HTC U Ultra sapphire edition: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 849 ευρώ [Γερμανία]

HTC U Ultra sapphire prcice europe, HTC U Ultra sapphire edition: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 849 ευρώ [Γερμανία]

Τέλη Μαρτίου η HTC ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του U Ultra, την οποία ονόμασε HTC U Ultra sapphire edition. Όπως φαίνεται και από το όνομα, το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί ζαφείρι για την προστασία της οθόνης, ενώ και η ενσωματωμένη μνήμη ανεβαίνει στα 128GB.

Η κυκλοφορία του είχε προγραμματιστεί για την Ταϊβάν από 28 Μαρτίου με τιμή περίπου στα 945 δολάρια (NTD 28.900). Από 18 Απριλίου παίρνουν σειρά οι ευρωπαϊκές χώρες.

Το HTC U Ultra sapphire edition θα κυκλοφορήσει σε Γερμανία και Ελβετία με τιμή στα 849 ευρώ και 849 ελβετικά φράγκα, αντίστοιχα. Η κανονική έκδοση του HTC U Ultra με Gorilla Glass 5 και ενσωματωμένη μνήμη 64GB κοστίζει 699 ευρώ. Επομένως η διαφορά μεταξύ των δυο μοντέλων είναι στα 150 ευρώ.

Το ζαφείρι έχει πολύ υψηλή κατάταξη στην κλίματα Mohs όσον αφορά τη σκληρότητά του, αλλά θεωρείται πιο εύθραυστο από το Gorilla Glass. Μπορεί λοιπόν η οθόνη να μην γρατζουνιέται, αλλά είναι πιο πιθανό να σπάσει.

Εκτός από την επικάλυψη με ζαφείρι και την μεγαλύτερη χωρητικότητα, τα χαρακτηριστικά του HTC U Ultra sapphire edition παραμένουν ίδια. Έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών Super LCD5 ανάλυσης Quad HD και μια δευτερεύουσα οθόνη 2 ιντσών με ανάλυση 160×1040 pixels. Φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAΜ 4GB, η κάμερα είναι 12 Megapixel HTC Ultrapixel 2, 1.55μm pixel με laser auto focus, PDAF, OIS, διάφραγμα φακού f/1.8 και dual tone LED flash, η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Τρέχει Android 7.0 Nougat και φορά μπαταρία 3000mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

τοσα λεφτα γι αυτο το κινητο ? τουλαχιστον εμφανησιακα απαραδεκτο με 0 φαντασια copy paste galaxy s5 μου θυμιζει χωρις την διατρητη πισω πλατη κατα τα αλλα οκ σαν προταση αν εξαιρεσω την οθονη και τη σχεδιαση. Θα αξιζε μεχρι 600 κατοσταρικα παραπανω για κανενα λογο. Και ας πουμε γιατι σε αυτη την τιμη να μη παω σε s8 + σε Iphone 7 ή σε lg g6?

Marios

(Ioannis) Δεν λες καλύτερα OnePlus 3T ακόμα πιο φθηνά και με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά. Όποιος θέλει τέρας επιδόσεων μεχρι 500€ μονόδρομος.

dark_master

ο μόνος λόγος για να πας σε αυτό είναι η οθόνη από επικάλυψη ζαφειριου.
αν ήταν Samsung η Apple θα ήταν πολύ ακριβότερη η τιμή. όχι πως αυτή τη τιμή το λες Κ λίγο. Άλλωστε όπως γράφει μέσα η τιμή για την έκδοση με το gorilla glass 5 είναι χαμηλότερη

Ανδρεας Κ

αυτοι δεν πανε καλα ρε… πως την εχουν δει.αυτοι και η Huawei την εχουν δει καπως τελευταια.. κοιταξτε λιγο την Xiaomi που βημα βημα και χωρις χρηματα σε διαφημισεις κανει παπαδες.. βγαζουν ολοι μια αηδεια και το πουλανε οσο θελουν

