Smartphones

HTC U11: Ξεπούλησε στην επίσημη σελίδα και στο Amazon

Όταν μιλάμε για Android ναυαρχίδες, πριν από την HTC υπάρχουν άλλα μεγάλα ονόματα, όπως για παράδειγμα αυτό της Samsung, η οποία στις πωλήσεις αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό. Έχουμε πει πολλές φορές ότι η HTC προσπαθεί να ανακάμψει με τη φετινή της ναυαρχίδα HTC U11 και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο.

Το κινητό έγινε πρόσφατα διαθέσιμο στις ΗΠΑ και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Στην επίσημη σελίδα της HTC και στο Amazon, το HTC U11 είναι πλέον sold-out.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από την HTC είναι 2-4 εβδομάδες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, αν η HTC έθεσε χαμηλά τον πήχη των πωλήσεων και είχε διαθέσιμα λίγα κομμάτια, ή αν η ζήτηση ήταν πράγματι μεγάλη.

Για να βοηθήσει τις πωλήσεις, η HTC διαθέτει μια ακόμη έκδοση της ναυαρχίδας της με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Σε λίγο καιρό θα δούμε στα αποτελέσματα τριμήνου τους επίσημους αριθμούς πωλήσεων και θα φανεί πως τα πήγε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουνίου 2017 11:00

Σχόλια

  • Αναβάθμισε το ήδη καλό htc 10
    Επιτέλους ίσως ξυπνήσουν εκεί στην htc και δείξουν λίγο ενδιαφέρον γιατί είναι κρίμα η εταιρεία που έφερε το android μέσο των συσκευών της να πάει έτσι στον πάτο
    Htc magic htc hero και λοιπά
    Οποίος θυμάται τα πρώτη βήματα με android 1.5 μπορεί να καταλάβει

  • Λιγο περισσοτερο marketingχρειαζεται η εταιρεία. Το htc 10 ηταν πολυ αξιοπρεπες κινητο, πολυ καλυτερο απο lg g5 του οποιου ειμαι κατοχος και εχει βγαλει του κοσμου τα προβληματα. Μακαρι να παει καλα

  • @Λευτέρης : Εσύ γιατί προτίμησες όμως το Lg G5 αφού λες ότι είναι πολύ χειρότερο?? Λες μακάρι να πάει καλά, όμως εάν ακόμα και άτομα που πιστεύουν ότι η HTC βγάζει καλά κινητά, πηγαίνουν σε άλλες μάρκες, τότε αποκλείεται να καταφέρει κάτι..
    Είναι κρίμα πάντως γιατί η HTC είναι Νο1 σε ποιότητα κατασκευής..!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.