Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του HTC Rezound διέρρευσαν σήμερα και το απεικονίζουν να κυκλοφορεί Αμερική στο δίκτυο της Verizon. Το Rezound αναμένεται να είναι το ισχυρότερο διπύρηνο Android smartphone της HTC χρονισμένο στο 1.5GHz και με οθόνη 1280×720 pixels.
update: Δείτε εδώ τις επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Rezound.
Το Rezound ή όπως αλλιώς ονομαστεί όταν και αν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, θα κάτσει πάνω από το Sensation XE και το Sensation XL.

What can I find on Techblog?
Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.
How often is the content updated?
We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.
Why choose Techblog for technology?
Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.
first!
second, ωραιο το πραγμα.
τι μνημη ραμ θα εχει αραγε? 😛
Πλεον η HTC ξεκολλησε απο τα 768 μνημη. Πιστευω θα κολλησει στο 1g για κανα-δυο χρονακια
πολύ χοντρό μου φαίνεται στις φωτογραφίες.
Εμένα δεν μου αρέσει η πίσω μεριά. Αντιαισθητικό το ριγέ.
Επίσης, τα μοντέλα με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αν έχουν μια super clear lcd χάνουν την αξία τους (βλέπε htc sensation κλπ).
Μέχρι και η nokia έχει amoled ή Ips σε αρκετές ναυαρχίδες… Γιατί όχι και η htc?
Kαλά το sensation έχασε την αξία του γιατί βγήκε το evo 3d και γενικά έβγαλε ανώτερα σε χαρακτηριστικά πολύ γρήγορα η htc οπότε λογικό να πέσει η αξία…Το θέμα με την νέα μόντα που κάνει η htc είναι ότι δεν χρειάζεσαι θήκη προστατευτική από ότι έχω καταλάβει…Απλώς υπάρχουν και κομψές θήκες…Και όπως είπε ένα παιδί, την ναυαρχίδα πρέπει να την έχεις με ένα ισορροπημένο στυλ και στα υπόλοιπα κάντα πιο extreme…
Ίσως το επόμενο μου phone….