HTC Wildfire E Lite: Εμφανίζεται στο Google Play Console με MediaTek A20

, HTC Wildfire E Lite: Εμφανίζεται στο Google Play Console με MediaTek A20

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Wildfire E2, η HTC φαίνεται να ετοιμάζει μία ακόμα συσκευή της σειράς Wildfire. Αυτή τη φορά, η πρόταση της HTC είναι όσο πιο βασική μπορεί να γίνει μία συσκευή, προσφέροντας όσο το δυνατόν λιγότερα για συσκευή entry-level και τίποτα παραπάνω.

Το HTC Wildfire E Lite εμφανίστηκε στο Google Play Console, με το χρήστη @stufflistings να κάνει την ανακάλυψη. Το Windfire E Lite έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Helio A20 της MediaTek, συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM. Η οθόνη της συσκευής έχει ανάλυση 720p, ενώ εμφανισιακά βλέπουμε μεγάλα bezel, ειδικά στο πάνω και το κάτω μέρος της, όμως δεν έχει notch ή οπή.

Το Wildfire E Lite θα τρέχει την έκδοση Android 10, ενώ η εικόνα δείχνει πως όλα τα πλήκτρα θα βρίσκονται δεξιά της συσκευής. Πάντως, ο A20 είναι η πιο entry-level επιλογή που θα μπορούσε να διαλέξει η HTC, καθώς πρόκειται για τέσσερις πυρήνες Cortec-A53, χρονισμένους στα 1.8GHz. Ίσως πρόκειται για οικονομική συσκευή για αναπτυσσόμενες αγορές, οπότε θα περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να δούμε αν και η τιμή είναι αντίστοιχη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Επίσημο – Παγκόσμια κυκλοφορία μέσα στον Σεπτέμβριο

Το Xiaomi Mix Flip ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και ένας περιφερειακός διευθυντής ανέφερε ότι έχει προγραμματιστεί για παγκόσμια κυκλοφορία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15: Καμία έκπληξη στις δυνατότητες φόρτισης – Μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W όπως το Xiaomi 14

Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 15 και οι σχετικές διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Η Apple αποφεύγει να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της, γι’ αυτό και πρέπει να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.