Smartphones

Huawei: Υπόσχεται αναβαθμίσεις για 24 μήνες μετά την αγορά του smartphone

Ο Taylor Wimberly του τμήματος Huawei Device USA μέσα από το Google+ ανακοίνωσε ότι ο Κινέζος κατασκευαστής υπόσχεται ότι θα παρέχει διετείς αναβαθμίσεις στις συσκευές του. Ξεκινώντας από φέτος, οι νέοι πελάτες της Huawei θα έχουν πρόσβαση σε μελλοντικά updates για 24 μήνες μετά την αγορά.

Ο Wimberly προσέθεσε ότι κατά την διάρκεια του πρώτου χρόνου οι αναβαθμίσεις θα είναι πιο συχνές με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες.

Από την στιγμή που η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική και αφού το Android αντιμετωπίζει διάφορα θέματα ασφαλείας, η Wimberly επεσήμανε ότι τα software updates που σχετίζονται με bug fixes και την ασφάλεια, θα είναι έτοιμα έγκαιρα.

Πηγή

Σχόλια

  • Πάντως το p8 lite του ξαδέλφου μου ελαβε updates σε 6.0. Εάν λάβει σε 7.0 τότε congratulations Huawei.

  • @Giwrgos μια χαρα ειναι η huawei. Εχω το p8 και εχει λαβει 4 ενημερωσεις απο τον ιανουαριο. Πλεον το κινητο λειτουργει ακομα καλυτερα σε σχεση με οταν το πηρα

  • Μακάρι να το κάνει και να μην μείνει στα λόγια. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους.

  • Θελω να δω αν θα το κανει κ δεν μιλαω για τα ακριβα τηλ αλλα ας πουμε κ για τα low end,εκεί να σε δω.αλλα εγω πιστεύω οτι σημερα πετας μια τεραστια αρχ.....ια κ σε 2 χρονια ποιος ζει κ ποιος ψοφα.ειπαμε δε λεμε για τα ακριβα σε αυτα ολοι δινουν.

  • @Kostas Daniil GR.. Λες και θίχτηκες..
    Δε μου λες το p7 γιατί ξέμεινε στο lollipop??
    Το p8 νομίζεις ότι θα πάει παραπέρα από το marsmallow??
    Σε πληροφορω ότι κατά 75% θα ξεμείνει κ αυτο στο android 6..

    Όνομα με την μεγάλη μου αγορά ξέρω κι εγώ να κάνω...
    Τα turbo x αν η ελλαδα είχε 2 δις πληθυσμό μέχρι το 2020 θα ήταν πρωτη εταιρια στο κόσμο...
    Μου θυμίζει το με τα λεφτά του μπαμπά ξέρω κι εγώ να κοκορευομαι..

  • Μπορεί να ορκιστεί στο ένα πόδι τρώγοντας τσίλι και διαβάζοντας techblog.
    Μόνο η Apple βγάζει αναβαθμίσεις και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Ο μόνος λόγος για τον οποίο αξίζει το iphone και φυσικά ο τελευταίος για τον οποίο κάποιος το αγοράζει.

    Περισσότερο νόημα έχει το post με της αναβαθμίσεις αλλά σιγά μην το τηρήσουν εδώ μιλάμε για λεφτά. Αν πεις πως το iphone κοστίζει όσο 3 midrange android από το skroutz τα οποία αγοράζεις εντός διμήνου από την ημερομηνία αγοράς τότε έχει νόημα να μείνεις με το android. #τηλεκάρτα_μέχρι_να_πουν_πτώχευση

  • Το αρθρο λεει πως αυτο θα ξεκινησει απο φετος..οποτε απο τα p9,mate 9, honor 8...και ειναι το μονο που ελειπε απο την εταιρεια...οποτε congratulations...εξαιρετικο αν ισχυει!
    Επισης απο θεμα αναβαθμισεων...αν σε ενδιαφερουν τοσο..παρε NEXUS...μονο..

