HTC One X10 σε φωτογραφίες hands-on

Το επερχόμενο HTC One X10 αναμένεται να είναι ένα από τα 6-7 μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία φέτος. Οι πληροφορίες τη θέλουν να αφήνει τα entry-level smartphones και να επικεντρώνεται σε πιο επικερδή μοντέλα.

Για το HTC One X10 ο @eavleaks είχε μιλήσει από τις αρχές του έτους, λέγοντας πως θα είναι μεσαίας κατηγορίας μοντέλο που θα ανακοινωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Πρόκειται για τη συνέχεια του HTC One X9 και σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες hands-on. Φωτογραφίζεται και από τις δυο πλευρές, φαίνεται να έχει μεταλλική κατασκευή, στρογγυλή κάμερα, κάτω από την οποία βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και εμφανείς γραμμές για τις κεραίες.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Mediatek Helio P10, Mali-T860 GPU (700Mhz). Η μονή κάμερα στην πλάτη (ο Helio P10 δεν υποστηρίζει διπλή κάμερα) είναι 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel

Η τιμή του HTC One X10 φημολογείται γύρω στα CNY1200 (περίπου 200 δολάρια) και δεν αποκλείεται μια επίσημη ανακοίνωση στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη, την επόμενη εβδομάδα.

HTC One X10 pictures, HTC One X10 σε φωτογραφίες hands-on

HTC One X10 pictures, HTC One X10 σε φωτογραφίες hands-on

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ν. Τ.

Iδιο το mate 8. Το κλέψιμο παει σύννεφο.

Sint

Πω πω πω… Διάβασα onex κ ανατρίχιασα… Η πιο τραυματική μου εμπειρία με τηλέφωνο. Χαλασμένη κεραία wifi, ξανά Χαλασμένη κ μετα το service… , κιτρινίλες κάτω δεξιά στην οθόνη, και 6εβδομαδες στο service της Αrvato… Μακριά από htc παιδιά. Ότι άλλο θέλετε αγοραστε. Η ποιότητα της HTC είναι φούμαρα

Παναγιώτης

Όταν Lenovo απέκτησε Motorola θα ορκιστεί να βάλει την αγαπημένη μάρκα και πάλι στα πόδια της και η σειρά Moto G είναι ένα μεγάλο μέρος του σχεδίου αυτού. Το G5 Moto και Moto G5 Plus ήταν πολυαναμενόμενη και διέρρευσε λίγο-λίγο και μόλις μια εβδομάδα πριν MWC μια κολομβιανή λιανοπωλητή δημοσίευσε κατά λάθος τη λίστα πλήρη specs.   Το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με τις midrangers είναι η οθόνη είναι μικρότερη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Moto G4 και G4 Plus είχε 5.5 “Full HD οθόνες, αλλά η Lenovo αποφάσισε να πάει με ένα 5.2” στη νέα Plus μεγέθους της συσκευής και με 5 ίντσες για την G5. Το ψήφισμα είναι ακόμα Full HD έτσι ώστε η πυκνότητα pixel παίρνει υψηλότερη.   Και οι δύο smartphones που κινούνται με Snapdragon – G5 έρχεται με Snapdragon 430, ενώ είναι μεγαλύτερο αδελφό έχει ο Snapdragon 625. Κάθε μία από αυτές που συνδυάζεται με 2GB μνήμης RAM. Moto G5 πακέτα 32GB εσωτερικής αποθήκευσης, ενώ το moto G5 Plus έχει διπλή – 64GB. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για σας, μην ανησυχείτε – Lenovo βάλει μια υποδοχή microSD για την επέκταση εκείνους. Moto G5 Plus έχει 3.000 mAh χωρητικότητα της μπαταρίας, αλλά η μικρότερη… Συνέχεια »

vasilispas

Παναγιωτη που βοσκεις;;;;;

Gvirginia

@vasilispas

Έκανε “κόπι – πάστε” ένα άρθρο του Gsmarena για τα Moto G5, αφού το πέταξε στο Google Translate. Προσθέτει μία κωμική νότα στα σχόλια.
Το έκανε και παλαιότερα με τα χαρακτηριστικά των κινητών (πχ Nougat = Μαντολάτο), δε ξέρω το γιατί όμως.

@Ν. Τ.

Εκτός του ότι οι περισσότερες συσκευές “μοιάζουν”, μιας και πόσο διαφορετικό να κάνεις ένα ορθογώνιο με γυαλί, κοιτάω την παραπάνω συσκευή σε σχέση με το Mate 8 και βλέπω:

1) Εντελώς διαφορετικά bezel (ανύπαρκτα στο Mate 8).
2) Διαφορετικά κουμπιά πλοήγησης (on-screen στο Mate 8).
3) Διαφορετικός σχεδιασμός στις κεραίες.
4) Διαφορετικούς αισθητήρες στην μπροστινή μεριά (proximity / κάμερα κτλ).
5) Οι πίσω κάμερες και τα flash είναι διαφορετικά.

