HTC Rhyme, Γυναικείο smartphone και για trendy αγόρια

Σχεδιασμένο για σύγχρονη γυναίκα που δίνει έμφαση στο στυλ και την ποιότητα το HTC Rhyme έρχεται σε μωβ-ροζ χρώμα και πλήθος αξεσουάρ για να κάνει την καθημερινότητά της έυκολη. Με καθαρές γραμμές χωρί γωνίες, unibody μεταλικό σώμα και οθόνη 3.7 ιντσών το Rhyme τρέχει Android 2.3 και το HTC Sense 3.5 user interface. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ακολουθούν περισσότερο για να ενημερωθούν τα αγόρια!

To HTC Rhyme αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Οκτώβριο σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Πιστεύετε ότι ενδιαφέρουν τις γυναίκες τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών συσκευών; Πως το βλέπετε το μικρό, σε κάποιο από τα άλλα χρώματα θα μπορούσε να το κρατάει και αγόρι;

HTC Rhyme
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, Super LCD, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, auto-focus, video HD 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB + 8GB micro SD
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1600 mAh
Διαστάσεις: 116.8x61x10.1 χλστ.
Βάρος: ?

Επεξεργάστηκε την 21 Σεπτεμβρίου 2011 8:42

Σχόλια

  • ας το θεσουμε αλλιως.....υπαρχει περιπτωση να κραταει καποιος το ασημι, και να σκεφτει εστω και ενας ανθρωπος οτι "αυτος κραταει γυναικειο κινητο"? πιστευω το μονο κοροτσιστικο στοιχειο σε αυτη τη συσκευη ειναι το μωβ χρωμα, και το charm φυσικα που βαζει στην τσαντα. κατα τα αλλα ειναι ενα συνηθισμενο htc κινητο... γενικα παντως ειναι μια χαρα, και εμφανισιακα αλλα και οσον αφορα τα χαρακτηριστικα...

  • Εμένα πάντως και το ασημί και το κρεμ μου αρέσει! όσο για το ότι απευθύνεται σε γυναικείο μόνο κοινό καθαρά επικοινωνιακό τρικ είναι σιγά, εκτός και αν γράφει στο πίσω μέρος η συσκευή I AM A WOMAN AND I LIKE IT!

  • Καλά, το μωβ δεν το κρατάς. Ούτε το χρυσαφί ακόμα και για αγόρια να ήταν η διαφήμιση! Βέβαια θα πρέπει να το δούμε και από κοντά γιατι τα χρώματα θα είναι διαφορετικά στην πραγματικότητα.

    Είμαι περίεγος να δω θα σχολιάσει καμιά γυναίκα. Δεν έχουμε και πολλές, αλλά όσες έχουμε, έχουν άποψη!

  • Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά... Δε θα έπαιρνα αυτό όμως έναντι κάποιου άλλου μόνο επειδή το προωθούν σαν γυναικείο. Όπως θα αγόραζα το Desire S έτσι θα έπαιρνα και αυτό. Όμως αν έβλεπα άντρα να κρατάει το χρυσό ή το μωβ σίγουρα θα κορόιδευα (από μέσα μου :p), ενώ μια γυναίκα ό, τι και να έβλεπα να κρατάει θα μου άρεσε το ίδιο. Όπως και να έχει είναι ένα ωραίο κινητό και για τα 2 φύλα (μόνο το χρώμα αλλάζει όπως πχ και στο wildfire S που βγαίνει και σε πιο "γυναικεία" χρώματα). Τώρα από χαρακτηριστικα μια χαρά φαίνεται αλλά το κλειδί είναι να μάθουμε την τιμή του!

