HTC U: Renders από την επερχόμενη ναυαρχίδα

htc u renders, HTC U: Renders από την επερχόμενη ναυαρχίδα

Η επόμενη ναυαρχίδα της HTC έχει διαρρεύσει με την κωδική ονομασία Ocean και αναμένεται να ονομαστεί HTC U. Από τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα φέρει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835 και Adreno 540 GPU.

Θα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel.

Σήμερα διέρρευσαν renders που λέγεται ότι ανήκουν στο HTC U. Βλέπουμε αρκετά λεπτά περιθώρια δεξιά και αριστερά της οθόνης, στην κάτω πλευρά υπάρχουν dual speakers και Type-C USB ανάμεσά τους. Ωστόσο δεν βλέπουμε power button, αισθητήρα αποτυπωμάτων ή volume controls.

Θα μπορούσε η HTC να εξαφανίσει όλα τα κουμπιά; Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα, αλλά να πούμε ότι προηγούμενα leak έχουν δείξει gestures control στο μεταλλικό frame.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC U αναμένεται τέλη Απριλίου και η κυκλοφορία μέσα στον Μάιο. Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Καποτε ησουνα πρωτοπορος και σε αντεγραφαν ολοι. Μεχρι και η ιδια η Google. Τωρα κανεις σπασμωδικες κινησεις για να σωσεις οτι σωζεται. Κριμα….

Xarisgru

Να σημειωθει οτι δεν βλεπουμε και 3,5mm jack

Nick_GR

It’s so beautiful!

mitsaras

Νομίζω ετοιμάζει κάτι καλό η htc για φέτος.

Α79th

Είναι πια ουραγός και δικαίως. Καμμία ξεχωριστη κινηση, τίποτα το διαφορετικό. Πουθενά η παλιά ποιότητα κι ανεξήγητη επιμονή σε ψηλές τιμές. Υπάρχουν όμως πολλοί παίκτες στο παιχνίδι και αν δεν κάνει κάτι ξεχωριστό η αν δε ρίξει πολύ τις τιμές, θα παραμείνει εκεί στα χαμηλά.

John

Παλιά όλοι αντέγραφαν την Apple , πλέον όλοι αντιγράφουν την πρωτοπόρο Samsung,

Versavel

Η HTC αν δεν κάνει κάτι να ταράξει τα νερά, θα την προσπεράσει μέχρι και η νέα ΝΟΚΙΑ. Προσωπικά νομίζω πως πρέπει να μπεί στι 6”+ ίντσες και να ρίξει τις τιμές. Αν το κάνει αυτό πιστεύω θα πάρει τα πάνω της.

Φωτης

θα ειναι δυνατο!!!Το htc 10 για μενα περσι οτι καλυτερο κ η αισθηση που το κρατας στο χερι ειναι το κατι αλλο..Κανει το s7 edge να δειχνει φτηνιαρικο..Προς θεου κ το s7 ηταν φοβερη συσκευη αλλα αλλο ht..

ge0kas

με λίγα επιπλέον καλούδια (IR blaster, IP68 rating, boomsound ηχεία, OLED Οθόνη) μπορεί να αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό

Nikotaki

Nik.t

Nikt

Κι εγώ παλιός φαν της είμαι, αλλά δε σημαίνει ότι η σημερινή HTC έχει σχέση με την παλιά και πρωτοπόρα. Δυστυχώς κατάντησε εμμονικη εταιρεία και το ότι έβγαλε ένα καλό m10 δε λέει σε κανέναν τίποτα πέρα από τους εναπομειναντες φανατικούς. Είναι η εποχή που υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Κι επειδή Samsung και Apple κάνουν πάρτι, μόνο με ότι έκανε η huawei μπαίνεις στο παιχνίδι ξανά. Ρίχνεις πολύ τις τιμές με ποιοτικοτατες συσκευές κι όταν κάνεις το κοινό σου, τις ανεβάζεις. Με τις νυν τιμές, η HTC θα συνεχίσει να πουλάει σε συγγενείς και φίλους.

Νίκος Γ.

Η HTC έχει ένα ντεσαβαντάζ εξ ορισμού. Επειδή δεν κατασκευάζει τίποτα μόνη, πρέπει να προμηθεύεται τα πάντα απο τρίτους (πχ δεν έχει in house επεξεργαστές). Ως εκ τουτου δεν μπορεί να κινηθεί με τόσο επιθετικές τακτικές τιμολόγησης/πωλήσεων (ειδικά στις ακριβές συσκευές της). Σαφώς λοιπόν κάθε σύγκριση με Huawei κλπ είναι άτοπη. Εξάλλου δε νομίζω ότι ήταν “φθηνή” ποτέ σαν εταιρεία. Οι Κινέζοι ήταν που έσπρωξαν τις τιμές προς τα κάτω και μας φαίνεται τώρα ακριβή συγκριτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.