Γιάννος

@Ανδρέα

Εντάξει δε θα συγκρίνουμε τώρα την Huawei που είναι κολοσσός με την μικρή HTC. Και πάλι η Huawei κοστολογεί τη νέα της ναυαρχίδα 200 € φθηνότερα συγκριτικά με αυτό. Για μένα με αυτήν την τιμή θα πάει άπατο το HTC, η Huawei έχει κάνει σκόνη όλες τις εταιρείες πλέον, εκτός απ τη Samsung. Για Xiaomi πάντως συμφωνώ ότι ξεφτιλίζει όλες τις εταιρείες που προσφέρει σχεδόν τα ίδια specs (εξαίρεση κάμερα) με τις υπόλοιπες, και τα πολύ καλά κινητά της είναι έως και τρεις φορες σε τιμή φθηνότερα σε σχέση με άλλες εταιρείες που έχουν καβαλήσει το καλάμι.

giorgis

οχι και αηδια ρε φιλε ανδρεα εχεις δει ποτε απο κοντα htc κινητο να δεις ποσο αλαγκαριστο ειναι με το πιο ελαφρυ ui για μενα μαζι με το ui της sony αν η τιμη ειναι υψηλη και υπερεκτιμημενη για καποιους λογους δεν σημαινει οτι το κινητο ειναι μαπα μαλλον εισαι και εσυ apple boy και ολα τα αλλα φαινονται σαβουρες και συμφωνω για τα χιαομι αλλα ειναι σαν να συγκρινεις φερραρι με φιατ καμια σχεση ποιοτητας

Sint

Αυτό με την “ποιότητα htc” με ξεπερνάει. Αυτό ίσχυε στα πρώτα smartphones, όταν όλα τα άλλα ήταν σε πειραματικό στάδιο λ που πράγματι η HTC ήταν πρωτοπόρα .
Όμως. Από όσες Android συσκευές έχω πάρει, μόνο σε συσκευές HTC είχα θέμα, με εξαίρεση το υπέροχο desire HD. Ούτε σε Sony , ούτε σε LG, Samsung η huawei. Ειδικά το onex είναι το μόνο κινητό που άλλαξα πάνω στο δίμηνο. Ούτε μπορώ να δεχτώ σαν ποιότητα ένα κινητό σαν το m7 να μην έχει σημα στο δίπλα δωμάτιο κ να μου λένε, εντάξει, πιθανό είναι από τα πρώτα κομμάτια, θα διορθωθεί. Κι επειδή οι πωλήσεις δεν είναι σίγουρα τυχαίες η αξιοπιστία της εταιρείας αυτής,παγκόσμια, είναι πολύ χαμηλά. Κι αυτό φαίνεται από τον αριθμό πωλήσεων.

Φωτης

Γιαννος@ μικρη η htc;Πιάσε στα χέρια σου (δεν λεω γι’αυτο του άρθρου) το htc 10 κ ελα πες μου για ποιότητα μετα..Η καλυτερη κατασκευή σε κινητο..Το πιασιμο στο χέρι δεν υπαρχει!!!Γενικα απο τα καλυτερα κινητά εκει εξω..

Γιάννος

@Φωτης

Σου είπε κανένας ότι δεν έχουν ποιότητα τα κινητά της? Απλώς η Huawei είναι κολοσσός μπροστά της και σαφώς η HTC σαν εταιρεία είναι μικρή μπροστά της.
Δες τώρα τι γίνεται με αυτήν τη συσκευή, η κανονική έκδοση κοστίζει 700 ευρώ και σου δίνει snapdragon 821 αντί 835. Αν θέλει η HTC να επανέλθει στο παιχνίδι, γιατί έφτασε σχεδόν στον πάτο, θα έπρεπε σε αυτήν την τιμή να σου έδινε snapdragon 835, ούτως ώστε η συσκευή της να ήταν 200 ευρώ πιο κάτω από το Galaxy S8, πράγμα που θα αποτελούσε ισχυρό δελεαρ για να την προτιμήσει κάποιος.
Σε αυτό το κομμάτι την ροκανίζει η Xiaomi, που θα δώσει κινητό με τον ισχυρότερο επεξεργαστή της αγοράς σε τρομερά καλή τιμή. Συμπέρασμα, Samsung και Κινέζοι ροκανίζουν εταιρείες σαν την HTC, που δε λένε να βάλουν μυαλό.

