Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ascend D1 Quad XL, το πρώτο τετραπύρηνο Android smartphones της Huawei με επεξεργαστή δικής της κατασκευής χρονισμένο στο 1.2GHz. Το D1 τρέχει Android 4.0 ICS, ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×720 pixels, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD και μπαταρία… 2600 mAh! Δείτε το βίντεο.

Η τιμή του Huawei Ascend D1 Quad XL είναι 499 ευρώ και θα το βρείτε στη WIND.

Huawei Ascend D1 Quad XL πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DiMiSs

Πολυ ωραια η παρουσιαση οπως παντα βεβαια για αλλη μια φορα.Οσο για το παχος που αναφερθηκε στην αρχη εχω να πω πως οταν μιλαμε για 4,5 ιντσες οθονη δεν νομιζω να κωλοσουμε στο παχος.Θελω να πω ειναι μια συσκευη που την βαζουμε και στην τσεπη μας οταν βγαινουμε εξω οποτε σε μια τετοια οθονη με μεγαλη επιφανεια δεν θα μας πειραξει το παχος.Οχι φυσικα οτι δεν θα θελαμε κατι πιο λεπτο αλλα οχι οτι ειναι ενα τοσο μεγαλο μειον.

jonjon

ενδιαφέρον τηλ θα παω να το δω

dimitris

Μπραβο στη Huawei!!!Για να αποδιδουμε τα του Καισαρος τω Καισαρι..

Manolo

Πολύ ωραία η παρουσίαση.Μου άρεσε το κινητό απλά λίγο ακριβό σε σχέση με τα αλλά τετραπυρηνα smartphones!

Demis

παρα πολύ καλή παρουσίαση και πάρα πολύ καλό το κινητό πιστεύω αξίζει τα λεφτά του (θα πέσει και η τιμή του τους επόμενους μήνες στο skroutz αν θα ήθελα τώρα να πάρω κινητό θα το επερνα)και φοβερή μπαταρία του και ας είναι λίγο ποιο παχουλό

Technewz

Τιμή κωστα ξέρουμε ?

Tony Cool

Μια χαρα ειναι το παχος του και μακαρι να ηταν ολα τοσο ‘χοντρα’ αν ηταν να εχουν τετοιες μπαταριες.Σε γενικες γραμμες ειναι κινηταρα αλλα θα εστιασω σε 2 αρνητικα:
1)Η huawei φτιαχνει δικο της hardware και κατασκευαζει τα κινητα στην χωρα της οποτε δεν εχει δικαιολογια να μην ριξει ακομα περισσοτερο τις τιμες της,κατι που δεν μπορουν ευκολα να κανουν εταιριες οπως πχ η nokia.Kαι καλο θα ηταν να το κανει γιατι απο τη στιγμη που βρισκουμε s3 και one x κατω απο 500 ευρω (εστω και σε ιντερνετομαγαζα) ελαχιστοι θα προτιμησουν την λυση της huawei οσο καλη και αν ειναι.
2)Αφου δεν αφαιρειται η μπαταρια τι μου το κανεις αποσπωμενο το καπακι ρε συ huawei;;;Λεπτομερεια το ξερω αλλα οπως και να εχει χαζομαρα.

antonis

ενδιαφερον κινητο αλλα τα με ιδια χρηματα παιρνεις gs3 και αλλα διαφορα… σιγα μην τα δωσεις για huawei.. στα 399 αν το χαν οκ το συζητουσα…

konb

Πολύ καλό κινητό! Κινέζικα ftw!!

Κάνα link eshop απέξω για χαμηλότερη τιμή παίζει??

Eaglos

Όταν λέμε “δεν αφαιρείται η μπαταρία” εννοούμε ότι είναι κολλημένη
πάνω στο κινητό ή ότι απλά πρέπει να κάνεις εγχείρηση για να την
αφαιρέσεις;

Είναι δηλαδή σαν του iphone που και καλά δεν αφαιρείται αλλά μια
χαρά την αφαιρούσες με 1-2 κατσαβίδια;

chris

αχαχα 499? το s3 exei 450 euro και το lg 4x εχει 350 euro

alexandros

και το xperia x10 mini ειχε αποσπωμενο καπακι μα οχι και μπαταρια,
1ον) το κινητο ειναι ακριβο,
2ον) το κινητο ειναι πολυ ακριβο!!!
3ον) το κινητο ειναι ΠΑΡΑ πολυ ακριβο!!!!!!!
στα 300 ισως το συζητούσα,
Huawei Ascend D1 Quad XL —> 499,00 euro
Samsung Galaxy S III —> 448.50 euro
HTC one X —> 419.00 euro
LG Optimus 4X —> 347,90 euro
δε νομιζω Huawei….. (κατα το δε νομιζω τακη)

