HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC One S με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Το One S έχει μεταλλικό σώμα, κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης video Full HD και η οθόνη του προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass. Δείτε το βίντεο.

HTC One S
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260A Snapdragon Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED, 960×540 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL)
Εξτραδάκια: Beats Audio
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 130.9x65x7.8 χλστ.
Βάρος: 119.5 γρ.

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
costis

επιτέλους! στην αρχή νόμιζα ότι θα μας την έσκαγες όπως με το Desire S…!

Tony Cool

Απιστευτα ομορφο τηλεφωνο.Αν ηταν και 4.7-4.8 με καλυτερη αναλυση θα ειχαμε σιγουρο νικητη στο ερωτημα ποιο ειναι το καλυτερο android κινητο!

GIORGOS

Διάρκεια μπαταρίας Κωστα δεν μας είπες….
Σου βγάζει μια μερα με μικτή χρήση?

Apo_delirium

Για τιμη κωστα ξερουμε κατι?

Quitaz

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με root.Επειδή είδα το CPU Master Free.Αν θα μπορούσες να κάνεις ένα tutorial (exw to gn.btw telios akurh erwthsh)

dimitrhs

σε αυτην την τιμη προτιμοτερο το xperia s 😉

Jason X

Το καλύτερο και ομορφότερο android κινητό αυτή τη στιγμή για μένα, τέλος!!!

minas

όπως το one x με το one s μου φενετε θα δούμε τα ίδια με το samsung s3 κ κρίμα γτ το διπιρινό φοράει 2gb ραμ κ είναι μεγάλο ατού!!

frastgr

Τι να λέμε τώρα το κινητό είναι ”πιστόλι” μπράβο στην HTC!!!!!!!

enigma

@aggelos

Ανάλογα…Άλλωστε 400euro μόνο στο skroutz θα το βρεις το s2 όπου αν δεις και το one s ξεκινάει από τα 480euro. Εκεί πας σε one s. Μπορεί και τα 2 να είναι διπύρηνα και με 8άρα κάμερα αλλά στις λεπτομέρειες το one s ξεχωρίζει…

Αν τώρα έχεις ήδη το s2, τότε δεν συντρέχει λόγος να το δώσεις για αυτό.

orestis

σ αυτή τη σύγκριση https://briefmobile.com/htc-one-x-snapdragon-s4-krait-vs-nvidia-tegra-3-comparison ONE X και ONE X AT&T τα benchmarks λένε ότι η gpu του one x με τον tegra 3 είναι ανώτερη, παρόλο που η cpu είναι ελαφρώς υποδεέστερη ( το ONE X AT&T έχει ίδια GPU με το ONE S ). Επίσης το one x έχει HD οθόνη με full RGB matrix δεν παίζει αυτό ρόλο στα FPS που παράγει?

demis - Live with Walkman

Εξαιρετικό το κινητό! Κώστα φυσικά και μας αρέσουν τα αναλυτικά hands-on. Προσωπικά συλλέγω πληροφορίες, που λόγω ελλείψεως χρόνου ή δυνατότητας σε πρόσβαση στα νέα μοντέλα, δεν θα μπορούσα να αποκτήσω και πιστεύω και πολύ άλλοι. Μεγάλη διαφορά βλέπω στα χρώματα στη σύγκριση οθόνης των δύο λαμβάνοντας υπόψη την διαφορετική τεχνολογία.

Nickolas

Μπράβο Κώστα για την παρουσίαση, πραγματικά παρα πολύ καλό κινητό, πετάει και αυτό οφείλεται και στον επεξεργαστή που είναι πιο γρήγορος και από τους τετραπύρηνους. Για μενα οι διαστάσεις του σε συνδυασμό με το μέγεθος της οθόνης είναι το ιδανικό.

Γιωργος Ε.

προτιμω το one s apo to one x.
συμφνωνω επισης οτι μεχρι 4.3 μοιαζει ακομα με κινητο, ενω υστερα με μινι ταμπλετ.
βεβαια η τιμη απγορευτικη. 475 η φτηνοτερη στο σκρουτζ ειναι παρα πολυ ακριβο

kostass

Πολύ καλο κινητο αλλά το 16gb είναι λίγα.

