Huawei Ascend D Quad και Quad XL, Ξεκινά τέλη Αυγούστου η κυκλοφορία του τετραπύρηνου

Σας είχαμε ενημερώσει ότι εμφανίζονται κάποιες καθυστερήσεις στην παραγωγή και κυκλοφορία του τετραπύρηνου smartphone της Huawei, αλλά ήρθε ο καιρός να ξεκινήσει η κυκλοφορία της συσκευής, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, είναι έτοιμη η κυκλοφορία του στα τέλη Αυγούστου, αρχικά στην αγορά της Κίνας.

Μαζί με το Ascend D Quad θα κυκλοφορήσει και το Ascend D Quad XL, το οποίο είναι ίδιο στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, με τη διαφορά ότι έχει μια πιο μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 2.600 mAh, η οποία το κάνει ελάχιστα πιο παχύ. Μόλις μάθουμε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και την τιμή του στην ελληνική αγορά θα επανέλθουμε.

Πηγή

Σχόλια

  • Το ερώτημα είναι αν θα φοράει επεξεργαστή της Huawei όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά ή αν το σχέδιο για δικό της επεξεργαστή απέτυχε και του φόρεσαν κάποιον από τους εμπορικά διαθέσιμους.
    Έγινε γνωστό τίποτα σχετικό;

  • Εξωτερικά φαίνεται αρκετά ωραίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του τα οποία δεν υα ξέρουμε ακόμα αλλά πιστεύω οτι θα είναι ισάξια της τιμης τους η οποία δεν φαντάζομαι να ξεπεράσει τα 550€. Αλλά τι λέω στην Ελλάδα ζούμε εδώ θα φτάσει τουλάχιστον τα 600€.

  • @Κωνσταντίνος Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τα ξέρουμε αρκετούς μήνες τώρα και τα έχει δημοσιεύσει και το TechBlog.gr αν ψάξεις θα τα βρεις στα άρθρα.Αυτά εδώ είναι:

    Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
    Επεξεργαστής: Huawei K3V2 1.5GHz Quad-core
    GPU: 32-bit true color
    Μνήμη RAM: 1GB
    3G/ HSPA
    Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPPS, 1280×720 pixels, 330 ppi
    Κάμερα: 8 Megapixel, BSI, Dual LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
    Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
    Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
    Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
    Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB (MHL), Dolby Surround Mobile 3.0
    Μπαταρία: 1800 mAh
    Διαστάσεις: 8.9x64x129 χλστ.
    Βάρος: ?

  • Θέλω να δω πόσο καλός επεξεργαστής ειναι αυτός, γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι ούτε το κινητό, ούτε ο επεξεργαστής, δεν ξέρω γιατί αλλα δεν θα ήταν καλύτερα να βάλουν tegra, η snapdragon s4 pro, που για μένα ειναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής;

  • Ανυπομονώ πολύ να το δω από κοντά αυτό το κινητό... Από τότε που είχα πάει στην Βαρκελώνη (κάτι μέρες μετά το MWC 2012) και το είδα στην αφίσα μέσα στο αεροδρόμιο, το έχω βάλει στο μάτι. Μου αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά, αλλά και τα χαρακτηριστικά του. Το ότι έχει δικό του επεξεργαστή και όχι από άλλη εταιρία με κάνει ακόμα πιο πολύ να ανυπομονώ. Το πρόβλημα με τον επεξεργαστή το έφερε πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα τετραπυρινα, ειδικά τώρα που σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί το επόμενο iPhone. Τέλος πάντων άντε με το καλό στην αγορά για να δούμε πόσο καλός είναι ο επεξεργαστής. Γιατί στην αφίσα κάτω από το άλογο σχηματισμενο από το Ascend D Quad έγραφε "World' fastest smartphone..." (ή κάτι παρόμοιο, πέρασαν και τόσοι μήνες για να θυμάμαι με ακρίβεια).

    @μάρκος xperia: Δεν είναι απαραίτητα κακό που η Huawei του έβαλε δικό της επεξεργαστή. Αν είναι αντάξιος των υπολοίπων ή και καλύτερος τότε μιλάμε για έναν νέο παίχτη στο παιχνίδι, άρα περισσότερος ανταγωνισμός που αυτό μεταφράζεται σε καλύτερα μοντέλα με λιγότερα λεφτά. Άσε που και συμφέρει τις εταιρίες να έχουν όσο το δυνατόν δικά τους εξαρτήματα στις συσκευές τους για να έχουν μειωμένο κόστος παραγωγής και τα μην εξαρτώνται από τρίτους. Η Samsung έχει τους δικούς της Exynos, η LG ετοιμάζει τον δικό της επεξεργαστή κτλ. Είναι λογικό και αναγκαίο μερικές φορές... Η άποψή μου γενικά για την τεχνολογία είναι: Όλα τα καινούρια καλοδεχούμενα, φτάνει να φέρνουν εξέλιξη!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.