Αποστόλης

Βρε παιδιά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συγκρίνετε πάντα τιμές από προμηθευτές,cosmote,vodafone,wind, με καταστήματα από skroutz.Πολύ ωραίο μηχάνημα παρεμπιπτόντως…

Μερκουριος Μπαϊραμης

Πως γινεται να συγκρινετε την τιμη της wind, με τις τιμες του σκρουτζ δεν μπορω να το καταλαβω. Στην wind το s3 εχει 670… Αν ερθει στο σκρουτζ στις ιδιες τιμες και δεν κατεβει μεχρι τον μαρτιο π.χ. κατω απο 400, σιγουρα κοστολογειται ακριβα. Υπαρχει και το p1 ομως στην αγορα, που στα καταστηματα εχει 400 ευρω και στο σκρουτζ 370, οποτε δεν ξερω αν θα πεσει ραγδαια η τιμη του, περιμενουμε και βλεπουμε, αλλωστε δεν νομιζω να παρει καποιος τωρα 4πυρηνο ενω περιμενουμε και το nexus 4. Στα 400 κατι θα ηταν μια πολυ καλη τιμη εκκινησης. Οχι και 300 που λεει ο φιλος παραπανω, 330 εχει το galaxy s3 mini στο σκρουτζ! ας ηρεμησουμε λιγο. Δεν ειναι oem το κινητο, ουτε καμια φτηνη απομιμηση ειναι, πιστευω καλυτερο του 4Χ με τον tegra και συναγωνιζεται στα ισα το S3. Η gpu του δεν το περιμενα οτι θα ειναι τοσο καλη(δεν ξερω αν την ξεπερναει η adreno 320 μονο), οι διαστασεις του ειναι συμμαζεμενες σχετικα, η μπαταρια φοβερη και η οθονη φαινεται πολυ ζωντανη. Εγω προσωπικα κοιταω τωρα τελευταια το honor 2, που το βρισκεις απο Κινα, γυρω στα 350 με 2gb RAM, εχει διπλο ηχειο(φανταστειτε πως θα ακουγεται, οταν… Συνέχεια »

sakis

4πυρινο στο 1,5 δεν θα ηταν???

Μερκουριος Μπαϊραμης

Α και Κωστα, περιμενουμε εναγωνιως hands on zte grand x in

alexandros

330 το σ3 μινι ειναι επισης ακριβο οταν με 20 ευρο επιπλεον παιρνεις ενα κινητο κατα πολλους ισαξιο του σ3 Ι9300… το 4χ.
ας διορθοσω λοιπον τα γραφομενα μου,
στα 300 ισως θα το σηζητησω, (εκει θα παει συντομα πιστευω)

vaggelis

πολυ ωραιο το κινητο!οι atmos τα εσπασαν κωστα!την επομενη φορα σε παρουσιαση βαλε κατι απο xdream!xaxaxaxax

Spiros

Κώστα κανε σε παρακαλώ κανε ένα hand on στο sony xperia u

Μερκουριος Μπαϊραμης

Πολυ καλο και το 4X φιλε κανενας δεν αντιλεγει και σε πολυ καλη τιμη, αλλα σου ξαναλεω οτι να συγκρινουμε τιμες σκρουτζ με παροχους ειναι ατοπο.

Paschouelo

Παρα πολύ καλό τηλέφωνο! ! Και το ηχείο σκίζει!

john

απο δω με 360 ευρω και ειναι αξιοπιστο site εχω παραγγειλει κι αλλη φορα
https://www.fastcardtech.com/goods-7139-Huawei-Ascend-D1%28U9500%29Android-40-43-inch-multi-touch-screen80-Mega-Pixel-main-camera1GB-RAMAndroid-smart-phone.html

