Huawei, 62% αύξηση στην αποστολή κινητών το πρώτο μισό του 2014

Η Huawei είχε εντυπωσιακή πορεία στο πρώτο μισό του 2014 με την αποστολή των smartphones της να παρουσιάζει αύξηση που έφτασε στο 62%. Ο κατασκευαστής έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον στα high-end smartphones. Στο πρώτο εξάμηνο απέστειλε 34.27 εκατομμύρια συσκευές στην παγκόσμια αγορά.

Η Huawei έχει στόχο να αποστείλει 80 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο έτος, πράγμα που σημαίνει ότι έχει φτάσει το 43% του στόχου της.

Στο δεύτερο τρίμηνο η Huawei είχε 85% αύξηση αποστολών σε σύγκριση με πέρσι, φτάνοντας στα 21 εκατομμύρια συσκευές. Στο δεύτερο τρίμηνο έδειξε 275% αύξηση σε σύγκριση με πέρσι, στη μέσα Ανατολή και την Αφρική και 550% year-over-year αύξηση στη Λατινική Αμερική. Το 97% των παγκόσμιων αποστολών της Huawei είναι smartphones.

Η εταιρεία αναμένει ότι το 20% από τα 80 εκατομμύρια smartphones που ελπίζει να αποστείλει φέτος, high-end μοντέλα. Πέρσι, το 16% των μοντέλων θεωρούνταν high-end. Οι high-end συσκευές διαμορφώνονται στο 4.7% της αγοράς συνολικά και η Huawei έρχεται τρίτη μετά την Samsung (30.8%) και την Apple (15.2%).
huawei αύξηση πωλήσεων, Huawei, 62% αύξηση στην αποστολή κινητών το πρώτο μισό του 2014


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spoiler alert

Huawei ascend p7 ή nexus 5;

Darth

@Spoiler αναλογα τη ζητάς (ειναι διο διαφορετικες συσκευες)

Spoiler alert

@Darth για έναν φίλο μου είναι που δεν ασχολείται με κινητά, απλός να κάνει κάτι βασικά Skype, browsing κτλ.

JohnWave

@spoiler , αν είσαι gamer τότε Nexus 5. Αν δεν είσαι και σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση τότε P7.

H Ηuawei μόνο σε 2 πράγματα υστερεί : Επεξεργαστές και σωστές αναβαθμίσεις. Το 1ο φαίνεται να το έφτιαξε με τον τελευταίο επεξεργαστή της. Απομένει να φανεί στην πράξη. Το 2ο ελπίζω να το βελτιώσει ανεβαίνοντας.

Darth

@Spoiler alert τοτε p7 να εχει και κατι ομορφο με καλη camera και σιμαμζεμενο

Γιάννης σε λέω

Ενώ η Huawei, η Xiaomi και η LG ανακοινώνουν αύξηση των πωλήσεων, η Samsung παρόλο που ανακοίνωσε πτώση των πωλήσεων για το S5, δε μας λέει αυτή η πτώση πόσο τοις εκατό είναι. Αυτά για όσους έλεγαν ότι η Samsung δεν θα παρουσίαζε το παραμικρό πρόβλημα με τις πωλήσεις του S5 παρόλη την κάκιστη εξωτερική εμφάνισή του.

Darth

@Γιάννης πεφτει apple και η applesung ανεβαίνουν huawei lenovo lg για την lg το μονο που εύχομαι να μιν κολλισει samsungitida……..

Αποστόλης Ρόδος

Είναι κάτι παραπάνω από λογικό να ανεβαίνουν σε πωλήσεις και κέρδη οι εταιρείες όπως η HUAWEI, XIAOMI, MEIZU κλπ…. με ποιοτικότατες συσκευές, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και επίσης πολύ καλές τιμές (όπως λέμε …. “value for money” …)
Ο κόσμος ξύπνησε από τον λίθαργο που τον έριξαν οι αλλαζονικού χαρακτήρα εταιρείες όπως οι Samsung και Apple.
Εχουν βέβαια όπως ειπώθηκε πιο πάνω, προβλήματα με τις αναβαθμίσεις λογισμικού αν και η HUAWEI έχει ήδη δώσει KIT KAT και στο P6.
Περιμένω τα επόμενα χρόνια ακόμα καλύτερες συσκευές από αυτες τις εταιρείες και όπως λέει και ο συναγωνιστής Darth, να ευχόμαστε να μην κολλήσουν SAMSUNGITIDA και APPLEITIDA θα προσθέσω εγώ…. 😛

vasilis

+1 για SAMSUNGITIDA και APPLEITIDA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.