Huawei Ascend D quad XL, Τετραπύρηνο 1.5GHz με οθόνη 4.5 ίντσες και μπαταρία 2500 mAh

Ο Κινέζος ανακοίνωσε το τούμπανο Huawei Ascend D quad XL με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz κατασκευής Huawei, οθόνη 4.5 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS+ (Toshiba) με ανάλυση 1280×720 pixels και 330 ppi, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με τεχνολογία BSI, μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel και μπαταρία 2500 mAh.

To Huawei Ascend D quad XL ανακοινώθηκε παράλληλα με το “μικρότερο” αδερφάκι του Huawei Ascend D quad το οποίο έχει μπαταρία 1800 mAh. Και τα δύο μαζί με το διπύρηνο Ascend D1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη μετά τον Απρίλιο.

Το Ascend D quad XL θα κυκλοφορήσει με τον τετραπύρηνο στο 1.5GHz. Το μοντέλο Ascend D quad θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με τετραπύρηνο στο 1.2GHz και τετραπύρηνο στο 1.5GHz.

Στο βίντεο είναι το μοντέλο Ascend D quad με τη μικρή μπαταρία 1800 mAh και πάχος 8.9 χλστ. Το μεγάλο με τη μπαταρία 2500 mAh είναι πιο παχύ 10.9 χλστ. και δεν υπήρχε προς επίδειξη στο χώρο της σημερινής παρουσίασης.

Huawei Ascend D quad XL
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Huawei K3V2 1.5GHz Quad-core
GPU: 32-bit true color
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPPS, 1280×720 pixels, 330 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, BSI, Dual LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB (MHL), Dolby Surround Mobile 3.0
Μπαταρία: 2500 mAh
Διαστάσεις: 10.9x64x129 χλστ.
Βάρος: ?

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2012 9:38

Σχόλια

  • Πολύ όμορφο κινητό.
    Μου αρέσει αυτό το κόκκινο γύρω από την κάμερα και μέσα στο ηχείο!
    Και η οθόνη μου φαίνεται πολύ "ζωντανή"!

    Υ.Γ.: Το λογότυπο της Huawei κάτω από τον ώμο στην κοπέλα (στο τέλος του βίντεο), όλα τα λεφτά!

  • Αν μου ζητούσαν να επιλέξω μεταξύ του κινητού τούμπανου για πάντα και της κοπελιάς τούμπανο για ένα βράδυ θα δυσκολευόμουν πολύ να επιλέξω...!!!

  • Την ειδα πρωτος...
    Παντως δεν ξερω κατα ποσο ο συγκεκριμενος επεξεργαστης Huawei K3V2 1.5GB Quad-core
    μπορει να συγκριθει με τον αντιστοιχο της nvidia. Σημασια πολλες φορες δεν εχουν οι πολλοι πυρηνες αλλα η συχνοτητα, η αρχιτεκτονικη κτλ...

  • Βέβαια ακούγεται κάτι για 16 GPU'S ο συγκεκριμένος ο Κ3....οπότε ίσως να είναι ισχυρότερος από τους υπόλοιπους quad core..εξαίρεση τους καινούριους quadcore της Εxynos με Arm-15 που θα ρίξει η Samsung στην αγορά....

  • Πλάκα θα έχει. Η Huawei να βάζει τα γυαλιά σε μεγάλους κατασκευαστές όχι μόνο σε απόδοση/τιμή, αλλά και σε χαρακτηριστικά. Αν τους περάσει και σε τεχνολογία που φτιάχνει η ίδια (CPU, GPU), τι άλλο να πούμε...

  • μπράβο στην Huawei για τον επεξεργαστή με την χαμηλή κατανάλωση και ακόμα ένα μπράβο για το UI που είναι το καθαρό ICS χωρίς άθλια κατασκευάσματα τύπου touchwiz!!!
    κρίμα πάντως... αυτό το Android και 8core intel xeon στα 4.0Ghz να του βάλεις πάλι θα τρώει τα κωλύματα του και δεν θα είναι ποτέ τόσο smooth όσο το iOS και WP7.5. αυτό θα πει χάλια προγραμματισμός by Google. όλα του ποδιού και όλα μισές δουλειές

  • Θα επρεπε να ειναι πιο γρηγορο λογικα με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz.Δεν επρεπε να κολαει καθολου.Οτι πληρωνεις περνεις τελικα.

  • @7 Το κινητό ή την κοπέλα...!?? Το κινητάκι γύρο στα 549 θα κάνει λογικά...Ίσως και λίγο παραπάνω...Τούμπανο είναι πάντως..!

  • @Panagiotis Gr.
    Ετσι ακριβως ειναι,και 8πυρηνο με 16gb ραμ να βαλεις στο android ΠΑΝΤΑ το ios και το wp θα ειναι πιο smooth.Ομως δεν ειναι λογω κακου χειρισμου της google,ειναι επειδη το android ειναι ενα λογισμικο κατασκευασμενο ωστε να σου δινει απολυτη ελευθερια και να κανεις παπαδες στο ui και το multitasking ενω τα αλλα 2 ειναι ''στεγνα'' και πολυ περιορισμενα στο τι μπορεις να κανεις,οποτε ειναι απολυτα λογικο.Για αυτο οποιος θελει πολυ απλα πραγματακια απο το κινητο του καλυτερα να μεινει μακρια απο android,τα αλλα δυο λογισμικα θα τα χαρει περισσοτερο.
    Οσο για το κινητο,δεν ξερω αν θα γινει hit με ολα αυτα που θα βγουνε,το θεμα ομως ειναι οτι η huawei ειναι σε εξαιρετικο δρομο!

  • @Panagiotis Gr. Χεστικαμε ... Γελοιε ... Αντε ... Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ... Αντε Γεια !!!

  • Εφόσον πρόκειτε για το μοντέλο πρώτης γραμμής της εταιρείας θα έπρεπε να έχει και NFC το οποίο δεν το βλέπω πουθενά. Του στερεί ένα σημαντικό στοιχείο ανταγωνισμού.

  • Απο σχεδιασμο και απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τελειο και πολυ καλη μπαταρια... Κωστα γνωριζεις για καμια τιμη??

  • @mixtri
    Οχι πως διαφωνω μαζι σου,απλα μηπως εισαι λιγο αυστηρος;Δηλαδη αν εξαιρεσεις ενα n9/lumia και κανα iphone ποσα ειναι τα τηλεφωνα σημερα που πραγματικα μπορουμε να ισχυριστουμε οτι εχουνε δικο τους στυλ;Μετρημενα στα δαχτυλα.

  • sorry για το off topic guys
    @tony cool...
    η σειρα xperia ,το iphone και η nokia εχει ξεχωριστο..απο xperia ,arc πολυ ανετα,απο nokia,n9/lumia 800

    με το HTC one x ειναι ιδια αλλα αυτο εχει + οτι θα βγαινει και με 2500mAH

  • Δεν είναι κακό τα προϊόντα των εταιριών να έχουν " σχεδιαστική ταυτότητα " όπως λέγεται . Βλέπεις ένα σχήμα και καταλαβαίνεις αμέσως τι είναι , που πλεονεκτεί και που χάνει .Τι γίνεται για παράδειγμα στα αυτοκίνητα ? Είναι καλό τα προϊόντα των εταιριών να μοιάζουν μεταξύ τους . Οι πωλήσεις είναι συλλογικό αποτέλεσμα . Αν δεν σου αρέσει ένα προϊών μη το αγοράσεις, θα το πάρει κάποιος άλλος .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.