Huawei, Ετοιμάζει ναυαρχίδα με οθόνη 4.9 ιντσών FHD και quad-core A15 [φήμες]

Η Huawei ετοιμάζει το δικό της 5ιντσο Full HD smartphone με τατραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3 Cortex-A15 χρονισμένο στο 1.8GHz, Mali T604 GPU, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, μπαταρία 2600 mAh και πάχος 6.3 χλστ. Η οθόνη του αναφέρεται συγκεκεκριμένα ότι θα έχει διαγώνινο 4.9 ιντσών και λογικά αν ποτέ κυκλοφορήσει στη χώρα μας θα κοστίζει κάπου εκεί στα 550 ευρώ.

Huawei Ascend FHD, Huawei, Ετοιμάζει ναυαρχίδα με οθόνη 4.9 ιντσών FHD και quad-core A15 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Κάποτε λέγαμε 4,3 ίντσες και ήταν τεράστιο. Πλέον οι πιο πολλές εταιρείες παίζουν στις 4,8-5 ίντσες.

marios

Πάντα θα είναι τεράστιο και άβολο για όσους δεν έχουν τεράστια η μεγάλα τουλάχιστον χέρια.

Ο Α15 πρέπει να είναι τερατάκι πάντως.

Panosdim82

550 για huawei? Ρε έχουμε ξεφύγει… Δεν θα πω αν το galaxy πχ είναι καλύτερο, αλλά αναλογικά με την υποστήριξη, την “φίρμα” και την (υποκειμενική) ποιότητα, το κινητό της samsung πρέπει να κοστίζει 800 ευρώ…

@Panosdim82
Γιατί πόσο νομίζεις οτι θα κοστίζει? 700-750 ευρώ σίγουρα. Πάλι είναι μια διαφόρα 150 ευρώ για να πάρεις ένα τηλέφωνο που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα απο το S4 π.χ. που αναφέρεις εκτός από το brand name. Σίγουρα η samsung έχει πολύ καλή υποστήριξη, αλλά αν θες υποστήριξη και μόνο στρέφεσαι στο nexus 4. Όσο για την ποιότητα που αναφέρεις, αν εννοείς τα υλικά κατασκεύης μάλλον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου ένα huawei mid-range και πάνω.

Panosdim82

Με λιγότερα λεφτά παίρνεις το s3. Δεν είμαι fanboy (πλέον), τα galaxy τυχαία τα αναφέρω. Κάποτε τα huawei ήταν φτηνές, αξιόπιστες λύσεις. Τώρα νομίζουν οτι θα γίνουν όλοι samsung και htc. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Τα ίδια ισχύουν και για την apple wannabe samsung.

kostis

To A17 ειναι εκ παραδρομης….?

JohnWave

6,3 mm???? Mακάρι να είναι τόσο λεπτό αλλά μάλλον σε κάποια σημεία θα χοντραίνει.

geohot

Μολις ειδα το παχος μου πεταχτηκανε τα ματια εξω, αλλα μετα σκευτηκα αυτο που ειπε ο JohnWave και προετοιμαζω την απογοητευση

Nick77

@Panosdim82 γιατι αποκλειεται να γινει μια μεγαλη εταιρια.. δεν το καταλαβαινω!Ειναι μια σχετικα καινουργια εταιρια που συνεχως κερδιζει εδαφος και δικαιως!Λες και οι υπολοιπες διασημες εταιριες γεννηθηκαν μεγαλες και ετοιμες να μας αδειαζουν τις τσεπες μας!Οι προτασεις της HUAWEI ειναι αξιολογες και ανετα συγκρισημες με τον υπολοιπο ανταγωνισμο για να τις πουλαει τσαμπα…..!!

Λεωνίδας

Δηλαδή αν φτάσουν τα κινητά να γίνουν τόσο λεπτά ώστε να μην πιάνονται εύκολα στα χέρια θα είστε ικανοποιημένοι?! Φαντάσου να το πιάνεις με το ένα για βγάλεις φωτό! Σου έχει πέσει 100%! Κατά τα άλλα η HUAWEI είναι μια πολύ καλή εταιρία.

Panagiotis G

από τα spec φαίνεται πολύ πιο δυνατό απο το S4. και δεν καταλαβαίνω το σνομπάρισμα μερικών για τα κινέζικα τηλέφωνα. Οι κορεάτες δηλαδή τι παραπάνω έχουν; μία κόντρα με την Apple που τους έκανε γνωστούς. Αλλά και γνωστοί που γίνανε πλαστικούρες τις πλάκας πουλάνε πάλι! Δείτε μερικά preview για την ποιότητα ήχου στις κλήσεις με το S4, απλά μέτρια. Τηλέφωνα αγοράζουμε και αυτό θα έπρεπε να είναι το νούμερο 1 χαρακτηριστικό μαζί με την ποιότητα σήματος κάτι που εκεί στην Samsung ακόμα δεν τον έχουνε και ας κάνει 700 ευρώ το πλαστικό τηλεφωνάκι.

Manolis

Ελα Huawei πάμε δινατα!

icecube

στην προσπαθεια της η samsung να κρατησει πολυ χαμηλα το επιπεδο SAR, (σε πολλες συσκευες 0,45), εχασε σε ποιοτητα κλησεων και ασυρματης συνδεσιμοτητας (wi-fi, 3g, κ.τ.λ.π), χαμηλο sar και καλο σημα ή οτιδηποτε αλλο δυστυχως δεν πανε παρεα. π.χ. στα νοκια κινητα, (με συμπιαν), το σημα, η ποιοτητα κλησης, το wifi, ολα καμπανα αλλα και υψηλο sar απο 0,70 εως 1,20….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.