John

Η HTC οπως και η Sony ηταν καποτε απο τις κορυφαιες , πλεον οχι μονο την Huawei δεν μπορουν να συναγωνιστουν σε πωλησεις αλλα ουτε την Xiaomi και την Lenovo . Δειτε γυρω σας ποσα κινητα απο αυτες τις καποτε κορυφαιες εταιρειες κυκλοφορουν. Απο ελαχιστα εως καθολου.

Φωτης

Η ψυχολογια των μαζών!!!Εγω δεν κοιτάω πωλησεις..Οι μάζα παιρνει s7 για παράδειγμα γιατι αυτη ξερει βλέπει σε διαφημίσεις..Δεν λεω γ@μω τα κινητά ειναι το s7 κ ειμαι σε δίλημμα αυτο η το htc 10..Αλλα δεν ξερω οταν το ειδα το έπιασα στα χέρια μου απο κοντα έπαθα πλακα..Λεμε οτι ειναι το iPhone του android..Ποιος επεξεργαστής οταν τα htc πετάνε απο μόνα τους..Δεν υπαρχει για μενα καλυτερο κινητο..Ολα εχουν τα θετικά κ τα αρνητικά τους..Καπου κερδίζει το ενα (S7,Htc10) κάπου χάνει το αλλο..Απο huawei έρωτας για μενα τα Mate8,9!!!

gtas

Οσοι λέτε δεν έχει ποιότητα η HTC.. έχετε ακούσει τι ήχο βγάζουν τα ηχεία της καθώς και οι επιδόσεις σε ακουστικά? η την ποιότητα της κάμερας της ή την ταχύτητα του λογισμικού της.. λογικά ΟΧΙ. η xiaomi πουλάει specs με ελάχιστο optimazation. Αυτο επίσης με το τι πουλάει περισσότερο απ πότε έγινε μέτρο σύγκρισης ποιότητας??

dark_master

@ John με την ίδια λογική η Ferrari είναι μικρή εταιρία. έχεις δει πολλές να κυκλοφορούν?
Γιατί ακριβό Lenovo, Xiaomi ακόμα και Huawei δεν έχω δει. Στις “χαμηλές” κατηγορίες σίγουρα παρά πολλά.

@ Γιάννος άλλο το ζαφείρι Κ άλλο το gorilla glass. Με την ίδια λογική που έχεις να το συγκρίνω με την έκδοση του Mate Porsche Design.Mate 9 είναι Κ αυτό.

@ Sint ξεχνάς κάτι σημαντικό. Άλλες οικονομίες κλίμακας η HTC άλλες η Samsung και η Huawei. Ακόμα Κ τις ίδιες πωλήσεις να είχανε στην ίδια κατηγορία τιμής είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από την HTC αφού κάθε component θα το πάρει από διαφορετικούς κατασκευαστές.
Πέραν αυτού μπορεί να υποστηρίξουν marketing κάνοντας χρήση εσόδων από αλλά τμήματα. Η HTC κατασκευάζει μόνο κινητά οπότε τα κέρδη της είναι από τις πωλήσεις της.

Φωτης

Dark Master@ πολυ σωστος!!!

