HTC Event, Σήμερα η παρουσίαση της νέας συσκευής στη Νέα Υόρκη

Είπαμε, το φετινό δίμηνο Αύγουστος-Σεπτέμβριος (μπορεί και τον Οκτώβρη, έτσι όπως πάει…) θα το βγάλουμε στα πληκτρολόγια και τις οθόνες, μια και τα events παρουσίασης νέων συσκευών δεν έχουν σταματημό. Σειρά έχει σήμερα η HTC με την παρουσίαση του tabletόφωνου της, σε μια παρουσίαση που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη.

Η HTC δημοσίευσε την πρώτη teaser φωτογραφία από το νέο μοντέλο, προτού να ξεκινήσει το event, για να μεγαλώσει την αγωνία και να εντείνει το ενδιαφέρον. Όλοι περιμένουν ένα μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών και εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Σεπτεμβρίου 2012 13:27

Σχόλια

  • ...καλα που το ΝΟΤΕ θα πηγαινε Απατο....και κανεις δε θα περνε 5ιντες παντοφλες....η Σαμμυ εκτος απο Απαιχτες οθονες Γενναει και Trends...αλλα οχι βαση χρωματων και Αρωματων οπως κατι αλλες i-διες που βλεπουμε,αλλα βαση της Χρυσης Τομης που ειναι το 5".....αντε να δουμε και Τον Ειτσ τι σι...θα το Πατωσει το ΝΟΤΕ 2????????

  • Στο engadget εκτιμούν πως η συσκευή που εικονίζεται είναι το νέο WP8 κινητό της εταιρίας.
    Θα μπορούσε βεβαια να είναι και tablet με W8. Η γραμματοσειρά πάντως στην ώρα θυμίζει πολύ Windows.

  • @Author: Η φωτό είναι απ' το WP8 κινητό που θα παρουσιάσει, πρόσεξε την ώρα στη φωτό, έτσι εμφανίζεται μόνο στα Windows Phone.

  • 10:08 = X8
    Στo teaser pic μοιάζει να είναι tablet. Αν είναι tablet, τότε με Windows 8.
    Αλλά μπορεί να παρουσιάσει και smartphones (WP8, Android).

  • Αν είναι με Windows θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα. Σαν κάτοχος του Desire HD περιμένω κάτι δυνατό σε Android για το επόμενο HTC μου. Το One X είναι καλό,αλλά έχει μακρόστενη οθόνη και αυτό μου την σπάει. Μου αρέσουν τα κινητά που έχουν φαρδιά οθόνη όπως το Desire HD γιατί κατά 99% εγώ το χρησιμοποιώ όρθιο.

  • Στο 10:08 μην δίνεται διάφορες ερμηνείες γιατί εάν παρατηρήσετε όλα τα κινητά της HTC στις φωτογραφίες που τα διαφιμιζουν το ρολόι σε όλα δείχνει 10:08 δεν έχω ιδέα γιατί αλλά ψάξτε το να δείτε.....ελπιζο πάντως να δούμε κάτι όμορφο σήμερα από την HTC....

  • Για το 10:08 είναι κοινό "μυστικό" ότι το χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες όταν εμφανίζουν σε διαφημίσεις ρολόγια, γιατί στο αναλογικό ρολόι οι δείκτες σχηματίζουν ένα χαμογελαστό πρόσωπο (ακόμα και τα Rolex με 10:08 βγαίνουν ως ώρα).
    Για το κινητό τώρα, δε ξέρω αν θα παρουσιάσει και Android, αλλά ότι θα παρουσιάσει τη σειρά των WP8 κινητών της είναι κάτι που είναι γνωστό εδώ και βδομάδες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.