Stelios GR

πολυ ωραια παρουσιαση, ως συνηθως! το one s ειναι το μονο απο τα καινουρια htc που θα αγοραζα, και μαλιστα μου αρεσει παρα πολυ!! και το design και τα χαρακτηριστικα του ειναι παρα πολυ καλα!! το μονο που με προβληματιζει ειναι το συνηθες θεμα αυτης της εταιριας με τα ηχεια/ ακουστικα…. δεν ειναι δυνατα και στα παλαιοτερα ετριζαν απιστευτα. κατα τα αλλα αν ειχα τα χρηματα πολυ πιθανον να το αγοραζα..αχ καταραμενη κριση-ανεργια κτλ…….

greg

ωραιο το κινητο νομιζω καλυτερο απο το μεγαλο του αδερφο, πλην της απλης super amoled οθονης.συγκρινοντας το με το galaxy s2 που εχω μπορω να πω αξιος αντιπαλος .ειναι πιο ομορφο το sence αλλα εχω βρει τη χαρα μου με τον apex.θα μου ελειπε σιγουρα η ελειψη καρτας sd οπως και η χρηστικοτητα της θυρας micro usb του sgs2 που εχει δυνατοτητες otg και μετατρεπεται και σε hdmi, μετατρεπωντας το κινητο σε media station.βεβαια η htc αργησε λιγο..

Iwolf

Πολύ όμορφο το κινητό, ίσως το ομορφότερο Android.
¨ Ένα σοβαρό μειονέκτημα έχει που με αποτρέπει από την αγορά του..το βίντεο που τραβάει σε εσωτερικούς χώρους και το βράδυ. Έχει το ίδιο πρόβλημα με μερικές παρτίδες του S2…χάνει το autofocus και τα frames πέφτουν σε μονοψήφιο αριθμό…
πολύ πολύ κρίμα….
@cVlahakis…το έχεις τεστάρει σε τέτοιες συνθήκες;(Πολυ ωραίο και το HandsOn!)
Σε ΄τι βίντεο βρήκα στο youtube το πρόβλημα είναι εμφανές…

Χάρης

Κώστα να ρωτήσω, καθότι η οθόνη του είναι Super AMOLED = PenTile, παρατηρείς ενοχλητικό πιξέλιασμα ?

costas

@ lwolf κινιτο ειναι δεν ειναι βιντεο καμερα

gpower

Στην αρχη λες ειναι βαρυ,στο τελος λες ειναι ελαφρυ!!

makis88

Το καλύτερο android για ‘μένα… και επειδή έχει 4.3 και όχι 4.8 οθόνη που το κάνει πιο ισορροπημένο και λιγότερο παντόφλα. Η δεύτερη κάμερα ωστόσο σύμφωνα με το gsmarena.com είναι VGA και όχι 1.3mp.

AnakinSkywalker

– Βάζεις θήκη στο κινητό σου;
– Όχι
– Γιατί;
– Αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε! 😛

patentas

Παιδιά εγω που το πήρα και το έχω δοκιμάσει για τα καλά θα πω 3 πραγματακια αντικειμενικα.
Το κινητό είναι κορυφή (πέρα απο την σχεδίαση που το βλέπετε-κρίνετε μόνοι σας) σε αίσθηση στο χέρι, σε βάρος και σε ποιότητα κατασκευής. Η οθόνη του παρόλο που είναι pentile δεν δείχνει κάτι αν την παρατηρείς απο λογική απόσταση και απο πολυ κοντινή κατι βλέπεις και αυτό υπο συνθήκες. Απο φωτηνότητα είναι μια χαρά- ίσως και καλύτερα απο s2 που τα είδα. Η μπαταρία του με νορμάλ χρήση (σημερινή τώρα που γράφω) -λίγο ίντερνετ(μιση ωρα), wi-fi(1-3ωρες),BT(on) και ~1ώρα games, περίπου 30 νέες φωτο και είχα μια ώρα που κοίταζα τις υπάρχουσες, μισή ώρα μουσική, μισή ώρα calls και είμαι μετά απο 10 ώρες και 28 λεπτά στο 31%.. Απλός να τονίσω οτι ζεσταίνεται αρκετά στα παιχνίδια αλλά είναι τόσο λεπτό που όλο αυτό λειτουργεί σαν ψύξη.. Οι φωτο είναι κορυφή ειδικά σε χαμηλό φωτισμό f2.0 – 28mm.. Brust mode 5 φωτό το δευτερόλεπτο.. εντυπωσιακό θα έλεγα.. Το sense το πάει νεράκι. Αυτά.. Απλώς θελω να ρωτήσω γιατί όταν το πήρα με firmware 1.53 στο quadrant έγραψα 5040 και όταν το αναβάθμησα σε 1.78 μου δείνει το πολύ 4600??? Διαφωτήστε με..

patentas

** Η ίδια χρήση με αυτή χτές, αλλά με 10 λεπτά games η μπαταρία ήταν στο 43% στις 11 ώρες.

Ανδρονίκη

Γεια σας! Πήρα πριν 1 εβδομάδα περίπου το htc one s. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι γρήγορο και δεν κολλάει.. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία, αφού με μέτρια χρήση (χωρίς να έχω το wifi συνεχώς ανοιχτό) τελειώνει μέσα σε διάρκεια μιας μέρας ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κάτι σχετικά με την γλώσσα του τηλεφώνου επειδή δεν έχει τα ελληνικά.. το αγόρασα από το εξωτερικό και δεν εμπεριέχεται η ελληνική γλώσσα παρά μόνο στο πληκτρολόγιο.