Γιάννος

@dark_master

Η HTC το χασε το παιχνίδι από την στιγμή που νόμιζε ότι με ίδιες τιμές σαν τη Samsung στις ναυαρχίδες της θα μπορούσε να τη χτυπήσει. Η Huawei κρατάει δυναμικά τη δεύτερη θέση στο Android, επειδή ακριβώς ψυχολόγησε σωστά ένα ήδη προβατοποιημένο καταναλωτικό κοινό, το οποίο κακά τα ψέματα έχει εμμονικές τάσεις με το όνομα Samsung. Έτσι κάνοντας μερικές έξυπνες τιμολογιακές κινήσεις, πάντα με πολύ δυνατά specs τα τελευταία τρία χρόνια, κατάφερε να κερδίσει σημαντική μερίδα των καταναλωτών που ούτε συμφωνούσαν με τις συνεχώς αυξημένες τιμές της Samsung, και που ούτε επίσης θεωρούσαν σωστό να μένει συνεχώς η Samsung στην κορυφή των πωλήσεων.
Η Sony και η HTC δεν κατάλαβαν ένα πράγμα. Από την στιγμή που ο μέσος καταναλωτής λειτουργεί εμμονικά τελικά με το όνομα Samsung, θα έπρεπε να σκεφτούν κάποιους έξυπνους τρόπους ώστε να ρίξουν σιγά σιγά τη Samsung από την κορυφή. Δεν το έκαναν, και μάλιστα απορώ με την κατρακύλα της HTC πως καταφέρνει και υπάρχει, έστω και σε αυτήν τη μικρή μορφή ακόμα.

dark_master

@Γιαννος και πως να τους χτυπήσει? Να θυμηθώ το πρώτο Desire? όταν πήγε να πάρει κεφάλι η Samsung σταματησε να δίνει τις OLED οθόνες της και για ένα διάστημα αναγκάστηκε να καθυστερήσει τη παραγωγή για να βάλει LCD οθόνες από τη Sony. Το θυμάσαι? Στα One X,One S πιάστηκε επαυτοφώρο στην Ταιβαν να βάζει φοιτητές να δυσφημίζουν τα HTC και να εξυμνούν το τότε S3. Πάμε τώρα στο θέμα τιμής. Η Huawei μπορεί να μειώσει τις τιμές έχοντας κέρδος από το τμήμα των τηλεπικοινωνιών (κεραίες κτλ). Επίσης κατασκευάζει η ιδια τον επεξεργαστή των κινητών της και άρα είναι κατα κάποιο τρόπο αυτόνομη ως προς αυτό το θέμα. Αν δεις ήδη ανέφερε ότι για να πάρει μερίδιο στα κινητά παγκοσμίως εμφανισε χασούρα απο το τμήμα κινητής. Το είχανε θέμα πριν λίγες ημέρες τα sites του εξωτερικού. Δες τα καινούργια κινητά τι τιμές έχουν κ ξαναμιλάμε για χαμηλές τιμές…. Η Samsung κατασκευάζει από ναυπηγία και καράβια μέχρι μνήμες κτλ. Μάλιστα μέχρι κ τσάι φτιαχνει. Μπορεί να πάρει κέρδη από έναν τομέα κ να τα ρίξει αλλού. Η HTC από που να το κάνει? Επίσης αν πάρεις ενα κινητό Samsung και το ανοίξεις θα δεις μέσα: Οθόνη Samsung, μνήμες Samsung, επεξεργαστής Samsung, μπαταρία… Συνέχεια »

