολπο και κανει μπαμ με κατι διαφορετικο και σας αφηνει αφωνους...(λεμε τωρα)

  • Σταματης, έχει πολλά βίντεο μέσα στο YouTube που δείχνει το one να τρέχει sense 6. Προσωπικά πιστεύω ότι θα την πάρουμε την αναβάθμιση ως το καλοκαίρι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.