Κωστας

Ψιλογελάω γιατί υπήρξαν εποχές, που με την ίδια ευκολία χλευάζονταν η Samsung και η LG ως “Κορεάτες” και τι να μας πουν αυτοί από τηλέφωνα κλπ (όχι και πολλά χρόνια πίσω, βασικά λίγο πριν κάνουν το μπαμ με το android), όταν οι εταιρίες αυτές ήταν κολοσσοί, που κατασκευάζανε από πλοία μέχρι κυκλώματα για στρατιωτική χρήση. Το ίδιο και τώρα με σχόλια για κινέζους κλπ, όταν η Huawei σαν εταιρία είναι μέσα στις τρεις πρώτες παγκοσμίως στην κατασκευή τηλεπικοινωνιακού υλικού (κεραίες, σταθμούς βάσης κλπ), δηλ. αν μη τι άλλο κάτι ψιλογνωρίζει (γι’ αυτό και η τεχνογνωσία με τους δικούς της επεξεργαστές).
Τώρα ως προς το τηλέφωνο, φαίνεται καλό και ποιοτικό, αν και γενικά η τιμολόγηση των τηλεφώνων, ειδικά των παρόχων στην Ελλάδα, είναι γενικά θεοπάλαβη

Μερκουριος Μπαϊραμης

Φιλε Κωστα με την νοοτροπια μερικων ημιμαθων ελληναραδων ειναι να κλαις οχι να γελας. Μονο να κριτικαρουμε ξερουμε και παλι κακοβουλα και με εμπαθεια.. και να πω οτι παραγουμε και κατι αξιολογο για να σνομπαρουμε κινεζικους κολοσσους. Αλλα ακομα και κινητο αγοραζουμε για το φαινεσθαι και οχι γι αυτα που προσφερει. Να δω τι θα λενε γιατο grand x in τωρα που ειναι κινηταρα και με φοβερη τιμη.

naxiand

zte grand x in που ειναι; εχει μερες που το εχεις ηδη :p !!!

vaskor

Τελικά κύριε Μπαιράμη δε μας είπατε εργάζεστε μήπως στην εν λόγω εταιρεία και δείχνετε τέτοιο ζήλο? Θεωρείς πως είσαι ανωτέρου επιπέδου Έλλην? Ξέρεις όλα ,τα πάντα και δεν είσαι ημιμαθείς στα περί των κινητών? Δυστυχώς ο “κινέζικος κολοσσός” βλέπω ότι σε έχει συναρπάσει.
Ακόμα όμως τα ματάκια σου τα έχεις με παρωπίδες. ότι σου έλεγα πρίν λίγες μέρες τα επαναλαμβάνουν εδώ μέσα πλήθος ανθρώπων. Όλοι ημιμαθείς μάλλον…

Χρήστος

@john αυτό είναι 1670 mAh! Δηλαδή όχι το xl!

alexandros

Κωστα καποιος εχει κανει ενα μικρο λαθακι… το GSM το λεει D σκετο. οχι D1.
Η καποιος εχει κανει λαθακι η στην Ελλάδα μετονομάστηκε,

https://www.gsmarena.com/huawei_ascend_d_quad_xl-4569.php

το κινητο ειναι καλο, ok… παντα συγκρίνω τις χαμηλοτερες τιμες, και προς το παρον το κινεζικο ειναι πολυ ακριβοτερο στη χαμηλοτερη τιμη του απο τα κορεατικα, δυστυχως δεν εχει μπει σε καποιο ιντερνετομαγαζο το κινεζικο οποτε προς το παρον (ειτε ειναι ατοπο ειτε οχι) ειναι ακριβο.

Μπαϊραμης Μερκουριος

vaskor, αδεφε αφου φαινεται οτι δεν το κατεχεις το θεμα τι καθεσαι και γραφεις πραγματα που δεν στεκουν?και μονο που γραφεις το huawei το κινεζακι ετσι υποτιμητικα δειχνει το επιπεδο των γνωσεων σου την στιγμη που η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι μεσα στις πεντε μεγαλυτερες του κοσμου ,αν αυτο δεν σου λεει κατι τοτε ειναι δικο σου προβλημα που εχεις μεινει στη δεκαετια του 90 που υπηρχε μονο nokia motorola και ericsson! Vaskor εκτίθεσαι με αυτά που λες! Δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία και προσπαθείς να εκφέρεις γνωμη και να την επιβάλεις με γραφικότητες. Δες το «κινεζάκι» τί εταιρία είναι https://www.tovima.gr/finance/finance-business/article/?aid=408186 Οριστε μερικα παραδειγματα απο το πληθος ανθρωπων. Ουτε δουλευω στην huawei, ουτε τιποτ ετυχε να περασει απο τα χερια μου κινητο της και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Τα ιδια λεω και για την ZTE με το grand x in και για την LG με το nexus 4, και για την sony με τα καινουρια πολυ καλα και φτηνα xperia… Εσυ αντιθετα εξεφρασες μια μεροληπτικη αποψη για ενα τηλεφωνο χωρις να το εχεις πιασει καν στα χερια σου μονο και μονο επειδη το κατασκευαζει κινεζικη εταιρεια. Δεν ανταπαντησες κανενα επιχειρημα μου ομως, μονο λογια του αερα. Δεν βλεπω κανεναν εδω μεσα να… Συνέχεια »

