HTC Runnymede 2, Android smartphone με οθόνη 4.7 ιντσών [φήμες]

Smartphones

Η HTC φαίνεται να ετοιμάζει ένα Android smartphone με οθόνη αφής 4.7 ιντσών. Διαρροές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για το HTC Runnymede 2 με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 8 Megapixels. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες το Runnymede θα είναι επίσης το πρώτο κινητό με τις ευλογίες του Dr. Dre (Beats) στον τομέα του ήχου. Στα […]

Η HTC φαίνεται να ετοιμάζει ένα Android smartphone με οθόνη αφής 4.7 ιντσών. Διαρροές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για το HTC Runnymede 2 με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 8 Megapixels. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες το Runnymede θα είναι επίσης το πρώτο κινητό με τις ευλογίες του Dr. Dre (Beats) στον τομέα του ήχου.

Στα Windows Phone το μεγαλύτερο επίσης smartphone το έχει η HTC με το HTC Titan. Όλοι στο δρόμο που χαράζει το Samsung Galaxy Note και παλαιότερα η Dell με το Streak.

HTC Runnymede 2, Android smartphone με οθόνη 4.7 ιντσών [φήμες]

Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. teodore88 teodore88

    οχι μωρεε.. μαζι βγηκαν τα Titan και Galaxy Note.. δεν ακολουθει κανεναν η HTC.. ακολουθει μονο την στραβη στρατηγικη της να εμφανιζει νεα ναυαρχιδα καθε 4 μηνες …εξαλου μην ξεχνας οτι η HTC εφταση πρωτη στις 3.8 με το Touch HD και στις 4.3 με το HD2..! (Θρυλικες εποχες)

    1. Κώστας Βλαχάκης

      Πάνω από 4.3 ίντσες σε Android (HTC Desire HD) δεν έχει η HTC, αυτό εννοώ.

      Στο άρθρο προσέθεσα φυσικά και την Dell με το 5άρι και το 7άρι Steak, για να είμαστε δίκαιοι! 🙂

  2. Νίκος Νίκος

    Γιατί ποιό δρόμο χάραξε η Samsung ??Επειδή έβγαλε κινητό με μεγαλύτερη οθόνη??Δεν έβγαλε και καμία κατηγορία προιόντων.Ένα κινητό είναι και μάλιστα πολύ δύσχρηστο.Δεν αξίζει ότε για tablet ούτε για κινητό.Το καλύτερο είναι tablet και ένα φθηνό κινητό των 300 ευρώ.

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

    Που παει με το μονοπυρινοοοοοο

  4. Λευτερης360 Λευτερης360

    παιδια κατα την γνωμη μου η ιδανικη οθονη ειναι 3.8 προς θεου! μετα ξεφευγει η κατασταση 4.7 ιντσες; θα ειναι τεραστιο και αρκετα δυσχρηστο.

  5. thanos thanos

    παιδια πραγματικα η htc εχειι ξεφυγει……με το που παρουσιαζει ενα καινουργιο προιον της (ειδικα smartphone) κ ενθουσιαζεσαι…..το αγοραζεις…..κ μεσα σε δυο μηνες βγαζει αλλο μοντελο….!Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης σε ολα τα προιοντα της δεν λεω…ειμαι λατρης της κ κατοχος του sensation αλλα πολυ λαθος στρατηγικη στην παραγωγη καινουργιων μοντελων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων