HTC U 11: Με Snapdragon 835 και selfie camera 16MP στο AnTuTu

htc u 11 specs, HTC U 11: Με Snapdragon 835 και selfie camera 16MP στο AnTuTu

Η επίσημη ανακοίνωση της ναυαρχίδας HTC U 11 θα γίνει στις 16 Μαΐου, αλλά όπως και με κάθε άλλη μεγάλη ανακοίνωση, δεν περιμένουμε εκείνη την ημέρα για να μάθουμε τι έχει μέσα η συσκευή. Οι leakers κάνουν πολύ καλά τη “δουλειά” τους και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το κινητό.

Το HTC U 11 πέρασε από το AnTuTu, όπου επβεβιαώνεται ο επεξεργαστής Snapdragon 835, μαζί με μνήμη RAM 4GB και Android 7.1.1. Η οθόνη θα είναι 5.5 ιντσών QHD και η συγκεκριμένη έκδοση που πέρασε για δοκιμή έχει ενσωματωμένη μνήμη 64GB, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες επιλογές.

Η κάμερα είναι 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel, όπως είχει ακουστεί και από προηγούμενα leaks. Επίσης, από το HTC U 11 αναμένουμε πιστοποίηση IP57 για αντοχή σε νερό, HTC BoomSound, αισθητήρα αποτυπωμάτων και υποστήριξη QuickCharge 3.0.

Ωστόσο, τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν θα είναι αυτά που θα κάνουν το HTC U 11 να ξεχωρίζει, αλλά οι touch-sensitive πλευρές του. Κάνοντας διάφορες χειρονομίες, θα έχεις πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες του κινητού.

Διαβάστε επίσης: HTC U 11: Πέρασε από GeekBench και δείχνει πολλά υποσχόμενο

htc u 11 specs, HTC U 11: Με Snapdragon 835 και selfie camera 16MP στο AnTuTu

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τσιο

Κινηταρα απλα.οσοι ξερουν απο κινητα μετα το m7 kai m8 που ειχαν καποια θεματακια καμερας,η htc βγαζει premium συσκευες παντα μεταλλικες οταν οι αλλοι ειχαν ακομα πλαστικα..
Με το 11αρι φετος ισαξιο με ολες τις ναυαρχιδες απλα θα ειναι και αυτο ακριβο.υπολογιζω αρχικη τιμη ελλαδα ανετα 750

tester

Όντως ακούγεται πολυ καλό, και για όποιον είχε στα χέρια του Μ7 ξέρει για τι ποιότητα κατασκευής μιλάμε. Το κινητό το χρησιμοποιεί ακόμα η ανιψιά μου και δεν έχει πάθεί τίποτα μετά απο 5 χρόνια. Το θέμα είναι οτι η HTC έχασε το hype που έφτιαξε με το M7 στα επόμενα μοντέλα Μ8 και Μ9 και έτσι ενώ το HTC10 είναι κορυφαίο κινητό, οι πωλήσεις του είναι πολύ χαμηλές. Μακάρι να κατάφέρει να γυρίσει αυτό το κλίμα γιατί μερικές φορές οι επιλογές που κάνει είναι αυτοκτονικές. Το άλλο προβλημα, που εντοπίζεται πάλι στο brand name, είναι η τιμή. Στα 750-800 θα παίξεις με αντίπαλο S8 και ip8, που έχουν άλλο όνομα και αναγνωρισημότητα. Στους πιο ψαγμένους θα φανεί ακριβούτσικο όταν θα έχουν επιλογές αντίστοιχες όπως το OP5, Mate10(;), G6 σε χαμηλότερες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.