HTC Perfume: Η νέα ναυαρχίδα με Android 6.1 και Sense 8.0;

Η HTC δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές της και προσπαθεί να ανακάμψει με συσκευές όπως το HTC One A9, το οποίο πράγματι έδωσε μια ώθηση στα κέρδη που για τον Νοέμβριο ήταν τα υψηλότερα των τελευταίων έξι μηνών. Ωστόσο δεν μένει μόνο στο A9 καθώς οι πληροφορίες τη θέλουν να ετοιμάζει νέα ναυαρχίδα ονόματι HTC Perfume.

Οι αναφορές έρχονται από το Twitter και τον γνωστό @LlabTooFeR, ο οποίος αναφέρει ότι η κωδική ονομασία της νέας ναυαρχίδας είναι HTC Perfume και θα έρθει με Android 6.1 Marshmallow και Sense 8.0.

Όσο για το HTC O2 που είχαμε ακούσει, ο ίδιος λέει ότι δεν υπάρχει πια. Το HTC O2 είχε ακουστεί ότι θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 820, οθόνη 6 ιντσών QHD, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 3500mAh. Είναι πιθανό να δούμε τα χαρακτηριστικά αυτά στο Perfume.

Εκτός από την ονομασία (που ελπίζουμε και φανταζόμαστε ότι είναι κωδική ονομασία) δεν μας δίνει άλλες πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα. Δεδομένου όμως ότι το Android 6.0 Marshmallow δόθηκε τον προηγούμενο μήνα, το Android 6.1 δεν περιμένουμε να έρθει σύντομα, ίσως το δούμε γύρω στον Ιούνιο στο Google I/O.

Άρα και το HTC Perfume θα ίσως έρθει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την νέα προσέγγιση της HTC όσον αφορά στη ναυαρχίδα της.

htc perfume flagship, HTC Perfume: Η νέα ναυαρχίδα με Android 6.1 και Sense 8.0;

htc perfume flagship, HTC Perfume: Η νέα ναυαρχίδα με Android 6.1 και Sense 8.0;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Ναι κάτσε κανά χρόνο ακόμη χωρίς ναυαρχίδα…

NLS

Με αυτό το όνομα κατάλαβα τι πάνε να φτιάξουν.
Άλλος ένας στο στρατό των fashion phones.
Καλοφάγωτο παιδιά, εγώ πάντως δεν έχω το κινητό για κόσμημα.

pazzo

Τι θα δούμε πάλι.. πως από το One Χ και Μ7 και 8 κατάφερε να βγάζει αυτά που βγάζει δεν μπορώ να καταλάβω. HTC βλέπε την Huawei να πάρεις καμιά ιδέα για το τι συσκευες θα έπρεπε να βγάζεις..

NLS

Η Huawei είναι πράγματι η HTC η φετινή.

Όπως και η HTC που ενώ ήταν ο μεγαλύτερος OEM κατασκευαστής τότε (έφτιαχνε για όλους, νομίζω και τα παλιά iPhone), αποφάσισε να βγάλει τα δικά της (iMate κλπ. αν θυμάμαι) και κάποια στιγμή έκανε εντύπωση, έτσι και ο γίγαντας (μέχρι και ραντάρ για αεροπλάνα και πλοία φτιάχνουν) Huawei είπε να ασχοληθεί με την κινητή.

Το Mate S όταν το έπιασα στα χέρια μου ήταν απίστευτο device. Τι iPhone και S6 Edge… τρομερά premium αίσθηση. Αλλά δεν μου άρεσαν τα specs. Το Mate 8 είναι πολύ πιο κοντά σε ότι ήθελα (αλλά ήρθε πολύ αργά).

HTC σουλουπώσου.

forneverarrow

Εμένα μου αρέσει αυτή η νέα προσέγγιση της HTC ρε παιδιά. Το A9 τι έχει δηλαδή? Εξαιρετικό σε specs και κορυφαίο στην εμφάνιση και κατασκευή. Το iPhone όπως θα έπρεπε να είναι μπορώ να πω. Απορώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος με τις κινεζιές της Huawei και τα One Plus… οκ, ψαρωνουν όλοι με τα specs, αλλά δεν είναι το μόνο που μετράει. Αν βάλεις τη μηχανή του Ford Mastang σε ένα Honda Integra δεν το κάνεις αυτομάτως muscle car… και τη Samsung την κράζουμε αλλά αν κοιτάξεις σε ένα Cafe, όποιος δεν έχει iphone έχει σίγουρα κάποιο Galaxy. Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Προσωπικά προτιμώ την fashion προσέγγιση της HTC. Και όσο για τα flagship, πέρασε η μπογιά τους, εφόσον πλέον βρίσκεις συσκευές όπως το A9 και το V10.

george

Perfume;WTF;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.