Το μόνο “ίδιο” είναι η θέση που έχουν τοποθετήσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
Άντε ας βάλουμε και το ασημί χρώμα…

Χριστος

@Sint Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα htc δεν είναι καλά! Έχουν και τα δύο αδέρφια μου και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι για αυτό σκέφτομαι να πάρω και εγώ! Δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε ολόκληρη την εταιρεία επειδή σας έτυχε ελαττωματικό μοντέλο! Και η ποιότητα της μόνο φούμαρα δεν είναι!

Γιάννης

Να δω HTC κινητό με αξιοπρεπή specs και με τιμή λίγο κάτω από τα 200 € και τι στον κόσμο!!

George

Γιαννη σου ετοιμάζω ένα. Δωσε μου λίγο χρόνο γιατί τώρα τελευταία δυσκολεύομαι λίγο να ενεργηθω.

ChristosT

“Να δω HTC κινητό με αξιοπρεπή specs και με τιμή λίγο κάτω από τα 200 € και τι στον κόσμο!!”

Aλλά άν ήταν κανά Samsung με αξιοπρεπή specs και λίγο πάνω απο τα 900 θα ήταν καλά…
Ε, εντάξει…δεν την παλεύει ο πλανήτης άλλο…

Γιάννης

@ChristosT

Απ ότι είδα έχεις και άλλους “εχθρούς” εδώ στο site. Δε μου φαίνεται παράξενο σαν troll που είσαι.

ChristosT

@Γιάννης όταν έχεις “εχθρούς”, είσαι σε εγρήγορση.
Δεν σε πιάνουν ποτέ στον ύπνο.
Είναι πολύ καλό.

Η Ελλάδα ξέρεις γιατί έχει τους καλύτερους πιλότους;
Γιατί έχουμε τα μεμέτια…
Μήν το λές λοιπόν κάτι ώς κακό.
Άλλοι να κοιτάνε τα χάλια τους, που κοιμούνται όρθιοι.

Γιάννης

@ChristosT

Από αγωγή βλέπω σκίζουμε πάντως. Να σε χαίρεται η μάνα σου

ChristosT

Tην αγωγή που λές δεν την απέκτησα απο την μάνα μου, αλλά απο κάτι τύπους σαν εσένα, που επειδή δίνεις πέντε φράγκα λιγότερα θεωρείς τον εαυτό σου “έξυπνο” και τους άλλους χαζούς.
Οπότε…μην το συνεχίζεις…δεν έχει νόημα να προσπαθείς να μου την πέις ή να με προσβάλεις.
Έχω ανοσία.

ChristosT

Και επειδή είσαι κολλημένος με τα wp…κάνε τον κόπο να δείς πόσο έχει το HP Elite X3 στο skroutz…να φανταστώ δεν πέρασε απο τον έλεγχο τιμής της υπηρεσίας σου.

Dim

Βρε,βρε….
Android κινητά: θες πλάτη μεταλικη; Γυαλι; Πλαστική; Μέχρι και κεραμικη;***** θες δακτύλικο μπροστά; Πίσω; Στο πλάι; ***** θες μικρό; Μεσσαιο;μεγάλο;πολύ μεγάλο; Τεράστιο;
Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα, και υπάρχουν τόσα καλά κινητά. Άντι να λέτε δόξα τον ΠΑΟΚ, μαλωνετε;

Vasilist

@Χρίστος o sint έχει δίκιο ,δυστυχώς έτσι είναι.
Και εγώ πρώην κάτοχος htc one x 700 ευρώ flagship με wi fi που χαλούσε πήγε στο service στην άθλια arvato και μου έβαλαν άλλη μητρική χαλασμένη που έχανε το σήμα το ξανά στέλνω και δεν μου δέχτηκαν την εγγύηση γιατί είπαν πως η οθόνη δεν ήταν σωστά τοποθετημένη…
Έχασα 700 ευρώ και έμαθα πως η Arvato έχει κάνει σε πολλούς λαμογιές δυστυχώς λόγο της Arvato η μπάλα πήρε και την htc και δεν ξανά πήρα ποτέ htc.

Γιάννης

@ChristosT

Με δυο μόνο Windows Phone συσκευές και εφτά Android, ναι είμαι κολλημένος με τη Microsoft… Συνέχισε να λες ανέκδοτα. Αυτά που σου είπα ισχύουν, αν εσύ τώρα δε θες να τα καταλάβεις το κόλλημα το έχεις εσύ…

forneverarrow

Δεν είναι άσχημη πρόταση αν όντως κοστίζει 200. Αλλά με τις μετατροπές μάλλον 300€ το κόβω να βγαίνει εδώ. Είναι ιδέα μου ή στο μπροστινό είναι ίδιο με το Galaxy S5??

Χριστος

@Vasilist Μπορεί να ήταν το συγκεκριμένο μοντέλο! Ένα μοντέλο όμως δεν αντιπροσωπεύει όλη την εταιρεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.