HTC U11: Έχει την καλύτερη κάμερα που έχει μπει σε κινητό [DxOMark]

htc u11 camera DxOMark], HTC U11: Έχει την καλύτερη κάμερα που έχει μπει σε κινητό [DxOMark]

Πριν από λίγη ώρα έγινε η ανακοίνωση του HTC U11, της ναυαρχίδας του 2017, που καλείται να βγάλει την εταιρεία από την δύσκολη θέση που βρίσκεται όσον αφορά στα smartphones. Το U11 πρέπει να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως Galaxy S8, LG G6, Pixel κλπ.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα τα πάει σε πωλήσεις, όμως η HTC έβαλε τα δυνατά της για να δημιουργήσει μια συσκευή που θα ξεχωρίσει. Τουλάχιστον όσον αφορά στην κάμερα το HTC U11 καταφέρνει να αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό.

Το HTC U11 φορά κάμερα 12 Megapixel UltraPixel 3-branded με 1.4 micron pixel, διάφραγμα φακού f/1.7, optical image stabilization, dual-LED flash, και 4K video recording. Μπορεί να τραβήξει motion video 1080p @ 120fps. Σύμφωνα με την ανάλυση που πραγματοποίησε το DxOMark, το HTC U11 είναι το κινητό με την καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή.

Το σκορ του HTC U11 είναι 90 πόντοι, αφήνοντας πίσω μοντέλα όπως Pixel, Samsung Galaxy S8, και άλλα. Αναφέρεται ότι τα επίπεδα θορύβου είναι πολύ χαμηλά και το fast autofocus, το βοήθησε να ξεπεράσει το Pixel της Google, που μέχρι τώρα ήταν το smartphone με το μεγαλύτερο σκορ από το DxOMark.

Η κάμερα του HTC U11 τα πήγε εξαιρετικά καλά σε διάφορες δοκιμασίες, πράγμα που την καθιστά κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών στις περισσότερες συνθήκες. Επιπλέον, οι εικόνες έχουν “ευχάριστο” αποτέλεσμα με εξίσου καλή απόδοση χρωμάτων. Σε εξωτερικούς χώρους η εικόνα είναι “ζωντανή” με καλή απόδοση λεπτομέρειας και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Η σταθεροποίηση εικόνας είναι εξίσου αποτελεσματική, αν και κάποιες φορές υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ανεπιθύμητης κίνησης.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΦΝ

Το προσπαθεί η HTC να επιβιώσει αν και νομιζω χρειαζεται κατι καλυτερο στο σχεδιασμό. Ειναι καλύτερη κάμερα και απο Sony Xperia premium? Παντως σιγουρα ειναι στις 3 κορυφαίες

Christos

Λίγο νωρίς για να κρίνουμε ακόμα εφόσον σήμερα βγήκε αλλά για να δούμε.

Dimitris

Το ένα σας ξινίζει το άλλο σας βρομάει.

Φωτης

Αφού είπαμε η htc δεν πουλάει τι ειναι αυτα;Παλι κινηταρα θα βγαλει οπως το περσινό htc 10!!!

P. Ps

Μόνο ένα μειονεκτημα έχει, ειναι htc.

Dimitris

Pps μάλλον δεν είχες ποτέ htc

vladimiros

Απο το 10αρι ειδη η htc τα παει καλα σε θεμα καμερα,αλλα οχι οτι ειναι καλυτερο απολα..μπορει να ειναι πρωτο στο Dxomark αλλα το S8 σιγουρα θα ειναι λιγο καλυτερο και πιο πολυ σε Low light φωτο,οπως περσι που το S7 που ηταν καλυτερο απο το Htc10..η Samsung ομως οπως ξερετε εβαλε ιδιο αισθητηρα απο περσι απλα βελτιωμενο στα σημεια,αν ειχε βαλει κατι νεο νομιζω θα ξεφευγε απολους..ισως βαλει στο Note 8 που ερχεται..
Τωρα περιμενουμε βαθμολογιες απο G6 και ΧΖs,που αυτα τα 2 δεν πιστευω να περασουν τους 89 ποντους,αλλα και να τα περασουν δεν σημαινει τιποτα..στην πραξη και στα ματια μας μετραει η καμερα και οχι απο το πολυπλοκο Dxomark