Μερκούριος Μπαϊράμης

Φιλε Αλεξανδρε, ο john παραπανω παρεθεσε site οπου μπορεις να το βρεις 360 το τηλεφωνο. Καθαρα θεμα ψαξιματος ειναι, αν σκοπευεις να αγορασεις απο το σκρουτζ δεν νομιζω οτι σου ειναι τοσο δυσκολο να αγορασεις και απο καποιο αντιστοιχο ιντερνετικο καταστημα του εξωτερικου. Ακομα και εκτος ευρωπαϊκης ενωσης σπανια διαβαζω παραπονα. Στα συγχρονα προϊοντα επισης, η εγγυηση ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Σιγουρα παιρνεις ενα ρισκο και δεν θα το κανει ο καθενας αλλα ειναι κι αυτο μια επιλογη. Σ αυτην την τιμη πιστευω ειναι πολυ καλη προταση, οπως επισης και αν εχεις επιδοτηση απο wind, αφου ειναι το φθηνοτερο τετραπυρηνο που διαθετει απ οτι ειδα στο site της. Τωρα αν θες να κανεις αγορα μεσω skroutz, συμφερει οπως λες πιο πολυ το 4Χ, αν και εγω προσωπικα θα περιμενα να δω την τιμη του nexus 4 τον Γεναρη.

Panos7GR

Φοβερό κινητό από την Huawei και με φοβερή τιμή εκκίνησης!!! Μην ξεχνάτε πως όταν προήλθαν τα τετραπυρήνα smartphones των HTC, LG και Samsung ζητούσαν κάτι 700άρες…! Αυτό με τις τιμές είναι απλές (φθηνές) δικαιολογίες για να κρύψετε την ξενοφοβία σας προς τις κινεζικές εταιρίες. Και δεν αντιλέγω σε αυτό το θέμα, όμως, δεν πρόκειται για μια ότι κι ότι εταιρία, αλλά για έναν διεθνή κολοσσό! Για να τελειώσουμε, λοιπόν, με την τιμή στου ΕΠΊΣΗΜΟΥΣ παρόχους είναι ακόμα το πιο φθηνό hi-end τετραπύρηνο smartphone μιας εταιρίας. Στους καταλόγους ελληνικών ιντερνετικων μαγαζιών δεν υπάρχει υπάρχει ακόμα και το σημαντικότερο είναι νέο ακόμα στην αγορά (τα παραδείγματα που μας δίνεται είναι αρκετούς μήνες στην αγορά), άρα δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Αν το θέλετε φθηνότερα βρείτε το σε ευρωπαϊκά ιντερνετικά μαγαζιά, το ίδιο είναι… Σχετικά με το κινητό. Πολύ καλό και ποιοτικό! Το ηχείο του όντως πολύ δυνατό ακούγεται, όμως στο βίντεο μου φάνηκε να “βουηζει” κάπως, αλλά όπως είπα μπορεί να μου φάνηκε. Η οθόνη του έχει φυσικά χρώματα και το κινητό ρολαρει τέλεια. Μπορει ο επεξεργαστής να “ξενίζει” λίγο, αλλά φάνηκε αντάξιος με τους υπόλοιπους. Τέλος μεγάλο προσόν του φάνηκε η μπαταρία, αναμφισβήτητα, και μου αρέσει που όπως λέει ο Κώστας… Συνέχεια »

alexandros

Ο john παρεθεσε site (εκ παραδρομης φανταζομαι) για το D1 με τις 4.3 inches το διπύρηνο,
360 για διπυρηνο…
Στο amazon.de (όπως προανεφερε ενας φιλος πανω) κανει 428 τη στιγμη που το S3 κανει 457 και στην Ελλαδα κανει 448,5…
εκτος αυτου ξερουμε κατα ποσο θα κανει software upgrades η huawei?
εγω αγορασα απο ιντερνετικο καταστημα το 4χ στα 357 ευρω πριν 2 εβδομαδες, πηγα και το πηρα απο το καταστημα τους και εκει κανουν και αναβαθμησεις COSMOTE.
Αν ειναι να ψαχτει κανεις τοσο πολυ τοτε το LG ειναι μονοδρομος πιστευω,
παρ’ολα αυτα φιλε μερκουριε και 360 να εκανε θα το έπαιρνες αν ηθελες κινητο αμεσα?
προσωπικα εγω, με τιποτα!

