HTC One S, Η απάντηση της εταιρείας για το πρόβλημα “ξεφλουδίσματος”

Μετά τον ντόρο που έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το One S στο σκούρο γκρι χρώμα «ξεφλουδίζει» στις γωνίες, η HTC αποφάσισε να δώσει την επίσημη εκδοχή της, η οποία είναι ότι το πρόβλημα περιορίζεται σε ορισμένες μεμονωμένες συσκευές, ενώ δήλωσε ότι αναλαμβάνει να διορθώσει το πρόβλημα όπου αυτό παρουσιαστεί.

Παράλληλα, η εταιρεία δηλώνει ότι θα φροντίσει έτσι ώστε να μην παρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον. Αυτό που καλείται να κάνει ο αγοραστής είναι να επιστρέψει τη συσκευή στο σημείο από όπου το αγόρασε και να πάρει μία συσκευή αντικατάστασης για σύντομη χρονική περίοδο από την ημερομηνία αγοράς.

Πηγή

Σχόλια

  • 3kai 5 της πήγε, μην δυσφημιστεί... χαχα, και τώρα τρέχει να το καλύψει! Το ευχαριστιέμαι μπας και στο μέλλον μάθουν να ελέγχουν καλύτερα. Βέβαια οκ, πάντα υπάρχει και το πειθώριο σφάλματος... αυτά να τα δουν άλλες εταιρίες που δεν δίνουν δεκάρα για τα σφάλματά της... αλλά να μου πεις άλλο για ένα ξεφλούδισμα και άλλο να αλλάζεις ΌΛΑ τα κινητά λόγω κεραίας!!!

  • Εσενα τοσο καιρο δεν σταματησε να σου ξεφλουδιζεται??ποσο ακομα εχει πια??

  • ρε μαγκες εχω το ρανταρ με τα windows και εχει ξεφλουδισει και σε εμενα λιγο στο καπακι της μπαταριας και το εχω με θηκουλα να φανταστειτε!τι να κανω?

  • Ακτινοβολια αν θεωρείς ότι έχει πάντα σήμα ναι έχει ακτινοβολία....οταν θές να πάρεις κάτι καλό πληρώνεις φίλε...;ν και για τ κινητό π μ μιλάς 350 έχει όσο το λουμια 800

  • αλλο 285 φιλε και αλλο 370!για ψαξου λιγο καλυτερα!δεν λεω για το σημα λεω για το SAR

  • ρε παιδια εαν το αγορασω αυτο το κινητο, θα εχει τετοιο προβλημα? για να μην χαλασω αδικα 600ευρω!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.