Smartphones

HTC U: Με επεξεργαστή Snapdragon 835 και οθόνη QHD [AnTuTu]

Μετά τις LG και Samsung, που ανακοίνωσαν με διαφορά περίπου ενός μήνα τις ναυαρχίδες LG G6 και Samsung Galaxy S8, σειρά ετοιμάζεται να πάρει σύντομα και η HTC. Η ναυαρχίδα της HTC έχει κωδική ονομασία Ocean και αναμένεται ως HTC U.

Πρόσφατα ο @evleaks διέρρευσε ένα video με το κινητό να έχει gestures control στο μεταλλικό frame, ενώ σήμερα εμφανίζεται να περνά από το AnTuTu, ως HTC CBP.

Το HTC CBP ή Ocean ή U, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835, που σημαίνει οκταπύρηνη CPU και Adreno 540 GPU. Η μνήμη RAM είναι 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το μέγεθος της οθόνης δεν αναφέρεται, αλλά θα έχει ανάλυση 1440×2560 pixels (QHD). O @evleaks είχε κάνει λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών. Στην δεξιά και αριστερή πλευρά θα βρίσκεται το σύστημα gesture based Edge Sense, θα τρέχει Android 7.1.1 μαζί με Sense 9 UI.

Από το AnTuTu επιβεβαιώνεται η κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel.

To HTC U θα είναι το τρίτο μέλος της σειράς U ακολουθώντας το 5.7 ιντσών HTC U Ultra και το 5.2 ιντσών HTC U Play. Η επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με τις πηγές, θα γίνει μέσα με τέλη Απριλίου και η κυκλοφορία αναμένεται αρχές Μαΐου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Μαρτίου 2017 12:10

Σχόλια

  • Αν το δώσει στο 500άρικο έχει ελπίδα να περπατήσει. Αν πάει να συναγωνιστεί στην τιμή το νέο S8 θα πιάσει πάτο.

  • @Solon ας κυκλοφορήσει με το καλό Κ βλέπουμε. 500αρικο σίγουρα δε πρόκειται να κάνει...

  • Το περιμένω , να δω αν θα προτιμήσω αυτό η το XZ premium. Πάντως θα το ειθελα να ακολουθήσει την "μόδα " και να είναι αδιάβροχο.

  • 500 δε θα κανει μιλαμε φια ναυαρχιδα.Αν κανει γυρω στα 700 δλδ πιο φτηνο απο τα galaxy ,ανετα πολυ καλυτερο σε καμερα μπρος και πισω,ιδιο επεξεργαστη ιδια ram με τα galaxy,αν ειχε λιγοτερα bezels θα το προτιμουσα απο τα..1000αρικα της samsung,απλα μαλλον θα εχει τα boomsound ηχεια μπροστα γι αυτο και τα bezels

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.