Smartphones

HTC U11 Life: Διέρρευσε το Android One με οθόνη 5.2″ και Edge Sense

Το Android One program της Google ξεκίνησε δυναμικά, κάπου στην πορεία έφθινε, αλλά μοιάζει να επανέρχεται μέσω δυνατών ονομάτων. Το Android One περιλαμβάνει οικονομικά μοντέλα τα οποία τρέχουν σχεδόν stock Android.

Στη λίστα με smartphones όπως Xiaomi Mi A1 και Moto X4, θα προστεθεί πολύ σύντομα και το Android One HTC U11 Life, από το οποίο διέρρευσε σήμερα η πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το HTC U11 Life λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, κάμερα 16 Megapixel, και εμπρόσθια κάμερα επίσης 16 Megapixel. Μέσα βρίσκουμε επεξεργαστή Snapdragon 630, όπως στο Moto X4, μπαταρία 2600mAh. Θα υπάρχουν δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB, και μια με 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι η έλευση του του Edge Sense feature του HTC U11, το οποίο σου επιτρέπει να ασκήσεις πίεση στις άκρες του κινητού και να ενεργοποιήσεις διάφορες λειτουργίες. Επίσης, στο HTC U11 Life θα έχουμε USonic headphones, πιστοποίηση IP67 για αντοχή σε νερό και σκόνη. Θα τρέχει Android 8.0 Oreo out of the box.

Όσο για την τιμή, αυτή παραμένει ακόμη άγνωστή, αλλά να σημειωθεί ότι το παρόμοιο Moto X4, έχει τιμή 399 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Οκτωβρίου 2017 11:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.