HTC U12+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα

HTC U12+, HTC U12+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα

Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια smartphones είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο τα πλάνα της για το Android 9 Pie και τις συσκευές που θα πάρουν την ενημέρωση αυτή. Εφόσον η HTC έχει ήδη αναβαθμίσει όλες οι υπόλοιπες συσκευές της, ξεκίνησε την αναβάθμιση του τελευταίου της flagship, που δεν είναι άλλο από το HTC U12+.

Το τελευταίο update έχει αριθμό έκδοσης 2.45.709.1 και είναι 1,06GB. Σύμφωνα με το changelog, η ενημέρωση πέρα από το Android 9 Pie φέρνει και μερικές βελτιώσεις στο σύστημα και την αφαίρεση του Google+ από το BlinkFeed.

Το changelog δεν είναι ιδιαίτερα λεπτομερές, γι’ αυτό δεν γνωρίζουμε τι άλλα χαρακτηριστικά μπορεί να φέρνει η ενημέρωση στο HTC U12+. Ωστόσο, οι χρήστες αναφέρουν ότι το update συνοδεύεται από αρκετά σφάλματα.

HTC U12+, HTC U12+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα

Μετά την αναβάθμιση των συσκευών τους, οι χρήστες δεν μπορούν να επεξεργαστούν το APN. Επίσης, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με το WiFi, τη μπαταρία και την κατανάλωση ενέργειας. Θεωρούμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο patch το οποίο θα διορθώσει αυτά τα σφάλματα.

Προς το παρόν η ενημέρωση του HTC U12+ είναι διαθέσιμη μόνο στην Ταϊβάν και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στις υπόλοιπες αγορές. Βέβαια, ίσως η εταιρεία περιμένει να διορθώσει τα κακώς κείμενα πριν διαθέσει την ενημέρωση σε όλες τις αγορές.

Τέλος, η HTC σημειώνει ότι αυτή η ενημέρωση δεν διαγράφει προσωπικά στοιχεία και όπως είναι λογικό συστήνει τη χρήση WiFi για το κατέβασμα του 1GB, αφού η χρήση δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον χρεώσεις.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.