HTC One M8: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop σε Ελλάδα και Κύπρο για τους κατόχους HTC One M8. Το mailbox του Techblog έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων που μας ενημερώνουν ενθουσιασμένοι ότι και το δικό του One M8 έλαβε την πολυπόθητη και προγραμματισμένη αναβάθμιση σε Lollipop. Το δικό σας;

Kudos to Δημήτρης από Κύπρο

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2015 16:49

Σχόλια

  • πήρα την αναβάθμιση το μεσημέρι και το τηλέφωνο να πάει σφαίρα, πολύ καλή δουλειά

  • Μολις την κατεβαζω. Αντε να δουμε τι λεει, ΑΝ και επειδη εχει απλο περιβαλλον η Htc θα ειναι πολυ καλο και δεν θα λαγκαρει (σε youtube video που εχω δει παει αψογα) σε σχεση με πχ LG G3 που παει αστα να πανε. :)

  • @Tolkien Σε youtube video που εχεις δει;;Εχεις πιασει στα χερια σου το G3 ή απο φωτογραφιες στο web το εχεις δει;Βγαλε καμια φωτο με τα 4 mp που εχει το κινηηο σου και ασε τα σχολια για το πιο τουμπανο τηλ του 2014.

  • Το G3 παει αστα να πανε;και αυτο απο την τεράστια εμπειρια που εχεις στα βιντεααια του youtube?

  • Εχω το HTC One M7
    Τρέμω στην ιδέα να κάνω αναβάθμιση ... μήπως και χαλάσουν πάλι τα πάντα απο το κινητό.

  • tolkien Μια χαρα παει φιλε μου το lollipop στο g3 και με μονο 1 υπο update εδω το ios8 και πηρε 5 υπο update για να στρωσει απλα το sense ειναι πιο ελαφρυ ui απλα αμα δεν εχουμε προσωπικη αποψη μην γραφουμε οτι μας ερχεται και εγω εχω να σου πω ενα καρο κακα για το m8 αλλα λογο το οτι δεν το εχω δουλεψει προσωπικα δεν εκφερω γνωμη

  • @Agnostos και εγώ αυτή την εντύπωση είχα Μόλις έκανα την αναβάθμιση στο δικό μου. (Βέβαια κατεβαζα και updates οπότε λογικό). Αν έχεις task killer ή memory booster η antivirus λογικό είναι Γιατί η 5.0 Γενικά λόγω Art δίνει μια αίσθηση καθυστέρησης όταν φορτώνεις εφαρμογή για πρώτη φορά αλλά μετά πάει σφαίρα (κρατάει την εφαρμογή Ανοιχτή στη μνήμη). Γενικά αυτό που κάνουν αυτά τα προγράμματα είναι να τα σβήνουν από τη μνήμη οπότε στα ανοίγει ξανά όταν πας να τα χρησιμοποιησεις.
    Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι Κ μετά από επανεκκίνηση της συσκευής οι εφαρμογές μένουν ανοιχτές Ενώ η διαχείριση της Ram είναι υποδειγματική. (200-300 MB Ram λιγότερα από την 4.4).
    Σου γράφω από το συγκεκριμένο κινητό τώρα και η κατανάλωση έως τώρα είναι ίδια η Ίσως και καλύτερη από την 4.4.
    (Καλύτερη άποψη θα έχω το ΣΚ αφού τώρα λόγω δουλειάς κάθε μέρα το κινητό το λιώνω)

  • ΣΤΑΜΑΤΗ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ WIFI ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΖΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

  • Ρε παιδιά και εγώ έχω το HTC one (m7), αλλά μετά το update σε 4.4.3, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα...

  • Καλοριζικη η αναβαθμιση.... περιμένουμε και εμείς τη σειρά μας στα Μ7 :-)

  • Καλησπέρα στην πιο ευχάριστη παρέα της τεχνολογίας. Είμαι κάτοχος του HTC M8 και πριν λίγες μέρες αναβάθμισα σε lolipop, δυστυχώς μου κολλάει απίστευτα στο Facebook.

  • παιδια εχω το HTC M8 εκανα την αναβαθμιση... κολλαει πολυ το Facebook και o Messenger ειναι τραγικος.... το τηλεφωνο πριν την αναβαθμιση πετουσε....ελπιζω να διορθωει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.