ChR

Άλλο ένα φανταστικό κινητό…<3
Είμαι σε δίλλημα..εννοώ ότι έιμαι ανάμεσα στο HTC One S και το Xperia P.
Μπορείτε να με βοηθήσετε ποιο να επιλέξω?Όσον αφορά το xperia P μου αρέσει η 4' ίντσες οθόνη, πρέπει να είναι πιο ευέλικτο.. είναι τρελή η διαφορά στο μέγεθος?

Theodore

Διαβασα σημερα ενα τεστ σε ενα Αμερικανικο σαιτ,και εκανε συγκριση μεταξυ του one X και του one S,και ελεγε οτι η οθονη του Χ,ειναι μακραν καλυτερη.

patentas

Ανδρονίκη εγω κατέβασα απο το market το Locale Select.. και διαλέγεις τα ελληνικά. Και αν ποτέ (λέω αν) χρειαστεί το ξανα ανοίγεις και βάζεις οποια γλώσσα θέλεις. (π.χ. Σε εμένα κάποια παιχνίδια για να παίξουν θέλουν αγγλικα στην αρχη).

Sotiris

Πολυ καλη παρουσιαση οπως παντα. Μεταξυ SGS2 & HTC One S ποιο θα μου προτεινες κωστα ? Αν μπορεις αιτιολογησε μου κιολας.

Κωνσταντίνος

Βρε παιδιά δαγκωτό το Xperia S…

Petnikol87

Έρωτας!!!Τέλειο design,specs….Μπράβο στην HTC!!
Ξέρουμε πότε έρχεται Ελλάδα;;;

md03582

htc one series απλα κορυφή.. οτι καλύτερο σε android..

Tony Cool

Ποια xperia βρε παιδια,μην τρελαθουμε.Με την οθονη-χλωρινη και τις capacitive κουκιδες αντι για κουμπια που τις πετυχαινεις μια στις 10;Το one s και το galaxy s 2 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε 2πυρηνο.Εαν καποιος δεν πτοειται απο την ελλειψη sd,τον σχετικα λιγο για τα σημερινα δεδομενα αποθηκευτικο χωρο,την μη αφαιρουμενη μπαταρια,την ψιλοτσιμπημενη τιμη και την pentile οθονη το τσιμπαει χωρις δευτερη σκεψη.Το galaxy s 2 δεν εχει κανενα απο τα παραπανω μειονεκτηματα αλλα εμφανισιακα ειναι μια κλαση κατω.Επισης υστερει λιγο σε επεξεργαστικη ισχυ,αλλο αν πιθανοτατα αυτο δεν θα το διαπιστωσετε ποτε.Αναλογα με τις αναγκες σας κρινετε και παιρνετε.

konstantinos

γκρι η μαυρο ???ιδου το ερωτημα

spyros

πιστευεισ οτι θα μπορουσε ,αναλογα με την χρηση και τον χρονο, να εμφανισει τα ιδια σημαδια φθορας που ειδαμε στο one x, (στο πισω μεταλικο μεροσ αναφερομαι)….?

Τασος

Παιδια το πηρε φιλος μου και το ειδα προχτες..Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,πολυ γρηγορο σε ολα του και πολυ ομορφη οθονη!!Ιδανικο για χρηση με ενα χερι,εγω Ε7 εχω που ειναι 4αρι αλλα το ONE S μου φανηκε πιο ευχρηστο,ισως λογω μικρου βαρους-παχους αλλα πιο πανω δεν θα το συνιστουσα για ανετη χρηση με ενα χερι,οριακο ειναι!!Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος και το μονο που τον χαλαει ειναι η μπαταρια που το κραταει 1-2 μερες με το ζορι σε αντιθεση με το Ε7 που εχω που ειναι σκυλι αλλα αλλο Ε7 και αλλο ONE S βεβαια 😉

ΑΡΗΣ

Στην Ταϊβάν βγαίνει στην αγορά με διπύρηνο (μάλλον Qualcomm Snapdragon S3) στα 1,7 GHz https://www.unwiredview.com/2012/05/31/htc-one-s-launches-in-taiwan-with-1-7-ghz-dual-core-processor/

Aggelos

Αν ήταν HD η οθόνη του κινητού και είχε και card slot θα ήταν η πιο ολοκληρωμένη πρόταση σήμερα

sakis

παρα πολυ ωραιο .. ..δεν λεω αλλα ραδιοφωνο εχει?? ? ?