    Υ.Γ. @flash προφερεται Wua-Wei... Γουα-γουεη ;)

  • Χουαγουεη!@😀.Οντως το μυλο βγαζει αναβαθμησεις και ειναι και καλο στη μεταπωλησει η τιμη του.Οσο για τις αναβαθμησεις η χουαγουεη τωρα αρχηζει να κανει κατι.Τοσο καιρο δε νομηζω να ηταν και τοσο καλη σαυτο το τομεα.Αλωστε αυτο ηταν κατι που χωλενε αυτη η εταιρια.Σε ολα τα αλα παει μαμιωντας ανωδικα μονο!!@Αν δεν υπηρχαν οι κηνεζικες εταιριες να βαζουν _ _ λοδαχτυλο τις μεγαλες εταιριες με τα τρελα σπεκς και δυνατοτητες ακομα θα ειχαμε λαγκι συσκευες τετραπηρηνες με 5μεγκαπιξελ και μαπα διαφραγματα και κακης ποιοτητας συσκευες γενικοτερα για τα λεφτα που ζητανε.Η σαμυ εχει 2 με 3χρονια που αρχησε να βαζει μυαλο απο το galaxy s5 και μετα και το μυλο 2 χρονια που ξυπνησε με τις 5.5ιντσες κ μεγαλυτερη μπαταρια κτλπ.

  • Η κινέζικη δεν έχει ακριβείς αντιστοιχίες με τους φθόγγους της ελληνικής (και πολλών άλλων γλωσσών) αλλά σε γενικές γραμμές το Hua-Wei προφέρεται Χουά-Γουέι.

  • @Eragon @Geo @Tolkien @Alexis Touba Νομίζω πιο κοντά είναι ο @Alexis Touba με Χ πρέπει να ξεκινάει όχι με Γ. Σε διαφήμιση Γερμανού το ειπε Χουααααουε δηλαδή το μεσαίο Γ το έφαγε το παρατεταμένο άλφα.

  • @Ιωάννης
    Το p7 και το mate 7 εμειναν στην λιλιποπ για πολυ καιρο η αληθεια ειναι, αλλα πηγαν κατευθειαν σε marshmallow και συνεχιζουν αυτα τα δυο μοντελα να παιρνουν αναβαθμισεις ακομα και τωρα απο το official site της huawei.
    Οντως το p8 απο περσυ τον απριλιο που κυκλοφορησε δεν πηρε καμια ενημερωση μεχρι τελη του ΄15. Το συμπερασμα ειναι οτι φετος ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα η huawei στις αναβαθμισεις και στο site της που κατεβαζεις τα νεα λογισμικα καθε βδομαδα υπαρχει και νεα εκδοση για καθε ενα τηλεφωνο της.
    Πρωτον: Το p8 lite, παρολο που ειναι lite πηρε φετος την marshmallow και πριν απο ενα μηνα πηρε νεα ενημερωση πανω στην marshmalow
    Δευτερον: εννοειται οτι το p8 θα προχωρησει παραπερα

    και δεν θιχτηκα οπως λες, την αληθεια λεω γιατι φετος τα πηγε πολυ καλα στις αναβαθμισεις η hua

  • αναρωτιεμαι ποτε θα καταλαβετε επιτελους οτι ο μονος λογος που η applev δινει αναβαθμισεις για 3 χρονια ειναι χανει λεφτα απο το jailbreak?σου δινει αναβαθμιση καθε 2 εβδομαδες για 3 χρονια για να σου ακυρωνει συνεχεια το jailbreak μεχρι να βαρεθεις και να μην ασχολεισαι.σιγα μη το κανει για υποστηριξη στο πελατη,λεφτα θελει,πολλα λεφτα και τα χανει απο το jailbreak.ξυπνηστε επιτελους με αυτη τη καραμελα

  • Εγώ έχω το p8 απο πέρυσι δεν μου έχει έρθει το 6.0.Στο 5.1.1 είμαι..Το έχει περάσει κάποιος το marshmallow?

  • Vaggelas για να έχεις 5.1.1 σημαινει οτι εισαι σε branded συσκευη. Δηλαδη το τηλέφωνο φοραει λογισμικο παροχου. Για αυτο θα πρεπει να εγκαταστάσεις το official λογισμικο. Αν ψαξεις στο ίντερνετ μπορεις να το εγκαταστησεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.