Γιάννος

@dark_master

Η Xiaomi πως τα καταφέρνει φίλε μου? Μην χρυσώνεις το χάπι στην περίπτωση της HTC. Έκανε σοβαρό σφάλμα με το να εξισωνει τις τιμές της απέναντι σε μια Samsung που όπως πολύ σωστά λες είναι σε όλα μέσα. Συμφωνώ από την άλλη ότι φέτος η Huawei άρχισε να το παρακάνει, αλλά και πάλι δες διαφορά το P10 650 ευρώ, και το S8 κοντά στα 900 ευρώ. Ο γίγαντας που λέγεται Samsung για να πέσει θέλει χαμηλοτερες τιμές απ όλους τους υπόλοιπους, αλλιώς το προβατοποιημένο καταναλωτικό κοινό αν θέλει Android, πάλι αυτήν θα επιλέξει. Είπα και πιο πάνω τη γνώμη μου, στα εφτά κατοστάρικα έπρεπε να έδινε τον 835 η HTC, και στην τελική ας περίμενε λίγο πριν το κυκλοφορήσει, ούτως ώστε να ακολουθούσε μετά την κυκλοφορία του S8.

dark_master

Γιάννο ας περιμένουμε λίγο. Τώρα ακόμα παίρνει μερίδιο στην αγορά. Μετά θα δούμε σε τι τιμή θα τα φέρνει η infoquest. Άλλωστε και το μεγάλο που παρουσίασε στα 900€ τιμή Κίνας ήταν στην αρχή. Όταν θα κυκλοφορήσει Global έκδοση το βλέπουμε (με υποστήριξη 800αρας μπάντας).Μη συγκρίνουμε τιμές Κίνας με τιμές Ελλάδας. Ειδικά το τελευταίο καιρό που τα τελωνεία έχουν “αγριέψει” και πρόσφατα έπιασε να το καταλαβαίνουν όσοι έφερναν μοντέλα από Κίνα. Προς το παρόν η Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα χτυπάει την χαμηλή σε τιμή κατηγορία.Τα ΜΙ5, ΜΙ5s δεν τα έφερε. Αν λανσάρει επίσημα στη μεγάλη κατηγορία το βλέπουμε. Γιατί δεν έχει εισέλθει ακόμα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ? δε σου κινεί τη περιέργεια? (Και δεν αναφέρομαι μέσω διανομέα αλλά επίσημα) Μόνο η One Plus έχει έρθει Κ πουλάει μέσω ίντερνετ μόνο για να κρατήσει χαμηλά τα κοστη. OPPO κτλ ούτε που πλησιάζουν Ευρώπη.

John

@dark_master
Άκυρο τελείως το παράδειγμα σου , όλες οι εταιρείες στην οποίες αναφερόμαστε βγάζουν κινητά προσιτά στον καταναλωτή. Που την είδες την Ferrari δεν ξέρω.

dark_master

@John τα περισσότερα κινητά που πουλιούνται είναι μέχρι τα 200€.
Πόσο είναι το πιο φτηνό HTC που πουλιεται αυτή τη στιγμή και πόσο το πιο ακριβό.
ομοίως πόσο είναι το πιο φτηνό και ακριβό Samsung,Huawei, Xiaomi, Lenovo,Sony.

Το παράδειγμα της Ferrari είναι ότι και η Ferrari αμάξι είναι όπως Κ τα Toyota,Opel,Kia,Audi,VW κτλ.
Επειδή όμως δεν κυκλοφορεί τόσο συχνά, μιας Κ εσύ αυτό έθεσες ως επιχείρημα, ότι δε βλέπεις τόσα HTC και Sony όσα Xiaomi, Huawei & Lenovo καλό θα ήταν να δούμε σε ποιο price range και σε ποιους καταναλωτές απευθύνονται.Οπως αντίστοιχα και οι παραπάνω εταιρίες αυτοκινήτων.
Παράδειγμα: Πριν λίγες μέρες έβγαλε ο Κωτσοβολος διαφήμιση με Lenovo στα 59€.
Εχεις δει εσύ κάποιο Sony η HTC σε αυτη τη τιμή?
Το φτηνότερο Xiaomi είναι στα 109€ αν δεν απατώμαι κωκ.
Ελπίζω λοιπόν να σου έγινε κατανοητό το αντίστοιχο παράδειγμα με τις Ferrari αν και ήταν ίσως λίγο υπερβολικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.