Το HTC U12+ σε πλήρη εμφάνιση και με 4 κάμερες;

Το HTC U12+ είναι η επόμενη ναυαρχίδα της HTC για το 2018 και μάλλον η μοναδική για φέτος. Το επερχόμενο μοντέλο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο και μία νέα διαρροή από το Yahoo! Taiwan έρχεται να μας αποκαλύψει ότι η συσκευή θα λανσαριστεί με 4 κάμερες.

Για το HTC U12+ γνωρίζαμε ήδη ότι θα ενσωματώνει Snapdragon 845 SoC, 6GB RAM, 64GB ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης QHD+ σε αναλογία 18:9 και διπλή κύρια κάμερα 16MP και 12MP.

Τα renders θηκών που προορίζονται για τη ναυαρχίδα της HTC και ανέβηκαν στο ταϊβανέζικο site αποκαλύπτουν επίσης ότι η συσκευή είναι εξοπλισμένη με διπλή κάμερα και στην πρόσθια επιφάνεια. Επίσης, δεν υπάρχει καμία εγκοπή! Οι φωτογραφίες υποδεικνύουν επίσης ότι στο πίσω μέρος του HTC U12+ μαζί με τη dual κάμερα εδρεύει dual-LED flash και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Τέλος, οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες αναγράφουν το μοντέλο ως U12, ένα όνομα που είχε απασχολήσει αρκετά τον Τύπο και ειδικά πριν από το Mobile World Congress 2018, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η HTC θα λανσάρει ένα μόνο hi-end smartphone. Μήπως τέλικα έχουμε να κάνουμε με δύο εκδόσεις του ίδιου μοντέλου;

Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή το ίδιο μοντέλο να κυκλοφορήσει με διαφορετικό όνομα, U12 και U12+, ανάλογα τη γεωγραφική περιοχή. Αυτό είναι όμως κάτι που θα το μάθουμε σύντομα.

Πηγή

Σχόλια

  • Κάποτε είχαμε τους πυρήνες
    Μετά είχαμε την ram
    Τώρα έχουμε τις κάμερες

  • Έχω το u11+
    Έχει την καλύτερη μπαταρία από ότι συσκευή έχω δει
    Έβγαλα 8 ώρες οθόνη με περισσότερες ώρες 4g και κάποιες ώρες wifi
    Έχει 3900mah μπαταρία. Δεν νομίζω να εξελιχθούν άλλο σε αυτό τον τομέα οι συσκευές

  • Εγώ έχω το u11, πραγματικά οποίος το έχει αντιλαμβάνεται για τη ποιότητα μιλάμε.. Τρομερό σε όλα του. Πολύ κρίμα για αυτή την εταιρεία λόγο μάρκετινγκ να βρίσκεται σε αυτή τη θέση... Πιστεύω θα είναι ένα ακόμα διαμάντι το υ12.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.