Huawei Ascend D3, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει ελάχιστα bezels

To φημολογούμενο Huawei Ascend D3, η συνέχεια του Huawei Ascend D2 εμφανίζεται σε μια φωτογραφία η οποία διέρρευσε σήμερα και το πρώτο που παρατηρούμε είναι τα πολύ λεπτά περιθώρια στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης. Όσο για τα πλαϊνά περιθώρια αυτά είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Το Huawei Ascend D3 περιμένουμε να έχει οθόνη 1080p, octa-core HiSilicon Kirin 920 επεξεργαστή που έχει 4 πυρήνες 1.8GHz και 4 1.5GHz. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα γύρω στα $469 και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες αγορές. Η Huawei φημολογείται ότι ετοιμάζει Quad HD smartphone το οποίο όμως θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο για να το δούμε.

Πηγή

Σχόλια

  • δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα το επομενο Iphone θα ειναι ετσι ! χωρισ bezel !!

  • Aν βγει έτσι τότε θα είναι σαφώς ότι ομορφότερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά. H Huawei αποδεικνύει συνεχώς τον τελευταίο χρόνο ότι το θέμα "σχεδίαση"¨το κατέχει καλύτερα από όλες τις εταιρίες ( βλ. P6 -> P7 και τώρα αυτό το αριστούργημα )

    Όσο για τον επεξεργαστή, δεν δίνω σημασία στους 8 πυρήνες. Σημασία έχει να αποδεικνύει τη δύναμη στην πράξη και όχι στα χαρτιά. Μακάρι να φορούσε Snapdragon.

  • @jimo
    Δεν πρόκειται να έχει μικρά bezel (θα ανέβαινε το κόστος και θα μειώνονταν τα κέρδη της μηλο εταιρείας).

  • Πανέμορφο είναι αλλά μέχρι να το δούμε επίσημα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις διότι η φωτογραφία μπορεί να μην είναι αληθινή.
    Πάντως άμα τελικά θα είναι έτσι η Huawei θα κάνει ακόμα και την LG να ντρέπεται για τα bezels του G2..!

  • Blackberry μαζί με HTC.. Αλλά εμένα δε με πείραζει που κάποιες εταιρείες περνούν ιδέες και σχέδια και απλά τα κάνουν πιο όμορφα..

  • Η οθόνη δεν τελειώνει στο άκρο του κινητού , το bezel υπάρχει απλά είναι βαμμένο μαύρο για να ξεγελάει το μάτι.

  • Γιαννης ισως αυτο που λες ειναι αληθεια αλλα ισως τα περιθωρια ειναι απλα τοσο μικρα.

  • Ρε γκουρου που βγαλατε συμπέρασμα απο τη φωτο για τα bezel, και το htc one ετσι ειναι. Το τζαμι φτανει μεχρι το ακρο. Η οθόνη ομως ειναι πολύ μικροτερη και τα bezel παραμενουν τεράστια.
    Αμα περιμενετε απο τη χουαγουι να βγάλει τα μικροτερα bezel, καληνυχτα, καλα μυαλα και καλυτερα μη πατε να ψηφισετε (οσοι ειστε ανω των 18)..

  • προφανως και έχει bezel. Καλα δεν το βλέπετε γύρω-γύρω το μαύρο?

  • ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΠΟ ΤΗΝ HTC ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ

  • ΤΙ copy και παπαριές εμένα άμα μου αρέσει κάτι μου κάνει χάρη να είναι και mix από 40 μάρκες μαζί.
    Τα περι copy μόνο fanboys μπαίνουν στον κόπο να το πούν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.