alexandros

1ον) η ΗUAWEI ειναι μια χαρα μαρκα και πολυ αξιοπιστη θα λεγα, (το λεω για να μην παρεξηγηθω)
2ον) τα 2 κορεατικα και το ταιβανεζικο ειναι αρκετους μηνες στην αγορα αλλα αυτο δε σημενει οτι μπορει να ερθει ενα ακομα τετραπυρηνο ακριβορτερο και να του δινουμε περιοδο χάριτος επειδη ειναι καινουριο… άπατο θα παει μ’αυτη την τιμολογιακή πολιτική…
3ον) ξαναλεω, συγκρινω τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ παροχους με τα σκρουτζομαγαζα διοτι το D QUAD δεν υπαρχει στα σκρουτζομαγαζα…
εγω κοιταζω το συμφερον μου, ολοι μας νομιζω, και αν PANOS εσυ θα το αγοραζες και τωρα αμεσως (λιγο δυσκολο γιατι ειναι κυριακη 😀 ) στα 499 οχι με 50 ευρω λιγοτερα το S3 η με 150 ευρω λιγοτερα το 4χ………
επαναλαμβανω… ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ, μα θα το κοστολογουσα στα 300 διοτι το lg στα 347 ειναι καλυτερο…

Μερκουριος Μπαϊραμης

Ναι φιλε μου εχεις δικιο δεν το προσεξα οτι ειναι το διπυρηνο… Εκανες πολυ καλη επιλογη, το καλυτερο value for money σε τετραπυρηνο αυτη την εποχη σιγουρα, αλλα καλυτερα ας μην μιλαμε για αναβαθμισεις για LG. Αν ειχα επιδοτηση απο την wind, που θα εχω σε λιγο καιρο, σιγουρα θα το προτιμουσα, απο σκρουτζ αυτη την εποχη θα προτιμουσα το δικο σου, απο ιντερνετικο καταστημα του εξωτερικου το huawei honor 2, που ειναι παρομοιο σε χαρακτηριστικα με το quad xl, με διπλο ηχειο, 2 Gb RAM και αποσπωμενη μπαταρια. Προσωπικα θα περιμενω οπως ξαναειπα το nexus 4 που πιστευω θα κατευθυνει πολυ τις τιμες των τετραπυρηνων φετος και φυσικα εκτος αν εχω επιδοτηση, δεν ξαναγοραζω κινητο απο παροχο, εκτος αν ειναι καποια πολυ καλη προσφορα οπως το ZTE grand x in, αυτην την εποχη. Απο που προκυπτει οτι το 4X, ειναι καλυτερο κινητο ομως δεν το καταλαβαινω, χωρις να εχεις δει το κινεζικο απο κοντα και να εχεις εμπειρια χρησης μαζι του πως το κρινεις? Και ναι αν ειχε ιδια τιμη με το 4X, σιγουρα θα το επαιρνα, μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα απο αυτο με τις κοκκινες λεπτομερειες, εχει κορυφαια αυτονομια που ειναι πολυ σημαντικο για εμενα και πολυ καλη… Συνέχεια »

