HTC Pyramid, Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως

Όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του HTC Pyramid ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες έρχονται στην επιφάνεια. Οι σημερινές φωτογραφίες ανέβηκαν στο γνωστό forum XDA και είναι άκρως αποκαλυπτικές για τη συσκευή, που αναμένεται να παίξει το ρόλο της ναυαρχίδας της HTC με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz.

Όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες, το HTC Pyramid φοράει την έκδοση 2.3.2 Gingerbread και την 3.0 όσο αφορά το HTC Sense. Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει με το Αndroid 2.3.3, αφού τα μοντέλα αυτά είναι προπαραγωγής. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται είναι ο dual-core επεξεργαστής που θα τρέχει στα 1.2GHz, η μνήμη που θα φτάνει στα 768 MB Ram, η 4.3 qHD 960×540 οθόνη και η κάμερα που θα είναι της τάξης των 8 MP με δυνατότητα καταγραφής Full HD video.

Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την κυκλοφορία της συσκευή, που αναμένεται να χτυπήσει στα ίσα τα Samsung Galaxy S II και LG Optimus 2X.

Τη πρώτη live φωτογραφία του HTC Pyramid την είχαμε εδώ στο Techblog.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Μαρτίου 2011 14:38

Σχόλια

  • Έχουν σβήσει στο Photoshop το υδατογράφημα για που χαρακτηρίζει το κινητό ώστε να ξέρει η HTC από που προέρχεται η διαρροή ;)

  • Πολύ καλό κινητό το μόνο αρνητικό είναι η οθόνη που θα έχει s lcd κατά άλλα είναι τούμπανο και θα είναι το επόμενο κινητό μου, πότε θα κυκλοφορήσει ξέρουμε.

  • Δηλαδή πρόκειται για ένα τηλέφωνο που έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το HTC Evo 3D, αλλά χωρίς τα 3D,σωστά??? Έχει μικρότερη RAM και μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας...Για τιμή ξέρουμε τίποτα??? σε περίπτωση που βγει και επίσημα, που λογικά θα βγει...

  • Απίστευτα όμορφο κινητό και με αρκετά ισχυρό υποθετικά! Όταν κι αν έρθει στη χώρα μας και με την προϋπόθεση ότι δε θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 550 το τσίμπησα! Μαζεύω από τώρα ένα βασικό μισθό!:Ρ

  • Επιτέλους ένα κινητό με χαρακτηριστικά και design που μετά το hd2 θα με κάνει να επιστρέψω στην htc. Το μόνο που θα με αποτρέψει είναι η τιμή, αν το παρακάνουν θα πάω προς lg μεριά και optimus 2x.

  • απο μπροστα μοιαζει το παιδι του iphone με το galaxy s και απο πισω κουρμπα (με το συμπαθειο)

    το htc chacha (ωραιο κινητο, χαλια ονομα) θα το φερουν;

    • Γιώργος, δεν πειράζει φίλε! Γιαυτό βάζουμε το υδατογράφημα Techblog στις φωτό. Σε ευχαριστώ πάντως :)

  • Σίγουρα θα είναι το επόμενο κινητό μου αλλά ελπίζω να μην υπάρχει το πρόβλημα με το μεγάφωνο πάλι γιατί με ενδιαφέρει πολύ το κινητό και το desing είναι τέλειο.

  • ασχετο αλλα αυτο το πραγμα που κανουν ολες οι εταιριες να βαζουν το ηχειο απο την κατω μερια οπως και σε αυτο το κινητο δεν μπορω να το καταλαβω.υπαρχει εξηγηση?

  • Πολύ καλώ κινητό είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Samsung Galaxy S II αλλά θα ήθελα να μάθω για την οθόνη του αν είναι ασβεστίτη στης γρατσουνιές με σχέση με το SGS2 εγώ τώρα έχω Omnia II και και έχω αρκετές γρατσουνιές.

  • Το κάλυμμα της οθόνης είναι από γυαλί. Στο Omnia II πρέπει να ήταν από πλαστικό.

  • Πολυ ωραιο κ δυνατο!δεν εχει επισημα παρουσιαστει ακομα?ποτε το περημενουμε ξερουμε?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.