  • To μόνο θηλυκό που βρίσκω είναι το μωβ χρώμα και το charm που είναι εξαιρετική ιδέα!!
    Ενδιαφέρον μου φαίνεται. Πολύ καλή ιδέα κι ο φορτιστής. Κατά τα άλλο είναι ένα κανονικό smartphone. Ξέρουμε πόσο θα κυκλοφορήσει στην αγορά;;;

  • Μμμ τώρα είδα το βίντεο για τις φωτογραφίες!! Πότε θα κυκλοφορήσει; Μήπως είναι καιρός ν'αλλάξω το Χ10i;

  • Οπως εχω πει και σε παλαιοτερο αρθρο για την εν λογω εταιρια ...
    Εχει μεγαααλοο stock απο 768 μνημες λεμεεε ... χαχαχα ..

  • Καλο ειναι αν και νομιζω το προηγουμενο ονομα ηταν πιο ωραιο και πιασαρικο (Bliss).
    Αν το κυκλοφορησουν σε μια χαμηλη σχετικα τιμη θα ειναι μια χαρα(αν και το υπολογιζω γυρω στα 350-400) αν σκεφτεις οτι το desire s που εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα εκει κυμαινεται η τιμη του.

  • Εννοείται πως ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις γυναίκες...! Παρόλα αυτά, αρκετά καλό το κινητό.

  • Εμένα με ενθουσίασε ο φορτιστής μπορώ να τον βρω και για το HTC Trophy μου ή είναι μόνο για το συγκεκριμένο κιν.

  • Χαίρομαι που δηλώνουν δυναμικό παρόν με τα σχόλιά τους οι γυναίκες τις παρέας!

    LthIX, όπως βλέπεις "κουμπώνει" μόνο το HTC Rhyme. Λογικά αν υπάρκει ενδιαφέρον από αρκετούς ίσως και να παρουσιάσουν παρόμοιο φορτιστή-βάση και για άλλα μοντέλα HTC.

  • το κινητο αυτο πανω κατω ειναι ιδιο με το htc desire s και στα τεχνικα χαρακτηριστικα (η ενσωματομενη μνημη αλλαζει αν δεν κανω λαθος) και στην εμφανιση το μονο που το Rhryme βγαινει και σε χρωματακια...εαν η τιμη ειναι σχετικα ιδια (50-70 euro παραπανω κατα εμε δικαιολογουνται λογο του HTC Sence 3.5) και θελει καπιος/α λιγο χρωμα στην ζωη του βρε αδερφε γτ να μην το παρει?και ασφαλως μπορει να το κρατησει και αγορι απο την στιγμη που καλυπτει τις αναγκες του αν και θα το συμβουλευα να αποφυγει το μοβ!! :P

  • Εάν ήμαστε στό 1900 δεν θα το συζητούσαμε όσο αφορά το χρώμα .ο διαχωρισμος σε αγοριστικα και κοριτσίστικα χρώματα έγινε πολύ αργότερα για άλλους λόγους. Παντος το dock είναι πολύ χρήσιμο και θα πουλήσει τρέλα αν το βγάλουν και για άλλες συσκευές.

  • εμενα πάντως το σκούρο μωβ δε μου φαίνεται καθόλου γυναικείο, ισα ισα το βρίσκω πολύ ωραίο, τώρα αν είναι πιο ανοικτό από κοντά....

  • Εγώ πάντως πήρα για δώρο στη κοπέλα μου το samsung galaxy s, λευκό και στα δυόμισι κατοσταρικα απο multirama , το θεώρησα σαν τη καλύτερη επιλογή, συμπεριλαμβανομένων και τον δείκτη sar που για τον άνθρωπο που αγαπω ειναι το πρώτο χαρακτηριστικό που κοιτάω..

  • Σιγουρα και οι γυναικες κοιτανε τα τεχνικα χαραχτηριστικα μιας συσκευης πριν την αγορασουν . δεν θα το κανουν μονο κ μονο επειδη ειναι μωβ! :P οσον αφορα το κινητο συμφωνω οτι ανετα θα μπορουσε να το κραταει αντρας, θεωρω πως ειναι μια ενδιαφερουσα προταση, ειδικα αν δεν ειναι πολυ ακριβο :)

  • Ξερει καποιοσ ν μ πει αν εχει ελληνικη γλωσσα? ή βγαινει μονο στα αγγλικα/?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.