HTC One XC, Νέο μοντέλο με δύο κάρτες SIM και τον διπύρηνο Qualcomm S4 στο 1.5GHz

Στην ευρώπη κυκλοφορεί ως τετραπύρηνο και με την ονομασία HTC One X. Για την αγορά της Κίνας μετονομάστηκε σε HTC One XC, απέκτησε τον διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 στο 1.5GHz που έχει και το μικρότερο αδερφάκι του One S, άλλαξε εφάνιση και δέχεται δύο κάρτες SIM! Ναι καλά διαβάσατε, το πρώτο δίκαρτο τουμπανοκινητό!

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το “κινέζικο” HTC One XC είναι 8.5 γρ. πιο βαρύ από το ευρωπαϊκό One X ενώ έχει και μπαταρία 2000 mAh σε σχέση με τα 1800 mAh του One X. Η τιμή του στην Κίνα θα είναι μια τα ίδια με Ελλάδα, περίπου 670 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 18:40

Σχόλια

  • Ti oθονη εχει ξερουμε?? Αmoled , slcd?? Ελλαδα θα ερθει??
    Παντως ειναι πολυ ωραιο!

    • andreas kor, Η οθόνη είναι τεχνολογίας SLCD-2 όπως και του HTC One X. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια εκτός από αυτά που σημειώνουμε στο άρθρο.
      Όχι, Ελλάδα και γενικά Ευρώπη δεν θα έρθει. Ποτέ μην λες ποτέ βέβαια, αλλά να στο πω και διαφορετικά δεν θα έρθει φέτος...!

  • Μακάρι να έρθει !! εχει πολύ ωραία επίχρυση επένδυση! και 2000mah μια χαρά!κινητάρα!

  • Εμένα πάλι σε αντίθεση με όλους τους φίλους παραπάνω, το συγκεκριμένο κινητό δεν με εντυπωσιάζει καθόλου (σε εμφάνιση πάντα) και προτιμώ το ONE X, που θεωρώ μαζί με το lumia 800/Ν9, τα πιο όμορφα κινητά.....

  • Κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δυο κάρτες sim, τι άλλο να ζητήσει κανείς?! Δυστυχώς Ευρώπη δεν το κόβω γιατί στις υπόλοιπες χώρες οι εταιρείες δίνουν προγράμματα ομιλίας της προκοπής, οπότε ποιός ο λόγος?

  • Πολυ ωραίο κινητό και πολυτελές
    Κώστα στον πίνακα αναβαθμισεων λες ότι το iPhone 3GS δεν θα αναβαθμιστει απο όσο ξέρω θα πάρει iOS 6

  • Πφ!!!!! Εδώ είναι τα καλά!!!! Αξίζει και παρααξίζει το τούμπανο! Ευρώπη λογικό είναι να μην έρθει προς το παρόν γιατί θα "σπάσει" τις πωλήσεις των One S και One X, όμως αν κάνει το καλό η HTC και μας το φέρει μπαίνει με τα μπούνια στα υπόψιν μου για αγορά... Δεν είναι απλό κινητό είναι επένδυση!!!!!! Με το dual-SIM βγάζει τα λεφτά του.

    Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο να μην υπάρχουν hi-end κινητά που να υποστηρίζουν δύο κάρτες SIM!

  • απλα τελειο....για ανθρωπους που ταξιδευουν η εργαζονται στο εξωτερικο.....την επομενη εβδομαδα που θα βρισκομαι Dubai θα το ψαξω......εχω ηδη ενα neo V και το ONE S......αν βρω το XC θα χαριστουν και τα 2 σε φιλους ...... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

  • Αυτό είναι κλειδωμένο? δηλαδή στην Ελλάδα αν το φέρει κάποιος θα δουλεύει?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.