Huawei Ascend G6, Διαρροή του mid-range smartphone

Εκτός του Huawei Mediapad X1, η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει και μία mid-range συσκευή στην κατηγορία των smartphones και πρόκειται για το Huawei Ascend G6. Το νέο smartphone της κινέζικης εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα με βάση τη διαρροή του @evleaks.

Ακόμη μια διαρροή για τις συσκευές που ετοιμάζει να παρουσιάσει η Huawei στο MWC σε λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά ο λόγος για το Huawei Ascend G6 την min-range πρόταση της εταιρίας που παρουσιάζει αρκετά κοινά με ένα άλλο mid-range κινητό της Huawei το Huawei Honor 3C.

Το Ascend G6 θα τρέχει Android 4.2, στις 4.5 ίντσες οθόνη (άγνωστης ανάλυσης μέχρι στιγμής) με τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582 της MediaTek χρονισμένο στα 1.3 GHz, 1 GB μνήμης RAM για multitasking, δυνατότητα επέκτασης της εσωτερικής αγνώστου μεγέθους μνήμης, 8 Megapixel κεντρική πίσω κάμερα με LED Flash και 5 Megapixel μπροστινή για καλύτερα selfies και βίντεοκλησεις.

Το μέγεθος του είναι 130x65x7.5 χλστ, αρκετά λεπτό θα μπορούσαμε να πούμε ενώ αναμένεται (με βάση τη διαρροή) να κυκλοφορήσει σε 5 χρώματα, μπλε, μπεζ, ροζ, λευκό και μαύρο. Τέλος η Huawei αναμένεται να το παρουσιάσει μαζί με το Huawei Ascend P7 στο MWC σε λίγες ημέρες.

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Διαρροή του mid-range smartphone

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Διαρροή του mid-range smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σέργιος

Τίποτα απόλα αυτά τα νέα προιόντα της Huawei θα κυκλοφορήσουν στην ελλάδα?

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Ας έρθει με το το καλό το Honor 3C και ας αφήσουμε το παραπάνω για πιο μετά!

gadjetakias

Οχι ρε παιδιά τι κινέζικα?????Η sony έχει ρίξει τοσο τις τιμές στα xperia που δεν αξίζει για κανένα λόγο το κινέζικο που ουτε ποιότητα κατασκευης έχει ούτε εγγύηση ουσιαστικά

ΣΕΡΓΙΟΣ

Αν κρινεις πως πλεον ολα φτιαχνονται στην κινα δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχουν ποιοτητα κατασκευης και εγγυηση..Και εγω στην αρχη δυσκολευτηκα να αγορασω huawei αλλα δεν το μετανιωσα καθολου..Μενει να δουμε τι θα παρουσιασουν στο MWC και κατα ποσο θα κυμαινονται οι τιμες σε συγκρισει αλλες εταιριες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.