John Wave

Άψογο κινητό από τεχνικά χαρακτηριστικά , οθόνη , ποιότητα κατασκευής και πάχος ! Το μόνο αρνητικό όπως πάντα για μένα είναι ότι θα ήθελα όσο αφορά τη σχεδίαση να είχε ευθείες γραμμές και λιγότερο κενό χώρο στην πάνω και κάτω πλευρά του.Πάντως είναι πραγματικά πολύ καλό !

Panagiotis1

παιδια ποιο λετε το htc one s ή το samsung galaxy s3?

mario

Παιδια εχουμε επισημη ενημερωση απο htc Ελλαδας αν το εδω μοντελο φωραει τον s4 και οχι τον s3;

Mario

παιδια εστειλα email στην htc ελλαδος

ιδου η απαντηση

With regards to your enquiry, kindly note that we cannot confirm if the HTC One S in Greece has S4 or S3 processor. And the only way to check which processor the device has, is on the original box.
For S4- You will find it written «1.5GHz Dual Core».
For S3- It will be written only » Dual Core».

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εγω θα το παρω απο καταστημα και θα δω πρωτα το κουτι. Αν ειναι 4 οκ, αν ειναι 3 με τιποτα.

Ανδρονίκη

Παιδιά άλλη μια ερώτηση έχω να κάνω! Πως γίνεται να βγάλω φωτογραφία την οθόνη; λήψη στιγμιότυπου οθόνης δηλαδή;

Deus

Το τηλέφωνο είναι πραγματικά διαστημικό , είναι πύραυλος σε όλα του και είναι πραγματική απόλαυση να το χειρίζεσαι. Ζορίζομαι πραγματικά να το αφήσω από το χέρι μου, κυριολεκτικά το έχω λιώσει.
Επίσης μια ωραία λειτουργία που έχει, πέραν του να βγάζεις φωτογραφίες την ώρα του βίντεο, μπορείς και μετά βλέποντας το βίντεο στο τηλέφωνο να τραβήξεις πάλι εκείνη την ώρα φωτογραφίες, ωραία μαγκιά…
Οι φωτογραφίες που βγάζει, φαίνονται εκπληκτικές στην οθόνη του με απίστευτα ζωντανά χρώματα και ευκρίνειας. Το βίντεο επίσης άριστο. Ξαναγύρισα στην htc μετά από τραυματική εμπειρία με το p 330 και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα.

djfapples

μηπως ξερετε αν εχει παρει αναβαθμιση σε 4.0.4 γιατι νομιζω εχει την 4.0.3??

dimitris

το κινητο αυτο βγαινει με δυο επεξεργαστες στην ιδια τιμη ?? 1,5 GHz και 1,7 GHz ?? και αν ναι πως μπορω να δω τι επεξεργαστη φοραει πριν το αγορασω?? ευχαριστω.

Nebil

Αυτο που λενε για το ΜΑΥΡΟ htc one s με την κεραμικη επιστρωση οτι ξεφλουδιζει το χρωμα του, ειναι αληθεια ;

Γιώργος Γεωργίου

βρε παιδιά γαι πείτε τελικά τι γίνετε με τον επεξεργαστή;
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους; Ποιος είναι καλύτερος;
Στην αγορά πλέον κυκλοφορεί μόνο το μοντέλο με τον 1,7 επεξεργαστή.

Γιώργος Γεωργίου

ok σόρυ για το διπλό post αλλά βρήκα ένα benchmark και το παραθέτω προς ενημέρωση και των υπολοίπων. Η διαφορά μεταξύ των δύο επεξεργαστών είναι αρκετά μεγάλη ως προς την επιδώσεις, με καλύτερο επεξεργαστή τον S4 αν και είναι χρονισμένος πιο χαμηλά. Δείτε εδώ για περισσότερα : https://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/

Nebil

Γιώργος Γεωργίου…
Στα public το εχει με τον s4 επεξεργαστη στα 399 ευρω

Γιώργος Γεωργίου

thanks Nebil
– ναι αυτό ξέχασα να το αναφέρω, ότι κυκλοφορούν κανονικά και τα δύο κινητά στην ελληνική αγορά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.