HTC One (M7), Διέρρευσε η πρώτη press φωτογραφία;

Το HTC M7 ή απλά HTC One θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο (το Techblog θα είναι εκεί) και όπως όλα δείχνουν η εμφάνισή του θα είναι αυτή που διέρρευσε στα μέσα Ιανουαρίου αν επιβεβαιωθεί και η σημερινή φωτογραφία press που ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο Twitter οι Evleaks.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC M7 έχουμε ακούσει για οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας S-LCD3 με ανάλυση FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και μπαταρία 2300 mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Φεβρουαρίου 2013 12:05

Σχόλια

  • Πολυ ομορφο HTC για αλλη μια φορά, αλλα το one x μου εχει κλεψει την καρδια. Και επειδη θελω να το παρω μια απο αυτες τις μερες θελω βοηθεια. One x ή One XL. Ξερω για τις διαφορες (το One XL εχει LTE και Dual core). Θελω να ξερω τη επεξεργαστη θα προτιμησω.

  • Κατασκευη με υποφαινομενη ποιοτητα apple σε συνδυασμο με την απεραντοσυνη του android ! Παρα πολλα υποσχομενο αν και λογικα θα τη θελει την 600αρα του!

  • δεν ξερω γιατι αλλα τα πανω και κατω ασπρα μερη μου φαινονται σαν φτηνιαρικο πλαστικο..μπορει να κανω και λαθος

  • Αν είναι έτσι είναι τέλειο το μόνο που βλέπω νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερο από το one x να δούμε βέβαια και το SGS IV και βλέπουμε.

  • Δεν μου αρέσει καθόλου. Αδιάφορο design ( προσωπική άποψη ), HTC sense, τα πλήκτρα είναι χάλια το πλήκτρο του multitask δεν υπάρχει ( δηλαδή έτσι το δείχνει η εικόνα ) και η μπαταρία πολύ μικρή.
    Αν είναι έτσι δεν θα μου αρέσει. Το UI μου κάνει αντιγραφή WP8....

  • βασικα δεν σημενει οτι αυτο που βλεπουμε ειναι η αρχικη του κινητου,μπορει να ειναι το notification η κατι αλλο..ο σχεδιασμος ωραιος ειναι για μενα με προστα τα ηχεια ,τωρα θα διξει.. :)

  • @Panos.M
    Μακάρι να είναι αυτό!
    Εγώ πάντα έλεγε ότι εάν το θα ήταν to iPhone με Android OS, εγώ δεν θα σκεφτόμουν 2 φορές για να το αγόραζα. Έχοντας υπόψη ότι και οι δύο εταιρείες έχουν κάνει peace στον πόλεμο με τοις πατέντες.
    Τούτο μ'αρέσει πολύ...

  • Αυτο που βλεπουμε ειναι η επομενη συσκευη της apple μετα πυρηνικο ατυχημα του τσερνομπιλ.
    Αν ειναι πραγματικη η φωτογραφια πραγματικα εχω απογοητευτει περιμενα κατι αναμεσα
    σε droid dna και butterfly.

  • Αδιάφορο προσωπικά
    Το κουμπί για το multitask δε θα υπάρχει. Επίσης το όνομα είναι κάπως...One! Ok μινιμαλιστικό δεν λέω αλλά όταν έχεις ήδη βγάλει One X,V,XL, S, SV κλπ θα σε ρωτάνε...ποιό one!?

  • Όμορφο είναι αλλά νομίζω οτι το one x (του οποιου είμαι και κάτοχος) καθώς και το one s είναι πολυ πιο όμορφα

  • Καλος σαν σχεδιασμος... Άξιο,όμως, παρατήρησης ειναι οτι εφυγε το ασχημο ρολοι της htc!! yeah!

  • ωραια εμφανιση!μπραβο πολυ καλη δουλεια! ξερετε τι πιστευω? θυμαστε περσυ? η htc ηταν η πρωτη εταιρεια που χρησιμοποιησε τον tegra 3...κατι μου λεει πως και φετος θα ειναι η πρωτη που θα χτησιμοποιησει τον tegra 4! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ SNAPDRAGON S4..ΦΤΑΝΕΙ!

  • Εμενα τα επανω και κατω μερη μου δινουν την αισθηση οτι αποτελουνται απο γυαλιστερο μεταλλο,τωρα αν αυτο ειναι αλουμινιο ή κατι αλλο δε ξερω παντως θα προτιμουσα να ειναι ολοκληρο το τηλ σε μαυρο χρωμα!!

  • @md03582 ναι, γιατι? εγω το θεωρω ασχημο.. και πολλοι αλλοι... το ασχημο ρολοι εγινε αιτια παραπονων απο καταναλωτες... ;) Ακομα και σε αυτο το site εχω διαβασει παραπονα! οποτε δεν ειμαι ο μονος ;)

  • Δημήτρης εχω διαβάσει ότι η Toshiba θα βάλει πρώτη τον tegra 4 στα προϊόντα της ςλλα και πάλι ποιος ξέρει

  • @Jacob εσύ θεωρείς το ρολόι άσχημο και εγώ θεωρώ εσένα κακόγουστο. Στείλε μου σε παρακαλώ και εμένα να διαβάσω ένα άρθρο που να παραπονιούνται οι καταναλωτές (δηλαδή να παραπονιέται κόσμος, οχι ενας-δυο σπορποχώρι) οτι είναι άσχημο το ρολόι της htc. Αντιθέτως αυτό που έχω βρει είναι ένα κάρο ρολόγια στο playstore που θέλουν να μοιάσουν στο ρολόι του sense. Στην τελική widget είναι, αν δεν το θέλεις το βγάζεις

    https://play.google.com/store/search?q=sense+clock&c=apps

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.