Panos7GR

@alexandros: Χαχα γιατί αν παω αύριο στη Wind θα το έχει, ε; Αφού δεν το έχει φέρει ακόμα… 🙂 Σχήμα λόγου ήτανε προφανώς, αλλά δεν κατάλαβα; Δηλαδή από εδώ (https://www.amazon.de/Huawei-D1-XL-Smartphone-Touchscreen/dp/B009S5PM74/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354453232&sr=8-1) δεν θα μπορούσα να το παραγγείλω σήμερα; Επειδή κι εμένα μου αρέσει να κοιτάω το συμφέρον μου, όταν θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό ή γενικά προϊόν τεχνολογίας, το αφήνω μια περίοδο στην αγορά να δω πως θα τα πάει, τι υποστήριξη θα έχει, η τιμή του πως θα διακυμανθει στα καταστήματα και μετά αν περάσει όλα τα τεστ μου θα το αγοράσω. Γι αυτό λέω αφήστε το να δείτε πως θα πάει στην αγορά, να δείτε και πως θα διακυμανθει η τιμή του στα ιντερνετικά μαγαζιά (εντός, αλλά κι εκτός συνόρων αν θες να το πάρεις ακόμα φθηνότερα) και μετά βγάλτε την χολή σας. Είναι γεγονός ότι είναι τσιμπημενη η τιμή του, αλλά είναι απολύτως τίμια τα λεφτά που ζητάει η Huawei για την τιμή εκκίνησης, αφού οι “παλαιότεροι” ζητούσαν κάτι εξωφρενικά ποσά για κάτι συσκευές που πλέον τα βρίσκεις στα 360-450€! Αλλά αν είναι να αγοράσω από Κινέζο θα προτιμούσα τον “βασιλιά” Xiaomi Mi2 (που το ζαχαρωνω αρκετό καιρό) με 2GB RAM, με το τετραπύρηνο S4 Pro της… Συνέχεια »

Μερκούριος Μπαϊράμης

Οντως φιλε Πανο, φοβερο το xiaomi mi2, το φερνει ενα παλικαρι στο ricardo, με 430 ευρω περιπου, δηλαδη με καλο ψαξιμο μπορεις να το βρεις γυρω στα 400 μαζι με τα μεταφορικα.

alexandros

ας μη συγκρίνουμε το ποσο κόστιζαν τα αλλα στην αρχη και ποσο αυτο. τα αλλα ειχαν εντελως νεα τεχνολογια μεσα τους, αυτου εδω δεν τη λες και εντελως νεα την τεχνολογια… και βεβαια θα βγαλω χολη για κατι που προσπαθει να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μου. οπως χολη βγαζω για το οτι το LG L9 ειναι ακριβοτερο απο το 4x και κοντα στην τιμη του one Χ!!! οτι να΄ναι το Dual-core 1 GHz με την 5αρα καμερα της LG!!! η αληθεια ειναι οτι γελαω με καποιους που θελουν το optimus G αλλα στα 350 να το αγορασουν, καλως η κακως την αιχμη της τεχνολογιας την πληρωνεις και αυτο το huawei δεν εχει την αιχμη… Μερκουριε πλεον τα android ειναι τοσο παραμετροποίησιμα που οταν ξερεις τι hardware εχουν, ξερεις πριν παρεις κατι, τι ειναι αυτο… το LG με 10 ευρω επιπλεον εχει καλυτερη μπαταρια, (αγοραζεις αλλη μια) το LG επισης εχει 2πλασια εσωτερικη μνήμη (16 gb) το LG ΕΧΕΙ 4,7 inches οθονη και πιθανοτατα πολυ καλυτερης φωτεινότητας μιας και κανενα high end τηλεφωνο το φτανει σ’αυτο τον τομεα. το LG ειναι πολυ ελαφρυτερο και μικροτερο (150γρ αυτο, 133 το LG) (90cc αυτο, 80 το LG) το LG εχει NFC, οκ ξερω οτι… Συνέχεια »

Demis

@alexandros (για εσωτερική μνήμη δεν νοιάζεται και πολύ κόσμος αφού παίρνει sd) 4.7 και 4,5 μικρή διάφορα (ίδιο πάνελ έχουν από ότι έψαξα της lg και τα δυο διαφορά στο μάτι δεν θα έχει) που το είδες ότι lg έχει καλύτερη μπαταρία? lg 2150 mAh Huawei 2600 oeo για το βάρος έχεις δίκαιο αλλά εκεί πάει η μεγάλη του μπαταρία (έτσι όποιος θέλει μπαταρία δεν τον νοιάζει αυτό) lg έχει χειρότερο ηχείο από Huawei (το lg το έχω δει από κοντά) lg βγάζει χειρότερα photos από αυτό(στης παρουσιάσει του phonearena το παρατήρησα)(μιλάμε για αρκετά αισθητές διάφορες) το tegra είναι ποιο ενεργοβόρος από cpu της Huawei (με ίδιες και σε πολλά σημεία χειρότερες επιδώσεις…….. και με χειρότερη gpu) για sar δύστυχος δεν βρήκα απολύτως τπτ πάντως από ότι βλέπω τα περισσότερα huawei που βγήκαν πάνω κάτω αυτό το sar έχουν SAR US 0.39 W/kg (head) 0.63 W/kg (body) SAR EU 0.38 W/kg (head) 0.49 W/kg (body) ενταξη τώρα αν θέλεις τηλέφωνο για ποζαρεμμα και μόστρα και τα δυο είναι παντελώς μα παντελώς άχρηστα εκεί το iphone έχει τα σκήπτρα του μετά πάει samsung και μετά χάος….. για τιμή πάντως έχουν δίκαιο αν θέλει να χτυπήσει ανταγωνισμό ας ρίξει λίγο την τιμή,,,,,,,,,,,… Συνέχεια »

