Huawei Ascend Mate 7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Βερολίνο και την έκθεση IFA 2014 και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ascend Mate 7 με οθόνη 6 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 925, μνήμη RAM 2GB, μεταλική κατασκευή, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Ascend Mate 7 είναι δίκαρτο (και οι δύο SIM 4G), έχει μπαταρία 4100 mAh και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις μια με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο και μια με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Επεξεργάστηκε την 5 Σεπτεμβρίου 2014 12:39

Σχόλια

  • Κωστα πρεπει να ναι η πιο εντυπωσιακη συσκευη που εχεις πιασει στα χερια σου μεχρι στιγμης.
    Ελπιζω να βγαλει και ενα compact Mate στις 5.2 η Huawei να το τιμησουμε.

  • Θα ηθελα πολυ κι ενα huawei mate 7 mini κι εγω! Απιστευτη συσκευη!! Τι να κλ....... η samsung και η apple!

  • Απουσία card slot και επεκτάσιμης μνήμης, ή κάνω λάθος?
    Στην επίσημη ιστοσελίδα της Huawei, δεν υπάρχει καμμία αναφορά για micro SD slot. Αν είναι έτσι το 16-άρι δεν έχει νόημα. Κρίμα, γιατί με το μέγεθος παλεύεται η κατάσταση και η συσκευή (προσωπικά) μου αρέσει. Επίσης το να κυκλοφορείς με χρυσό κινητό-παντόφλα (η 32-άρα έκδοση) δεν παίζει....

  • Πόσο μα πόσο θέλει να βγει ακριβώς το ίδιο σε έκδοση smartphone! Πάντως το χρυσό που γενικά αντιπαθώ, για 1η φορά μου αρέσει περισσότερο από όλα τα χρώματα γι΄αυτό το κινητό ( δείτε ιταλικό hands on στο youtube).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.