P. Ps

Αν είχα λέει;
Desire HD φοβερό για την εποχή του, onex με το γνωστο ελαττωματικό WiFi και m7 με κίτρινη οθόνη. Τα μόνα προβληματικα κινητά από δεκάδες που είχα. Ο λόγος που πιστεύω και θα πιστεύω έτσι για την HTC είναι η αλλαγή προς τα κάτω στην ποιότητα τα τελευταία χρόνια.

ΤΝ

-Ελπίζω να επανέρθει στο καλο παρελθόν αν και με την τιμή στον ουρανό δεν το βλεπω
-P. P s αυτό το θέμα είχα και εγώ. Μάλιστα είχα μπλέξει με την αντιπροσωπεία εδώ και έκανα 6 εβδομάδες να πάρω τη συσκευή που ξαναχαλασε … Είχε αυτό εδώ.
https://m.youtube.com/watch?v=_jZ-nelmWAI#

One

Μπραβο στην HTC αλλα το Dxomark πρεπει να βαθμολογήσει και τα αλλα κινητά που εχουν βγει πρόσφατα αλλιώς δεν εχει νοημα.

Dimitris

Pps hd2 sensation xe one s m7 2 φορές m8 δυο φορές desire eye one a9 δυο φορές m9. Ούτε μια φορά ένα πρόβλημα. Μπορεί μα έτυχε σε σένα. Σαν την htc καμία

Ντοζας

Φιλότιμη κ αξιέπαινη προσπάθεια της Google να αναστήσει την ξοφλημενη HTC, πρώτα με το pixel, μετά με το θυγατρικοdxomatk. Θυμηθείτε το, η htc θα απορροφηθεί και καλώς μήπως σωθεί.

Ioannis

Για μένα η htc σαν brand name έχει την ίδια δυναμική με την xiaomi στον τομέα της αναγμωρισιμοτητας, σε πωλήσεις πλέον δεν αναφέρομαι καν γιατί η htc έχει πολύ μικρό μερίδιο αγοράς. Τώρα σχετικά με την ποιότητα των συσκευών της εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Ετυχε να αγοράσω το 2012 το sensation xe από το ” ebay ” και μου χάλασε σε 2 μήνες. Πέρα του ότι να μη σχολιάσω το γεγονός ότι μετά από κάποιο update ο χρονισμός της cpu κατέβηκε στο 1.5 από 1.7 που ήταν. Ευτυχώς ήταν εντός εγγύησης και το άλλαξα με το one X από το οποίο έμεινα μέτρια ικανοποίημενος και από τότε μονο Samsung.

Stathis

Για το p10 Huawei τι λέτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DxOMark Xiaomi Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T Pro: Πέρασε τη δοκιμή κάμερας του DxOMark

To Xiaomi 13T Pro πέρασε τις απαιτητικές δοκιμές κάμερας του DxOMark για να αναλυθεί η απόδοσή του σε ποιότητα φωτογραφίας, βίντεο και ζουμ.

Smartphones DxOMark Xiaomi

Xiaomi 13T: Τι έδειξε το τεστ κάμερας του DxOMark

To Xiaomi 13T πέρασε από την ανάλυση κάμερας του DxOMark και συγκέντρωσε 123 βαθμούς, που το τοποθετούν στην 60η θέση της γενικής κατάταξης.

Smartphones Apple DxOMark featured

iPhone 15 Pro Max: Στην 2η θέση της λίστας του DxOMark

To ολοκαίνουργιο iPhone 15 Pro Max της Apple πέρασε το τεστ κάμερας του DxOMark πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.