Μερκούριος Μπαϊράμης

Φιλε μου με υποθεσεις, δεν βγαινει ακρη. Αμελησες ελπιζω οχι σκοπιμα να αναφερεις τα προτερηματα του huawei σε σχεση με το lg. Για την οθονη: Σε αλλο ελληνικο site, που εκανε πριν λιγο καιρο ενα hands-on του d quad xl, ειπε ο ανθρωπος που το δοκιμαζε, οτι ισως ειναι η καλυτερη που εχει δει, στις 2 Σεπτεμβριου, αλλα και παλι αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο, πως του αρεσουν τα χρωματα του καθενος και πολλες αλλες παραμετροι. Κι αυτον να τον πληρωνει η huawei, οπως λεει ο vaskor, οτι πληρωνει εμενα? Εχει ιδιο πανελ οπως λεει ο φιλος και φυσικα λογω μικροτερης διαστασης και ιδιας αναλυσης, υψηλοτερο ppi. Για την μπαταρια: Το δυνατο σημειο του κινητου, ειναι η αυτονομια του. Οχι μονο τα 2.600 maH, αλλα και το παντρεμα hardware και software που εχει κανει η εταιρεια για μικροτερη καταναλωση. Ξεπερναει τις 2 μερες με σχετικη ευκολια. Νομιζω πως συγκρινουμε τα κινητα οπως βγαινουνε απο το εργοστασιο, αν ειναι να κουβαλαμε μαζι μας 2-3 μπαταριες και 5-6 καρτες μνημης χανουμε ολη την ουσια της φορητοτητας. Στην μπαταρια το κινητο ειναι ασυναγωνιστο(στα 4πυρηνα παντα, υπαρχει και το razr maxx φυσικα). Το οτι δεν ειναι αποσπωμενη ειναι μειον, αλλα αφου δεν χρειαζεται να βαλεις… Συνέχεια »

Konstantinos

Ωραίο φαίνεται το κινητάκι!! μια γενική ερώτηση για όποιον ξέρει για όλα τα κινητά που βγαίνουν από Κινέζους κατασκευαστές ή προορίζονται για την αγορά της Κίνας.. επειδή έχω φίλο που δουλεύει Κίνα και μπορεί να μου φέρει κάποια συσκευή, είναι κλειδωμένα ή θα δουλεύουν και στο ελ-λαντα?
Ευχαριστώ!

alexandros

@μερκουριος θεωρεις προτερημα του huawei οτι ενας σε ενα ελληνικο site που εκανε hands on, εμεινε εκπληκτος απο την οθονη? https://www.youtube.com/watch?v=O7y20vaVADM προσωπικα βλεπω πολυ καλυτερες γωνειες θεασης, πολυ καλυτερη φωτεινότητα και πολυ πολυ καλυτερη ανταπόκριση στο browsing στο 4Χ, δες και στα σχολια στο γιουτιουμπ… για τις 2-3 μπαταριες και 5-6 καρτες μνημης, μου φτανει μια μπαταρια παραπανω, δε μιλησε κανεις για 2-3 μπαταριες και 5-6 καρτες μνημης ωστε να γινεις τοσο υπερβολικος, γυαλιστερο πλαστικο εχει το s3, του 4χ ειναι ματ, κανεις δεν παραπονιέται οπως λες για την ποιότητα κατασκευής του 4χ, ισα ισα που ολοι λενε ποσο στιβαρό ειναι, μαλλον τα εχεις μπερδεψει, εσυ εχεις πιασει αυτο το ματ πλαστικο του quad xl για να δεις οτι γατζωνει? το οτι εχει δυνατο ηχειο ειναι στα υπερ του, κατι που ΔΕΝ εχει το one Χ αλλα το 4χ εχει και με το παραπανω, ουτε αυτο μην τοποθετεις σαν προτερημα σε σχεση με το 4χ. αν ειναι δυνατοτερο απο το 4χ η οχι ασε να το δειξουν τα decibelομετρα, btw, το 6110 navigator και το xperia χ10 μινι pro ειχαν πολυ δυνατα ηχεια,. να γυρισω σ’αυτα? γιατι τοποθετεις το τι εδειξαν τα benchmarks στα υπερ του κινητου σε σχεση με… Συνέχεια »

