HTC U: Η νέα ναυαρχίδα με gestures control στο μεταλλικό frame [video]

HTC U specs gesture controls, HTC U: Η νέα ναυαρχίδα με gestures control στο μεταλλικό frame [video]

H HTC έχει ήδη ανακοινώσει τα HTC U Ultra και HTC U Play, ενώ σύντομα αναμένουμε να δούμε το HTC U. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι η νέα ναυαρχίδα και ο διάδοχος του περσινού HTC 10. Έχει κωδική ονομασία Ocean και φαίνεται πως θα ενσωματώνει τεχνολογία που είδαμε σε ένα concept video το 2016.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την τεχνολογία Edge Sense (στο video αποκαλούνταν Sense Touch, αλλά είναι το ίδιο), που σου επιτρέπει να ελέγχεις διάφορες λειτουργίες του κινητού μέσω gestures.

Οι χειρονομίες αυτές δεν θα γίνονται στην οθόνη, αλλά στο μεταλλικό frame, όπως δείχνει το παρακάτω video:

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το HTC U αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 835, Android 7.1 Nougat και HTC Sense 9. Η ενσωματωμένη μνήμη θα είναι 64/128GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η κάμερα στην πλάτη είναι 12 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX362 και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel (Sony IMX351).

Η επίσημη ανακοίνωση λέγεται ότι θα γίνει μέσα Απριλίου και θα βγει στην αγορά Μάιο.

Τι λέτε;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

MacLaren style…

nbcool

Θέλουμε μεγαλύτερες οθονες!!!!

Χρησταρας

Μετά τη Samsung και τις διαφημιστικες τις ατάκες τύπου “σχεδιασμένο για τον άνθρωπο” έρχεται η HTC να επενδύσει στις ανθρώπινες σχέσεις επιτρέποντας σου να συνεχίσεις να κρατάς το χέρι της κοπέλας σου χειρίζοντας το κινητό σου με το με το ένα χέρι χάρη στα καινούργια gestures. Γιατί HTC σημαίνει αγάπη

Blats

Μου θυμίζει λιγο Z-Launcher της Νοκια η αρχική του οθόνη;;; 😜

mitsaras

Ξέρουμε ημερομηνία ανακοινώσεις;

One

Πολύ καλύτερη τεχνολογία από τα edge displays που δεν βολεύουν στο πιάσιμο.

Ντ. Ζ

Παρόλο που είμαι σφόδρα απογοητευμενος από την HTC και το σέρβις της μετά το άκρως προβληματικό m8 μου και δύσκολα θα την προτιμήσω ξανα, περιμένω με ενδιαφέρον να το δω . Θέλει πολλή δουλειά όμως.

A. 78

Επειδή διαβάζω συνέχεια για δυσκολία στο κράτημα των edge οθονων, χαίρομαι που δεν με επηρέασε κ πριν μια εβδομάδα αγόρασα το s7 edge. Πραγματικά ήμουν στο μεταίχμιο να μην το πάρω και να προτιμήσω το απλό s7 και στην πράξη βλέπω ότι δεν έχει καμμία βάση. Μα καμμία!!!Καλό είναι αν δεν έχουμε δοκιμάσει μια συσκευή, να μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.

armageddon

Πολύ καλύτερη υλοποίηση απο τις edge της samsung. Μπράβο ρε htc μακάρι να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Άντε να το δούμε και απο κοντά.

Χρησταρας

Φίλε Α. 78 μπορώ να σου απαντήσω με πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα επίσης είμαι κάτοχος s7 edge πάνω σε αυτό που λες. Όταν παίζεις ένα τραγούδι από τον φάκελο με τα αρχείο και όχι από το player, εάν πατήσεις οπουδήποτε πάνω στην οθόνη το τραγούδι σταματάει να παίζει. Αυτό εμένα μου συνέβαινε συνέχεια μέχρι να μάθω να το σηκώνω πολύ προσεκτικά αγγίζοντας μόνο τα περιθώρια της θήκης που του έχω βάλει

takhs

χμμ, καλο φαινεται , αλλα με την θηκη τι παιζει ?

Φωτης

Αντε να βγει κ να πεσει η τιμη του htc 10 για να το παρω..Το 10 το ειδα απο ενα γνωστό στη δουλειά κ έπαθα πλακα με την ποιότητα κατασκευής κ τον ήχο..Επιση η καμερα μαζι με το s7 ειναι απο τις καλυτερες με την διαφορα οτι το htc 10 βγαζει πιο φυσικές φωτο..Στο phonearena το βγαζει πρωτο..Η οθονη Επισης φοβερη αλλα το μαυρο του s7 δεν το εχει..

lolek

Πολυ ωραίο φαίνεται και μπράβο στην htc ας ελπίσουμε να ειναι λειτουργικό βέβαια. Θα συμφωνήσω με τον φίλο για το σέρβις της htc αλλά μην ξεχνάμε οτι πανω απο τις μισες εταιρίες χρησιμοποιούν το ίδιο σέρβις. Ανυπομονώ να ξαναεχω στην κατοχή μου μια htc ναυαρχίδα γιατί την ποιότητα που έχουν οι συσκευες της δεν την εχω βρει αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.