Huawei Ascend Mate 2 και Ascend P6S, Στα 493 και 378 δολάρια αντίστοιχα στην Κίνα

Σύμφωνα με μία αναφορά από τη Κίνα, η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει την διάθεση των Huawei Ascend Mate 2 και Huawei Ascend P6S στην αγορά της Κίνας προς τα τέλη Γενάρη. Το Huawei Ascend Mate 2 έχει οθόνη 6.1 ιντσών ενώ και τα δύο handsets αναμένεται να βασίζονται στο ίδιο τετραπύρηνο SoC της HiSilicon με συχνότητα λειτουργίας 1.6GHz.

Στην CES 2014, η Huawei παρουσίασε το Ascend Mate 2 4G με Qualcomm Snapdragon 400 SoC, οπότε υπθέτουμε ότι αυτή θα είναι και η έκδοση που θα φτάσει στην Ευρώπη.

Η αναφορά αποκαλύπτει και τα κόστη των δύο συσκευών για την Κινέζικη αγορά. Έτσι για τα Huawei Ascend Mate 2 και Ascend P6S γίνεται λόγος για 493 δολάρια και 378 δολάρια αντίστοιχα.

Πηγή

Σχόλια

  • Προβλέπω οτι η huawei θα πάρει τα πάνω της άγρια με τέτοια τιμολόγιση,οταν οι άλλοι πουλάνε 700+

  • Γνωρίζει κανείς εάν θα έρθουν Ελλάδα το Huawei Ascend Mate 2 και Ascend P6S και αν ναι το πότε περίπου;;;

    • Σέργιος, Ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάτι. Μόλις μάθουμε θα ενημερώσουμε με τη σειρά μας.

  • Καλά η Huawei έχει ξεφύγει με τις τιμές, έχω ένα χρόνο το honor 2 και δεν μασάει τίποτα και από τώρα ξέρω πως το επόμενο κινητό θα είναι Huawei χαλαρά!
    Τρέλα spec με πολύ καλή ποιότητα και τιμές στα μισά του ανταγωνισμο

  • Μακάρι να ανακοινωθεί στη Βαρκελώνη το P6S μήπως και δούμε να πέφτει κι άλλο η τιμή του P6 που τώρα το βρίσκεις στην Κίνα με 230€ περίπου!
    Για τις εδώ τιμές ας μη το συζητήσουμε πάλι, τα έχουμε πει πολλές φορές.

  • Ευχαριστώ Κώστα..Μακάρι να έρθουν και ειδικά με τιμές προσητές..Μπράβο στην Huawei και φυσικά μπράβο στο techblog.gr που ενημερώνει πάντα!!!

  • Το Huawei Μate το προηγουμενο ειχε ερθει απο καμια εταιρια κινητης τηλεφωνιας, ή σε καμια αλυσιδα καταστηματων οπως Public, Multirama, Kotsovolos, Plaisio, MediaMarkt? Γιατι ηθελα να το παρω με επιδοτηση κ μονο σε σκρουτζομαγαζα το βρισκω κ δεν εχουν επιδοτηση vodafone κ αναρωτιεμαι αν ειχε ερθει ποτε...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.