Μερκούριος Μπαϊράμης

Εσυ απο αυτο το τρεμαμενο βιντεο ειδες καλυτερη γωνια θεασης στο 4Χ? Καταρχας ξεκαθαρα φαινεται οτι ειναι ρυθμισμενα σε διαφορετικη φωτεινοτητα. Δεν εμεινε απλα εκπληκτος απο την οθονη, ειπε οτι ισως ειναι η καλυτερη που εχει δει σε κινητο, ισως καλυτερη και απο αυτην του one x, που μεχρι τωρα θεωρουσε κορυφαια. Μπορεις να το δεις εδω: /watch?feature=player_embedded&v=j9iEH7FGFgU . Να μου πεις ρε φιλε οτι ειναι προτερημα, η αποσπωμενη μπαταρια, ωστα να βαλεις καποια μεγαλυτερη απο το ebay και ισως να φτασεις ή και να ξεπερασεις το quad xl σε maH, να σου πω ναι. Αλλα πως να το κανουμε εργοστασιακα ο κινεζος εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αυτονομια. Για την ποιοτητα κατασκευης σου παραθετω αυτο το κομματι: Μολονότι το πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι αρκετά ποιοτικό ώστε να μην χαράσσεται και να μη σπάει (τουλάχιστον υπό φυσιολογικές συνθήκες), όμως σίγουρα δεν έχει την πολυτελή χροιά που θα άρμοζε σε μία συσκευή υψηλού κόστους. Το πλαστικό δείχνει να είναι φθηνό και σίγουρα ανάξιο του hardware που περικλείει. Η πάγια τακτική της LG να επιλέγει τα ίδια υλικά για όλα τα κινητά της, ανεξάρτητους κόστους, είναι μάλλον λανθασμένη. Οι χρήστες που αποφασίζουν να επενδύσουν ένα σημαντικά μεγάλο ποσό για την αγορά ενός τηλεφώνου,… Συνέχεια »

alexandros

καλα τα λες,
δε θα πλατιάσω αλλο τη συζήτηση,
το λινκ δεν παιζει,

Μερκούριος Μπαϊράμης

Αν κολλησεις το youtube. com στον browser θα παιξει. Σου απαντησα χτες δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος αλλα το σχολιο μου κοπηκε. Ειδα το lg απο κοντα χτες τυχαια σ εναν φιλο, πολυ καλη αποκριση, φορτωμενο με εφαρμογες, πολυ φωτεινη οθονη οπως ειπες, πολυ καλες διαστασεις για το μεγεθος της οθονης δεν εχει μεγαλο πλαισιο γυρω γυρω, αλλα το πλαστικο την θελει την θηκουλα του και το ηχειο καλυτερο απο κατι σαμσουνγκ φυσικα αλλα μετριας εντασης και χωρις μπασα. Ειδα φωτογραφιες πολυ ευκρινεις και χωρις θορυβο, δεν μπορεσα να τραβηξω μονος γιατι το επιασα για 2 λεπτα μονο, ουτε να κανω browsing. Η μπαταρια μου ειπε το παιδι οτι με προσεκτικη χρηση φτανει και τις μερες, αν το σκαλιζεις φυσικα μια. Για καποιον που θελει κινητο εως 400 ευρω ειναι μονοδρομος στην ελληνικη αγορα, αν προτιμαει μεγαλες οθονες φυσικα. Να εισαι καλα και να χαρεις το κινητο σου, με την αντιπαραθεση αποψεων μας ελπιζω να βοηθησουμε πολλους επιδοξους αγοραστες

Μερκούριος Μπαϊράμης

Και να συμπληρωσω κατι τελευταιο. Το λαθος της huawei, δεν ειναι η τιμολογηση των προϊοντων της, αλλα οτι τις κραταει σταθερες για μεγαλο διαστημα. Ενδεικτικα στο amazon, το ascend p1 εχει ιδια τιμη με το honor 2, που πραγματικα δεν εχουν καμια σχεση σαν τηλεφωνα.

Στέφανος

Πολυ τζαματο κινητο!…
Αλλα να δωσεις 500ευρω για HUAWEI …λιγο δυσκολο.

Marios

ATMOS!! EEEEEEE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.