HTC One M8s: Με Snapdragon 615 για να αντικαταστήσει το M8

Πριν από δυο μέρες η HTC ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα HTC One M9 στην έκθεση MWC 2015, η οποία είναι ο απόγονος του περσινού HTC One M8. Όπως φαίνεται όμως το M8 θα σταματήσει να πωλείται και θα αντικατασταθεί από μία νέα έκδοση HTC One M8s η οποία θα έρθει με πιο αργό επεξεργαστή αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι ίδια με την κανονική έκδοση.

Αντί για Snapdragon 801 που χρησιμοποιήθηκε απ΄όλες τις ναυαρχίδες του πρώτου εξαμήνου πέρσι, η νέα έκδοση θα φορά Snapdragon 615 που είναι 64-bit με οκταπύρηνη CPU, έχει 4 Cortex-A53 πυρήνες χρονισμένους στο 1.7 GHz και 4 Cortex-A53 1 GHz. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται από την HTC Benelux (Belgium, Netherlands, Luxembourg) οπότε είναι σχεδόν επίσημες τουλάχιστον γι αυτές τις τρεις χώρες.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε το ακριβές χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, αλλά η τιμή θα είναι 250 ευρώ φθηνότερη από το HTC One M9 το οποίο θα ξεκινά από 749 ευρώ, άρα το HTC One M8s θα είναι περίπου 499 ευρώ.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτή την κίνηση της HTC δεν την κατάλαβα... αφού το αυθεντικό Μ8 εχει ήδη πέσει στην τιμή του με καλύτερο επεξεργαστή και κάτω από αυτη την προτεινόμενη.

  • Htc εβγαλες το ομορφοτερο κινητο στον κοσμο (Μ7) μην το κουραζεις αλλο ελεος.
    Σταματα να ανακυκλωνεις το ιδιο μοντελο και προχωρα στο επομενο διαμαντι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.