HTC U: Η ναυαρχίδα του 2017 φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

htc u photo, HTC U: Η ναυαρχίδα του 2017 φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Τον περασμένο Ιανουάριο η HTC είχε ανακοινώσει ότι δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το HTC 11. Αυτή η δήλωσή της έδειχνε ότι το HTC U Ultra ίσως να είναι το μοναδικό high-end smartphone της εταιρείας για το 2017. Ωστόσο αυτό αναμένεται αν αλλάξει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά σύντομα θα κυκλοφορήσει το HTC U (με κωδική ονομασία Ocean).

Την συγκεκριμένη πληροφορία έδωσε ο γνωστός για τα leaks του Evan Blass, ανεβάζοντας στο Twitter μια φωτογραφία της συσκευής. Από την εικόνα φαίνεται ότι μιλάμε για μια συσκευή με γυαλιστερό φινίρισμα, έναν μικρό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστά μέρος, ενώ όσον αφορά στον σχεδιασμό βλέπουμε στρογγυλεμένες γωνίες και άκρες.

To HTC U μοιάζει θα λέγαμε με ένα μικρότερο HTC U Ultra, χωρίς όμως να προσφέρει δεύτερη οθόνη και η κάμερα στο πίσω μέρος έχει διαφορετικό σχεδιασμό.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προηγούμενες πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560. Στο εσωτερικό του HTC U θα βρίσκεται ο Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα είναι 12 megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θα είναι το touch-sensitive πλαίσιο της συσκευής το οποίο θα αποκαλείται Edge Sense. Θα έρχεται με Android Nougat και Sense 9.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο το HTC U αναμένουμε να είναι η ναυαρχίδα της HTC για το 2017.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Με μια πρώτη ματιά φενεται ωραία. Δεν μπορώ να διακρίνω αν εχει 3.5 jack ακουστικών, θα ειθελα πάντως να είναι και αδιάβροχη. Περιμένουμε την ανακοίνωση της.

mitsaras

Ξέχασα. Απουσιάζει και το laser autofocus από την κάμερα……

Παπαροκας tiamat

Σκουπιδι απλα για πεταμα. Μικροτερη μπαταρια θα εχει απο το 4000 μοντελο που μολις κυκλοφορησε, το γελοιο απολιθωμενο κεντρικο κουμπι παλι θα το εχει ενω ολοι το αποβαλουν (apple ,samsung ξυονησαν!η htc τωρα το υιοθετει!), bezel μεγαλα, ενα service που σε αφηνει μονιμα ακαλυπτο….

Αυτο ειναι Σκουπιδι gianniklis ! Aυτο! που ζηταει 750 ευρω! Οχι το τιμιο κινεζικο που ζητα 400

Π. Παν

Κακό αντίγραφο του s7. Συν το μάτσο χάλια που κουβαλάει η HTC τα τελευταία χρόνια(ακρίβεια, πεσμένη ποιότητα, απαρχαιωμένη sense, χαμηλή υποστήριξη) , άρα το αποτέλεσμα είναι γνωστό :πάτος στις πωλήσεις.
Αναμένουμε διόρθωση κειμένου

Φωτης

Δεν νομιζω να ειναι ετσι παιδια..Αλλιως τι να πω..Το htc 10 ειναι κόσμημα κ οτι πιο ποιοτικο εχω πιάσει στα χέρια μου..Κ το θελω οσο κανένα..Τρομερη συσκευη κ αδικημένη οσο δεν παει..Τα εχει ολα!!!!

Nikos

Άμα είναι και αδιάβροχο το έχω πάρει ήδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.